Theoriecursus in 1 dag

Nutheorie leert je de theorie op een efficiënte en verantwoorde manier, waarmee je in één keer slaagt voor je CBR auto theorie-examen.

Slaag voor je theorie, meld je nu aan

Kies je cursus
Kies je type examen

Auto theorie
in één dag

voor
99
van €179

Exclusief CBR examenkosten

Play

4 Jaar op rij

star

het hoogste slagingspercentage

stats
Deze cijfers zijn gebaseerd op het totaal van examenuitslagen afkomstig uit de open data van het CBR in 2018, 2019, 2020 en 2021. Bron: www.cbr.nl
graduation

120.000+

Leerlingen laten slagen

flag

24

Cursuslocaties in Nederland

map
eendaagse cursus image

Eendaagse cursus

Auto Theorie 🚗

Onze eendaagse theoriecursus bestaat om jou snel en verantwoord op te leiden voor het CBR theorie-examen. Laat dat nou precies zijn wat jij nodig hebt en waar wij het allerbest in zijn.

Kan jij niet wachten om aan jouw vrienden en familie te vertellen dat jij jouw theoriecertificaat in handen hebt? Meld je dan direct aan voor onze eendaagse theoriecursus met een aansluitend examen en combineer dit met ons aanvullend online lesmateriaal. Wees binnen no-time optimaal voorbereid op het CBR examen om in één keer te slagen.

Of kies voor een volledige online cursus

Bekijk de onderstaande demo video's om alvast een impressie te krijgen van wat je op een cursusdag kan verwachten.

Wat vinden

Onze cursisten?

Hoe verloopt

de Cursusdag 📚

Op de cursusdag behandelen onze energieke docenten alle relevante onderwerpen die jij moet kennen om dezelfde middag te kunnen slagen voor het CBR theorie-examen.

Gedurende de cursus zijn er voldoende pauzes om jezelf te herladen en vol goede moed aan het volgende onderdeel te beginnen. Op die manier ontsnapt niets aan jouw aandacht en kom je straks tijdens het examen niet voor verrassingen te staan. Combineer de doelgerichte cursus met het aanvullend online lesmateriaal en vergroot jouw slagingskans. Het online lesmateriaal bestaat uit samenvattingsvideo's, oefenvragen, een e-book en CBR oefenexamens.

Wil jij je

Aanmelden?

Direct na jouw aanmelding gaan wij voor jou aan de slag. We reserveren op korte termijn een examenplaats en plannen een perfect passende theoriecursus voor je in. Daarbij houden we rekening met jouw wensen en voorkeuren qua datum en locatie. Indien je het examen zelfstandig hebt gereserveerd, verbinden we deze moeiteloos aan een cursus bij jou in de buurt. Kortom: wacht niet langer en meld jezelf zo snel mogelijk aan om binnenkort in één keer te slagen voor het CBR theorie-examen.

De jongens van Nutheorie waren erg vriendelijk en maakten het leuk om naar ze te luisteren waardoor we alles sneller opvingen. De sfeer was ook gezellig en voelde vertrouwd aan. Lunch en pauzes waren goed geregeld en alle instructies waren helder, zo niet werd je gewoon geholpen en al met al ben ik blij dat ik mijn theorie zo heb kunnen halen.

Eerder heb ik zelf een theorie cursus gevolgd bij een ander bedrijf en daar ben ik gezakt, en ben hier meteen geslaagd na een dagcursus. Je krijgt ook nog een E-book en oefen (examen) vragen digitaal, hoe ideaal is dat! En na een hele dagcursus word alles goed uitgelegd en goed in je hoofd gestampt. Ik raad het bedrijf jullie allemaal zeer aan! Jullie zullen geen spijt krijgen!🙃

Ik raad iedereen aan om deze cursus te volgen! Super duidelijk, goed en efficiënt ingedeeld en een top cursusleider die alles goed uitlegt! Heel fijn dat er super veel vragen worden geoefend. Het was niet de eerste keer dat ik mijn theorie examen deed, maar met deze cursus ga je hem stukken makkelijker halen dan door zelf te leren, onderschat het examen niet!

De cursus is erg duidelijk en fijn voor het behalen van je examen! Na het volgen van de cursus bezit je van de volledige informatie van de theorie wat een groot voordeel is. Er wordt rekening gehouden met je concentratie door de pauzes tussendoor en de cursusduur is daarom goed te doen. De instructeur is vooral erg goed in zijn uitleg en het overbrengen van de informatie, ik raad jullie de cursus dan ook zeker aan!

Ons team staat voor je klaar! Maak kennis met...

Het Team 🤝

Jop

Cursusleider

Melissa

Service specialist

Vikash

Cursusleider

Kristel

Service specialist

Menno

Cursusleider

Shanice

Service specialist

Jim

Cursusleider

Amanda

Service specialist

Jeroen

Cursusleider

Atlas

Cursusleider

André

Content specialist

Sascha

Service specialist

Jimmy

Cursusleider

Marith

Service specialist

Vikesh

Cursusleider

Ashley

Service specialist

Adis

Cursusleider

Tessa

Operations Specialist

Dylan

Service specialist

Rebecca

Service specialist

Jesse

Cursusleider

Joost

Cursusleider

Aziz

Operations Manager

Sven

Service specialist

Milan

Cursusleider

Maz

Cursusleider

Jeremy

Cursusleider

Shay

Cursusleider

Meestgestelde

Vragen