Rijscholen

Verantwoord & effectief leren

Wij verzorgen complete en effectieve bijscholingscursussen voor rijinstructeurs, zodat je weer helemaal up-to-date bent met de nieuwste methoden en ontwikkelingen in de rijschoolbranche. Nubijscholing is hét opleidingsinstituut voor rijinstructeurs die staan te springen om hun dienstverlening en vakbekwaamheid naar een hoger niveau te tillen.

We leiden rijinstructeurs op die het beste uit zichzelf én hun baan of onderneming willen halen. Schrijf je in voor één van onze IBKI gecertificeerde bijscholingscursussen. Hernieuw jouw WRM rijinstructie pas op een waardevolle en leerzame manier.

Poortwachters van de verkeersveiligheid dienen eens in de vijf jaar drie dagen theoretische WRM bijscholingscursussen te volgen. Onze ervaren docenten leiden rijinstructeurs op door gebruik te maken van een zorgvuldig samengesteld curriculum en bewezen, interactieve onderwijstechnieken om hun tijd ten volste te benutten. We voegen continue nieuwe, interessante onderwerpen toe aan ons portfolio om cursussen van een academische graad te waarborgen. Dit zijn de bijscholingscursussen waar je voor kunt aanmelden.

WRM 16 - Verkeerskunde

Verkeerskunde is de discipline die ingaat op verkeer, vervoer en mobiliteit. Je leert de verkeersomgeving bewuster interpreteren en gevaren in een eerder stadium herkennen.

WRM 28 - Wet- en regelgeving: het RVV

De wet- en regelgeving rondom het reglement verkeerstekens en verkeersregels (RVV) verandert constant. Om jouw kennis actueel te houden leren we jou de meeste recente wijzigingen en behandelen we alle belangrijke onderwerpen rondom dit thema.

WRM 62 - Wet- en regelgeving: wegenverkeerswet

Deze cursus gaat in op relevante wet- en regelgeving met betrekking tot verkeerskunde. Naast de veiligheid op de weg, van het voertuig, de alcoholwetgeving en het inhouden van de rijbevoegdheid, behandelen we de meest relevante artikelen van de Wegenverkeerswet (WvW). Deze cursus helpt dus niet alleen het RVV op peil te houden maar ook om de statuten uit de WvW te beheersen en borgen.

WRM 64 - Wet- en regelgeving: het RVV (basiskennis) 2

Deze bijscholingscursus gaat in op de basisregels van het RVV met betrekking tot begrippen, artikelen, borden en aanwijzingen. Deze cursus gaat verder in op de basiskennis van het RVV zodat jij deze beter kan toepassen in de praktijk.