Auto Theorie Cursus in 1 Dag in Deventer

Spoedcursus voor je auto-theorie en het officiële CBR examen in een dag in Deventer. Met de theoriecursus van NuTheorie kun ook jij het in een keer halen!

Slaag voor je theorie, meld je nu aan

Kies je cursus
Kies je type examen

Auto theorie
in één dag

voor
99
van €179

Exclusief CBR examenkosten

Play

Het hoogste

slagingspercentage

slagingspercentage

120 000+

Cursisten laten slagen

cursisten laten slagen

24

Cursuslocaties in Nederland

cursuslocaties in nederland
eendaagse cursus image

Eendaagse cursus

Theorie-examen in Deventer

Onze theoriecursussen in 1 dag zijn ook uitermate geschikt voor cursisten met ADHD, faalangst en dyslexie. Kortom, de ideale oplossing voor het behalen van het CBR auto theorie examen in Deventer.

Hoe verloopt

de cursusdag?

De cursus start´s morgens vroeg en duurt tot in de middag. Van de cursuslocatie brengen wij je naar het CBR waar jij het theorie-examen kunt afleggen. Wij verzorgen tijdens de theoriecursus ook de lunch & drankjes en het vervoer naar het CBR examencentrum in Deventer. Bij het CBR in Deventer begeleiden we je tijdens het aanmelden en helpen je waar nodig, zodat jij met een flinke dosis zelfvertrouwen en alle benodigde kennis het theorie-examen auto kunt gaan afleggen.

Bekijk de onderstaande demo video's om alvast een impressie te krijgen van wat je op een cursusdag kan verwachten.

Wat vinden

Onze cursisten?

Eendaagse cursus

Aanmelden Spoedcursus

Zodra jij je hebt aangemeld voor een van de cursusdagen in Deventer plannen wij je hiervoor in en ontvang je van ons een bevestigingsemail. In de bevestigingsmail voor de theoriecursus en het CBR examen vind je de locatie van de theoriecursus in Deventer, de aanvangstijd en betalingsmogelijkheden. Daarnaast krijg je wat oefenmateriaal, zodat je een beeld kunt vormen van wat je op de theoriecursus kunt verwachten.

Hoe verloopt de

CBR Deventer

Het CBR-examencentrum in Deventer is gevestigd aan de Duisburgstraat 10, 7418 BK in Deventer. Wij regelen het vervoer van de theorie spoedcursus naar het examencentrum. Vergeet niet om een geldige identiteitskaart of geldig paspoort mee te nemen, want alleen met een wettelijk toegestaan identiteitsbewijs mag je het CBR theorie-examen afleggen.

Meestgestelde

Vragen