Autotheorie in 1 dag

Met Nutheorie leer je de auto theorie op een snelle en effectieve manier, waarmee je in één keer slaagt voor je CBR auto theorie-examen.

In 1 dag
Online
Exclusief CBR examenkosten
Auto icon
Auto
Moto icon
Motor
Scooter icon
Scooter
A map of the united states with blue dots.
Birrete icon
270 000+
Leerlingen laten slagen
Netherlands flag
24
Cursuslocaties in Nederland
Deze cijfers zijn op basis van de open data examenuitslagen voor auto theorie-examens van het CBR in de periode 2018 t/m juli 2023. Bron: www.cbr.nl

BN’ers

A man standing in front of a projection screen.
Ééndaagse theoriecursus

Autotheorie

Wil jij in één keer slagen voor je auto theorie? Behaal moeiteloos je theorie-examen met de bewezen auto theoriecursus van Nutheorie. Op onze theoriecursus in 1 dag leren we jou de autotheorie op een snelle, doelgerichte en effectieve manier. Heldere uitleg, herhalen en oefenen met vergelijkbare CBR examenvragen, zoals bij het CBR examen. Ontdek de optimale theorieles voor je examen.

Wat biedt onze theorieles nog meer? Je examen wordt gereserveerd op dezelfde dag en je krijgt ook toegang tot onze online theoriecursus die aansluit bij de dagcursus. Hier kun je met oefenexamens en vragen, samenvatting video’s en E-book jezelf nog eens goed testen. Slaag je daar, dan ben je klaar voor het echte CBR theorie-examen.

Of kies voor een volledige online cursus

Bekijk de onderstaande demo video's om alvast een impressie te krijgen van wat je op een cursusdag kan verwachten.

A man is holding a glass of beer.A man pointing at a car with the words wat is aquaplaning?.A man pointing at a white line on a road.
A screen shot of a web page with a man in a suit.
A man standing in front of a blue volvo sign.
A screen shot of a web page with a man in a suit.
A man standing in front of a blue volvo sign.
Hoe verloopt de

Dagcursus Autotheorie

Tijdens onze dagcursus behandelen onze deskundige en enthousiaste docenten alle cruciale CBR theorie-examen onderdelen. We zorgen ervoor dat je perfect voorbereid bent om dezelfde middag met succes je auto theorie-examen bij het CBR te behalen.

Gedurende onze theorieles, duiken we diep in de CBR examenstof. Aan de hand van actuele voorbeelden van CBR examenvragen, leggen we stapsgewijs alle belangrijke examenonderdelen uit. We nemen regelmatig pauzes om de stof te laten bezinken. Moeilijke onderwerpen, zoals voorrangssituaties en gevaarherkenning worden met behulp van duidelijke voorbeelden eenvoudig en inzichtelijk gemaakt. Na deze allesomvattende voorbereiding, begeleiden we je als groep naar het CBR. Daar staan we als jouw vertrouwde ondersteuning, zodat je vol vertrouwen en goed voorbereid het echte CBR theorie-examen in gaat.

Klaar om de volgende stap naar vrijheid te zetten?

Meld je aan!

Zodra je je aanmeldt, schakelen wij in de hoogste versnelling voor je. Jouw wensen staan bij ons centraal. Of het nu gaat om een voorkeursdatum, een specifieke locatie, of snel een cursus + CBR examen - wij regelen het.

Omdat we locaties hebben door heel Nederland, garanderen we altijd een theoriecursus bij jou in de buurt. Heb je zelf al een CBR examen gereserveerd? Geen zorgen, wij koppelen dit naadloos aan onze dichtstbijzijnde dagcursus. En voor wie het nog moet regelen, we reserveren op dezelfde dag een examenplek die perfect aansluit op jouw theoriecursus.

Het is tijd! Zet de eerste stap naar je vrijheid. Meld je aan en laat ons je helpen om in één keer te slagen voor je CBR theorie-examen. Daarna ligt de wereld van het autorijden aan je voeten!

A group of people posing for a picture.
A group of people standing next to each other.
A group of people standing next to each other.
A group of people posing for a picture.
A group of people standing next to each other.
A group of people standing next to each other.

Testimonials

Geslaagd
De jongens van Nutheorie waren erg vriendelijk en maakten het leuk om naar ze te luisteren waardoor we alles sneller opvingen. De sfeer was ook gezellig en voelde vertrouwd aan. Lunch en pauzes waren goed geregeld en alle instructies waren helder, zo niet werd je gewoon geholpen en al met al ben ik blij dat ik mijn theorie zo heb kunnen halen.
Google logo
Dennis Poldervaart
Geslaagd
Eerder heb ik zelf een theorie cursus gevolgd bij een ander bedrijf en daar ben ik gezakt, en ben hier meteen geslaagd na een dagcursus. Je krijgt ook nog een E-book en oefen (examen) vragen digitaal, hoe ideaal is dat! En na een hele dagcursus word alles goed uitgelegd en goed in je hoofd gestampt. Ik raad het bedrijf jullie allemaal zeer aan! Jullie zullen geen spijt krijgen!🙃
Feedback logo
Yasmina Yag
Geslaagd
Ik raad iedereen aan om deze cursus te volgen! Super duidelijk, goed en efficiënt ingedeeld en een top cursusleider die alles goed uitlegt! Heel fijn dat er super veel vragen worden geoefend. Het was niet de eerste keer dat ik mijn theorie examen deed, maar met deze cursus ga je hem stukken makkelijker halen dan door zelf te leren, onderschat het examen niet!
Facebook logo
Isis van der Sluis
Geslaagd
De cursus is erg duidelijk en fijn voor het behalen van je examen! Na het volgen van de cursus bezit je van de volledige informatie van de theorie wat een groot voordeel is. Er wordt rekening gehouden met je concentratie door de pauzes tussendoor en de cursusduur is daarom goed te doen. De instructeur is vooral erg goed in zijn uitleg en het overbrengen van de informatie, ik raad jullie de cursus dan ook zeker aan!
Google logo
Roos Farzkenari

Vragen?

Wat is jullie slagingspercentage?

Onderzoek op basis van officiële CBR cijfers heeft uitgewezen dat Nutheorie al vier jaar op rij het hoogste slagingspercentage heeft. Stichting BBR heeft onderzoek gedaan naar de cijfers van de open data van het CBR over 2018, 2019, 2020 en 2021. Klik hier voor het volledige artikel. Het slagingspercentage over alle kandidaten van Nutheorie van 2018 t/m 2021 is 83,2%. We steken hiermee met kop en schouders boven het landelijke gemiddelde uit. Bekijk de resultaten van de afzonderlijke jaren en het totaal van de afgelopen vier jaar hieronder.

A bar chart showing the number of smartphones in germany.A bar chart showing the number of people in each country.
Slaag ik gegarandeerd?

Onze ervaring is dat iedereen die goed Nederlands spreekt en goed oplet, dezelfde dag het examen haalt. Wij kunnen niet garanderen dat je slaagt, want het enige wat wij niet kunnen doen is je tijdens het examen bijstaan om de juiste antwoorden in te voeren. De belofte die we wel kunnen maken, is dat we je optimaal voorbereiden om het examen te halen. Bekijk onze Facebookpagina om een beeld te krijgen hoe anderen de cursus hebben ervaren. Daar vind je de beoordelingen, groepfoto's en onze grote trots: de Wall of Fame, met alle cursisten met 0 fouten.

Is het nodig om vooraf te leren?

De lesstof wordt op een duidelijke, effectieve manier met veel herhaling uitgelegd. Toch kan het geen kwaad om je goed voor te bereiden, want de kennis die je zelf al hebt maakt het alleen maar makkelijker om de stof beter te begrijpen. Wij raden daarom aan om het digitale lesmateriaal op onze website van te voren goed door te nemen, zodat je nog meer kans hebt om in één keer te slagen. Je krijgt toegang tot dit digitaal lesmateriaal wanneer de aanbetaling is voldaan.

Wie reserveert het CBR theorie-examen?

Nutheorie reserveert het theorie-examen direct als deze bij het CBR beschikbaar is, zodat je ook echt in één dag kunt slagen. Na jouw aanmelding hoef je ons alleen even te machtigen, dan regelen wij de rest. Deze machtiging is door het CBR verplicht voor alle theorie-examens die worden afgenomen. Geen zorgen! Machtigen is makkelijker dan het klinkt. Wanneer je je bij ons hebt aangemeld, krijg je stap-voor-stap instructies over hoe je dit kunt doen.

Is er na jouw aanmelding niet direct een examen beschikbaar, dan houden we met ons hele team de beschikbare examens bij het CBR in de gaten. Zo zijn wij er direct bij wanneer jouw voorkeursdata of andere data beschikbaar komen. Het komt wel eens voor dat examens alleen via MijnCBR beschikbaar zijn. In dat geval sturen wij je een e-mail en zou je het examen direct zelf kunnen vastleggen. Houd je e-mail in de gaten voor informatie over de cursus en verschijn op tijd en met een geldig legitimatiebewijs op de cursusdag.

Ik heb zelf een CBR examen gereserveerd. Kan ik alsnog de cursus volgen?

Geen probleem! Dit kun je gewoon in het aanmeldformulier aangeven. Je hoeft dan uiteraard geen examenkosten aan ons te betalen. Wij verzorgen dagelijks meerdere cursussen in 24 steden door heel Nederland dus er is altijd een cursuslocatie bij jou in de buurt. We zullen je dan zo dicht mogelijk bij je examen inplannen voor een theoriecursus.

Wat zijn de kosten en hoe kan ik betalen?

De kosten van de theoriecursus en het CBR theorie-examen zijn regulier 179,-. Op dit moment is er een actie van 179,- voor 99,-. Dit is exclusief €48,- CBR examenkosten indien je nog geen examen hebt (wij hanteren de exacte prijzen van het CBR). De korting geldt voor de dag van aanmelding. Als je dus een aanmelding doet in de actieperiode, kun je de cursus ook na de actieperiode volgen en heb je nog steeds recht op de kortingsprijs. De kosten kun je vooraf online betalen met iDeal.

Ik heb me aangemeld op jullie website voor een bepaalde datum. Is deze direct definitief?

De doorgegeven data zijn voorkeursdagen. Wanneer er een examen beschikbaar is op jouw voorkeursdatum leggen wij deze direct vast. We vragen we je daarom ook om meerdere data te selecteren, zodat we zoveel mogelijk rekening kunnen houden met jouw voorkeuren.

Vanwege de extreme drukte bij het CBR kunnen er wijzigingen in de cursus- en examendatum plaatsvinden. Daardoor is de kans groot dat je buiten de voorkeursdagen wordt ingepland. Zo willen we voorkomen dat je nog maandenlang op een examen moet wachten.

Wanneer wij een examen en plaats op de cursus voor je hebben gereserveerd, sturen we je een e-mail met alle informatie en de restbetaling. Zolang je deze niet hebt ontvangen is er dus nog geen definitieve datum.

Wij zijn voor examens altijd afhankelijk van het CBR. Dit geldt niet alleen voor ons, maar voor alle bedrijven en particulieren in Nederland die een examen willen reserveren.

Hoe laat begint de cursus?

De cursus begint meestal rond 07:15 en de CBR theorie examens starten rond 14:00. Afhankelijk van de locatie en de datum kan dit iets verschillen. De exacte tijden van de cursus staan echter in de informatiemail die je uiterlijk één week voor aanvang van de cursus zult ontvangen. De gehele cursusdag is rond 15:30 uur afgelopen. Tussendoor zijn er genoeg momenten van pauze.

Waar is de cursus?

De theoriecursus wordt gegeven op verschillende locaties in de buurt van het CBR. We houden hierbij rekening met de bereikbaarheid met het openbaar vervoer. De exacte cursuslocatie wordt net als de exacte tijden uiterlijk één week van tevoren bekend gemaakt in de informatiemail die je van ons ontvangt.

Hoe lang is mijn theorie geldig?

Vanaf de dag dat je slaagt voor je CBR theorie-examen is je theorie 1,5 jaar geldig om je rijbewijs te halen. Je praktijkinstructeur kan een aantal uren nadat je auto theorie-examen hebt afgelegd een CBR praktijkexamen voor je reserveren. Onze tip is om de praktijklessen niet uit te stellen en gelijk door te pakken, want het zou zonde zijn als je de theorie zou laten verlopen.