rijscholen image

Rijscholen

Wij verzorgen complete en effectieve bijscholingscursussen voor rijinstructeurs, zodat je weer helemaal up-to-date bent met de nieuwste methoden en ontwikkelingen in de rijschoolbranche. Nubijscholing is hét opleidingsinstituut voor rijinstructeurs die staan te springen om hun dienstverlening en vakbekwaamheid naar een hoger niveau te tillen.

We leiden rijinstructeurs op die het beste uit zichzelf én hun baan of onderneming willen halen. Schrijf je in voor één van onze IBKI gecertificeerde bijscholingscursussen. Hernieuw jouw WRM rijinstructie pas op een waardevolle en leerzame manier.

 

Poortwachters van de verkeersveiligheid dienen eens in de vijf jaar drie dagen theoretische WRM bijscholingscursussen te volgen. Onze ervaren docenten leiden rijinstructeurs op door gebruik te maken van een zorgvuldig samengesteld curriculum en bewezen, interactieve onderwijstechnieken om hun tijd ten volste te benutten. We voegen continue nieuwe, interessante onderwerpen toe aan ons portfolio om cursussen van een academische graad te waarborgen. Dit zijn de bijscholingscursussen waarvoor je jezelf kunt aanmelden.