Auto theorie
in één dag

Bekijk de video
van
€179
voor
€99
exclusief €33,- CBR examenkosten

Volg Onze Auto Theorie Cursus in 1 Dag in Barendrecht

Spoedcursus voor je auto-theorie en het officiële CBR examen in een dag in Barendrecht.
Met de theoriecursus van NuTheorie kun ook jij het in een keer halen!

Nutheorie logo

Theorie-examen in Barendrecht

Slagen voor het theorie-examen auto doe je met de spoedcursus van NuTheorie in Barendrecht. Tijdens deze eendaagse training leren onze docenten jou de theorie op een leuke en makkelijke manier aan. De cursus wordt gehouden in Barendrecht en om hiervoor aan te melden kun je kiezen voor Rotterdam op de website.

Onze theoriecursussen in 1 dag zijn ook uitermate geschikt voor cursisten met ADHD, faalangst en dyslexie. Kortom, de ideale oplossing voor het behalen van het CBR auto theorie examen in Barendrecht.

Facebook

5 / 5
Uitstekend
12444 recencies
Lisa Verschoor

Jaaaaaaaa geslaagd! Toppers dankuuu voor de goede uitleg en lekkere broodjes! Zoals iedereen al zegt: echt een aanrader! Bedankt guys� Ik zal aan jullie denken als ik met mijn Volkswagensbusje richting het strand rij om vervolgens met mijn surfplank golven te gaan pakken�

Lees meer beoordelingen Pijl afbeelding

FeedbackCompany

9.9 / 10
9.9 van 10 sterren
2266 recensies
Ilona van Kempen

Ontzettend fijne en duidelijk uitleg met een dosis humor werkt ontzettend goed. Als je actief mee doet dan lukt het zeker wel. Zelf was ik bang om mijn theorie, na de eerste keer gezakt te zijn, weer niet te halen maar heb door NuTheorie wel mijn theorie gehaald en dat in een halve dag! Wees niet bang en ga ervoor, een aanrader! NuTheorie Rotterdam (Barendrecht) bedankt :D

Lees meer beoordelingen Pijl afbeelding

Google reviews

5 / 5
5 van 5 sterren
1000 recencies
Ivar de Rijk

De cursus Nutheorie was verzorgd door zeer enthousiaste coaches met nuttige ezelsbruggetjes die ik niet eerder had gehoord en een nadrukkelijke toon waardoor je de stof beter onthoudt. De stof was daarbij met een goed vlot tempo behandeld. Super cursus en een aanrader!

Lees meer beoordelingen Pijl afbeelding

Hoe verloopt de cursusdag?

De cursus start ´s morgens vroeg en duurt tot in de middag. Van de cursuslocatie brengen wij je naar het CBR waar jij het theorie-examen kunt afleggen. Wij verzorgen tijdens de theoriecursus ook de lunch & drankjes en het vervoer naar het CBR examencentrum in Barendrecht.

Bij het CBR in Barendrecht begeleiden we je tijdens het aanmelden en helpen je waar nodig, zodat jij met een flinke dosis zelfvertrouwen en alle benodigde kennis het theorie-examen auto kunt gaan afleggen.

Bekijk de video Pijl afbeelding

Het Team

Ons team staat voor je klaar! Maak kennis met...

Het Team
Jimmy
Jimmy
Elisa
Elisa
Jop
Jop
Adis
Adis
Emrah
Emrah
Milan
Milan
Evelina
Evelina
Vikash
Vikash
Evren
Evren
Stefan
Stefan
Maz
Maz
Joost
Joost

Meer over het team... Pijl afbeelding

Hoe laat begint de cursus?

De cursus begint meestal rond 07:15 en het examen is rond 14:30, afhankelijk van de locatie en de datum kan dit iets verschillen. De exacte tijden van de cursus staan echter in de informatiemail die u uiterlijk één week voor aanvang van de cursus zult ontvangen. De gehele cursusdag is rond 16:00 uur afgelopen. Tussendoor zijn er ook genoeg momenten van pauze.

Waar is de cursus?

De theoriecursus wordt gegeven op verschillende locaties in de buurt van het CBR. We houden hierbij rekening met de bereikbaarheid met het openbaar vervoer. De exacte cursuslocatie wordt net als de exacte tijden uiterlijk een week van tevoren bekend gemaakt in de informatiemail die je van ons ontvangt.

Moet ik zelf mijn theorie-examen reserveren?

Nutheorie zal direct het theorie-examen bij het CBR reserveren op dag die je zelf in je aanmelding kiest, zodat je ook echt in één dag kunt slagen. Je hoeft na je aanmelding dus niets te doen. Houd je email in de gaten voor de informatie over de cursus en verschijn op tijd op de cursusdag met een geldig legitimatiebewijs.

Is het nodig om vooraf te leren?

Bij ons hoef je niet van tevoren een heel boek door te nemen of uitgebreid te leren, omdat wij alle stof op de cursusdag zelf zullen behandelen. Daarbij wordt de lesstof op een duidelijke en effectieve manier uitgelegd met veel herhaling. Uiteraard kan het geen kwaad om het wel te doen, aangezien alle kennis die je zelf al hebt het makkelijker maakt om de stof direct te begrijpen. Mocht je zelf geen tijd of zin hebben om uitvoerig de theorie te bestuderen, dan adviseren wij wel om het oefenmateriaal dat wij je een week van tevoren toesturen kort door te nemen.

Wat zijn de kosten en hoe kan ik betalen?

De kosten van de cursus en het theorie-examen zijn regulier 179,- euro. Op dit moment is er een actie van 179,- euro voor 99,- (exclusief 33,- CBR examenkosten). De korting geldt voor de dag van aanmelding. Dus als je een aanmelding doet in de actieperiode dan kun je ook de cursus in een andere periode volgen en heb je nog steeds recht op de kortingsprijs.

De kosten kun je vooraf online betalen met iDeal.

Slaag ik gegarandeerd?

Onze ervaring is dat iedereen die goed Nederlands spreekt en goed oplet, ook dezelfde dag het examen haalt. Wij kunnen niet garanderen dat je slaagt, want het enige wat wij niet kunnen doen is je tijdens het examen bijstaan om de juiste antwoorden in te voeren. De belofte die we wel kunnen maken is dat we je optimaal voorbereiden om het examen te halen. Bekijk onze Facebook pagina met cursisten die 0 fouten hadden en lees de beoordelingen om een beeld te krijgen hoe anderen de cursus hebben ervaren.

Wat is jullie slagingspercentage?

De laatst gemeten slagingspercentages kun je vinden in dit onafhankelijke artikel van Verkeerspro, gebaseerd op de cijfers van het CBR. Wij gaan ervan uit dat iedereen die goed oplet en goed Nederlands spreekt in de regel ook dezelfde middag slaagt. Hieronder een afbeelding van de resultaten uit het artikel met de slagingspercentages. Slagingspercentages

Wall of Fame!

Slaag net als deze cursisten met 0 fouten. Wat een kanjers, gefeliciteerd!

Lege afbeelding
Ben jij
de volgende
met 0 fouten?

Aanmelden Spoedcursus

Zodra jij je hebt aangemeld voor een van de cursusdagen in Barendrecht plannen wij je hiervoor in en ontvang je van ons een bevestigingsemail.

In de bevestigingsmail voor de theoriecursus en het CBR examen vind je de locatie van de theoriecursus in Barendrecht, de aanvangstijd en betalingsmogelijkheden. Daarnaast krijg je wat oefenmateriaal, zodat je een beeld kunt vormen van wat je op de theoriecursus kunt verwachten.

CBR Barendrecht

Het CBR-examencentrum in Barendrecht is gevestigd aan de Zwaalweg 1, 2991 ZC in Barendrecht. Wij regelen het vervoer van de theorie spoedcursus naar het examencentrum.

Vergeet niet om een geldige identiteitskaart of geldig paspoort mee te nemen, want alleen met een wettelijk toegestaan identiteitsbewijs mag je het CBR theorie-examen afleggen.