Auto Theorie Cursus in 1 Dag in Hoogeveen

Spoedcursus voor je auto-theorie en het officiële CBR examen in een dag in Hoogeveen. Met de theoriecursus van NuTheorie kun ook jij het in een keer halen!

Slaag voor je theorie, meld je nu aan

Kies je cursus
Kies je type examen

Auto theorie
in één dag

voor
99
van €179

Exclusief CBR examenkosten

Play

Het hoogste

slagingspercentage

slagingspercentage

120 000+

Cursisten laten slagen

cursisten laten slagen

24

Cursuslocaties in Nederland

cursuslocaties in nederland
eendaagse cursus image

Eendaagse cursus

Theorie-examen in Hoogeveen

Wij verzorgen wekelijks cursussen in Hoogeveen met aansluitend het CBR examen. Na de cursus gaan we direct naar het CBR in Hoogeveen en vanaf het examencentrum in Hoogeveen kun je naar huis.

Hoe verloopt

de cursusdag?

De zeven uur durende intensieve spoedcursus begint vroeg in de ochtend, zodat we je uitgebreid kunnen voorbereiden op het theorie-examen dat je´s middags bij het CBR zult afleggen. Wij brengen je na de training naar het CBR examencentrum in Hoogeveen. Zo laten we je niet alleen slagen voor het CBR examen, je leert ook gelijk hoe je dit verantwoord in de praktijk kunt toepassen. Handig voor je praktijklessen! Bij het CBR in Hoogeveen nemen we alle zorgen voor je weg door je te helpen bij de aanmelding en je wegwijs te maken bij het examencentrum, zodat jij alleen nog maar hoeft te slagen voor de theorie.

Bekijk de onderstaande demo video's om alvast een impressie te krijgen van wat je op een cursusdag kan verwachten.

Wat vinden

Onze cursisten?

Eendaagse cursus

Aanmelden Spoedcursus

Kies een cursusdag die jou het beste uitkomt en NuTheorie regelt de rest. Je ontvangt van ons een mail met alle benodigde informatie over de spoedcursus. Wij reserveren jouw auto theorie examen bij het CBR, brengen je naar het CBR examencentrum en verzorgen de lunch. De theoriecursus is ook geschikt voor iedereen met dyslexie, ADHD en faalangst. Hier hebben wij ruime ervaring mee.

Hoe verloopt de

CBR Hoogeveen

Wij verzorgen het vervoer vanaf de cursuslocatie naar het CBR in Hoogeveen aan de Grote Beer 20 (7904 LW). Je kunt daarna van het CBR in Hoogeveen lekker naar huis. Je kunt alleen aan het examen bij het CBR beginnen als je een wettelijk toegestaan en geldig identiteitsbewijs hebt meegenomen. Vergeet dit dus niet mee te nemen naar de cursusdag!

Meestgestelde

Vragen