Auto theorie
in één dag

Bekijk de video
van
€179
voor
€99
exclusief €33,- CBR examenkosten

Volg Onze Auto Theorie Cursus in 1 Dag in Eindhoven

Spoedcursus voor je auto-theorie en het officiële CBR examen in een dag in Eindhoven.
Met de theoriecursus van NuTheorie kun ook jij het in een keer halen!

Nutheorie logo

Theorie-examen in Eindhoven

Geen tijd om de boeken in te duiken of helaas al eens gezakt voor het auto theorie-examen? Meld je dan aan voor de spoedcursus van NuTheorie in Eindhoven. In één dag bereiden wij je goed voor, zodat je nog dezelfde middag met je theorie op zak naar huis gaat. Je leert de theorie ook verantwoord aan, want de kennis over de theorie heb je ook uiteraard ook nodig voor je praktijkexamen en als je straks op de weg zit.

Onze theoriecursus is ook goed geschikt voor cursisten met faalangst, dyslexie en ADHD. Hier hebben wij ook ruime ervaring in. Slagen doe je met de theoriecursus in Eindhoven van NuTheorie.

Facebook

5 / 5
Uitstekend
12444 recencies
Johdai Smit-Putuhena

Super super super! Wat een fijne cursus en wat heb ik er veel aan gehad! Super vroeg beginnen en mega veel informatie maar zo een aanrader, had ik het maar eerder gedaan...!! Geweldig dagje achter de rug. In 1 keer gehaald met 0 fouten voor kennis en inzicht. Alles werd herhaald en top uitgelegd en met een beetje humor er in om extra makkelijk te onthouden. Nogmaals bedankt! Ik zeg, DOEN!

Lees meer beoordelingen Pijl afbeelding

FeedbackCompany

9.9 / 10
9.9 van 10 sterren
2266 recensies
Robbin Gerritsen

De training was duidelijk en wanneer ik een vraag had, kon ik hem niet eens stellen of hij was al beantwoord door de trainer. Ik alsof hij wist welke vragen er gingen komen bij welke dia en hierop meteen weer antwoord gaf. Hij was heel goed voorbereid en duidelijk van stof. Ook kon hij meteen aanwijzen welke mensen het moeilijk zouden krijgen tijdens het examen doordat ze niet actief genoeg mee deden.

Lees meer beoordelingen Pijl afbeelding

Google reviews

5 / 5
5 van 5 sterren
1000 recencies
Willem Nagtegaal

De ééndaagse cursus is een echte aanrader! Op heldere wijze leggen de twee heren uit hoe je de toets dient te maken. Handige ezelsbruggetjes helpen jou te onthouden waar borden voor staan en welke verkeersregels moeten worden toegepast bij bepaalde verkeerssituaties. Ik raad NuTheorie iedereen dan ook van harte aan!

Lees meer beoordelingen Pijl afbeelding

Hoe verloopt de cursusdag?

Goedemorgen Eindhoven! We beginnen lekker vroeg met de 1 daagse theoriecursus, zo vroeg, dat zelfs in deze stad nog niet alle lichtjes schijnen. Dit doen we zodat jij tegen de middag helemaal klaar bent om het theorie-examen succesvol af te leggen. Tijdens de training leren we je de theorie tot in het kleinste detail.

Onze docenten zijn zeer ervaren en zullen er alles aan doen om ook jou te laten in 1 keer te laten slagen bij het CBR. Na de spoedcursus brengen we je dan ook naar het CBR examencentrum en zorgen ervoor dat je gerustgesteld en vol vertrouwen aan het CBR examen kunt beginnen. Ben jij de volgende met nul fouten?

Bekijk de video Pijl afbeelding

Het Team

Ons team staat voor je klaar! Maak kennis met...

Het Team
Jimmy
Jimmy
Elisa
Elisa
Jop
Jop
Adis
Adis
Emrah
Emrah
Milan
Milan
Evelina
Evelina
Vikash
Vikash
Evren
Evren
Stefan
Stefan
Maz
Maz
Joost
Joost

Meer over het team... Pijl afbeelding

Hoe laat begint de cursus?

De cursus begint meestal rond 07:15 en het examen is rond 14:30, afhankelijk van de locatie en de datum kan dit iets verschillen. De exacte tijden van de cursus staan echter in de informatiemail die u uiterlijk één week voor aanvang van de cursus zult ontvangen. De gehele cursusdag is rond 16:00 uur afgelopen. Tussendoor zijn er ook genoeg momenten van pauze.

Waar is de cursus?

De theoriecursus wordt gegeven op verschillende locaties in de buurt van het CBR. We houden hierbij rekening met de bereikbaarheid met het openbaar vervoer. De exacte cursuslocatie wordt net als de exacte tijden uiterlijk een week van tevoren bekend gemaakt in de informatiemail die je van ons ontvangt.

Moet ik zelf mijn theorie-examen reserveren?

Nutheorie zal direct het theorie-examen bij het CBR reserveren op dag die je zelf in je aanmelding kiest, zodat je ook echt in één dag kunt slagen. Je hoeft na je aanmelding dus niets te doen. Houd je email in de gaten voor de informatie over de cursus en verschijn op tijd op de cursusdag met een geldig legitimatiebewijs.

Is het nodig om vooraf te leren?

Bij ons hoef je niet van tevoren een heel boek door te nemen of uitgebreid te leren, omdat wij alle stof op de cursusdag zelf zullen behandelen. Daarbij wordt de lesstof op een duidelijke en effectieve manier uitgelegd met veel herhaling. Uiteraard kan het geen kwaad om het wel te doen, aangezien alle kennis die je zelf al hebt het makkelijker maakt om de stof direct te begrijpen. Mocht je zelf geen tijd of zin hebben om uitvoerig de theorie te bestuderen, dan adviseren wij wel om het oefenmateriaal dat wij je een week van tevoren toesturen kort door te nemen.

Wat zijn de kosten en hoe kan ik betalen?

De kosten van de cursus en het theorie-examen zijn regulier 179,- euro. Op dit moment is er een actie van 179,- euro voor 99,- (exclusief 33,- CBR examenkosten). De korting geldt voor de dag van aanmelding. Dus als je een aanmelding doet in de actieperiode dan kun je ook de cursus in een andere periode volgen en heb je nog steeds recht op de kortingsprijs.

De kosten kun je vooraf online betalen met iDeal.

Slaag ik gegarandeerd?

Onze ervaring is dat iedereen die goed Nederlands spreekt en goed oplet, ook dezelfde dag het examen haalt. Wij kunnen niet garanderen dat je slaagt, want het enige wat wij niet kunnen doen is je tijdens het examen bijstaan om de juiste antwoorden in te voeren. De belofte die we wel kunnen maken is dat we je optimaal voorbereiden om het examen te halen. Bekijk onze Facebook pagina met cursisten die 0 fouten hadden en lees de beoordelingen om een beeld te krijgen hoe anderen de cursus hebben ervaren.

Wat is jullie slagingspercentage?

De laatst gemeten slagingspercentages kun je vinden in dit onafhankelijke artikel van Verkeerspro, gebaseerd op de cijfers van het CBR. Wij gaan ervan uit dat iedereen die goed oplet en goed Nederlands spreekt in de regel ook dezelfde middag slaagt. Hieronder een afbeelding van de resultaten uit het artikel met de slagingspercentages. Slagingspercentages

Wall of Fame!

Slaag net als deze cursisten met 0 fouten. Wat een kanjers, gefeliciteerd!

Lege afbeelding
Ben jij
de volgende
met 0 fouten?

Aanmelden Spoedcursus

Meld je aan voor een van de beschikbare cursusdagen in Eindhoven, meer hoef je niet te doen. Wij sturen je een bevestigingsmail met informatie over de locatie van de spoedcursus, de aanvangstijd en betalingsmogelijkheden.

Wij gaan aan de slag om je CBR examen te reserveren, het vervoer van de cursuslocatie naar het CBR theorie examencentrum te regelen en lekkere broodjes met fris voor tijdens eendaagse theoriecursus te verzorgen.

CBR Eindhoven

Het CBR van Eindhoven vind je aan de Hoevenweg 20, 5652 AW in Eindhoven. Het vervoer van de cursuslocatie naar het CBR-examencentrum in Eindhoven verzorgen wij. Denk jij om je identiteitskaart of paspoort.

Zonder geldig en wettelijk toegestaan identiteitsbewijs mag je het theorie-examen namelijk niet afleggen. Controleer dus op tijd de geldigheid van je legitimatiebewijs.