Auto Theorie Cursus in 1 Dag in Amsterdam

Spoedcursus voor je auto-theorie en het officiële CBR examen in een dag in Amsterdam. Met de theoriecursus van NuTheorie kun ook jij het in een keer halen!

Slaag voor je theorie, meld je nu aan

Kies je cursus
Kies je type examen

Auto theorie
in één dag

voor
99
van €179

Exclusief CBR examenkosten

Play

Het hoogste

slagingspercentage

slagingspercentage

120 000+

Cursisten laten slagen

cursisten laten slagen

24

Cursuslocaties in Nederland

cursuslocaties in nederland
eendaagse cursus image

Eendaagse cursus

Theorie-examen in Amsterdam

We hebben ook vele cursisten gehad met faalangst, ADHD en dyslexie. Onze theoriecursus is daar ook goed geschikt voor en we hebben er ruime ervaring mee. Kortom, slagen voor je auto theorie examen met onze theoriecursus is de ideale oplossing.

Hoe verloopt

de cursusdag?

Onze cursusleiders ontvangen je met open armen op de eendaagse theoriecursus in Amsterdam. Hoewel de dag vroeg begint, houden deze ervaren docenten je wakker en scherp en loop je binnen no time lachend het CBR-examencentrum uit. Tijdens de spoedcursus nemen we de theorie stap voor stap met je door, zodat je gedegen voorbereid aan het auto theorie-examen kunt beginnen en de kennis ook naderhand blijft hangen voor gebruik in de praktijk. Wij brengen je van de cursuslocatie naar het CBR en begeleiden je tot je aan de beurt bent. Alleen het CBR theorie examen moet je zelf maken, maar dat wordt met de spoedcursus van NuTheorie een eitje.

Bekijk de onderstaande demo video's om alvast een impressie te krijgen van wat je op een cursusdag kan verwachten.

Wat vinden

Onze cursisten?

Eendaagse cursus

Aanmelden Spoedcursus

Wanneer zien we jou in Amsterdam? Meld je aan voor een van de beschikbare cursusdagen. Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsemail met daarin de locatie van de spoedcursus, de aanvangstijd en de betalingsmogelijkheden. Wij reserveren het theorie examen voor je bij het CBR in Amsterdam en zorgen voor eten en drinken tijdens de theoriecursus. Jij hoeft alleen nog maar te slagen.

Hoe verloopt de

CBR Amsterdam

Het CBR-examencentrum in Amsterdam is gevestigd aan de Naritaweg 150, 1043 CA in Amsterdam. Het vervoer van de cursuslocatie naar het CBR verzorgen wij. Om het examen af te kunnen leggen heb je een geldig en wettelijk toegestaan identiteitsbewijs nodig. Vergeet dus niet om je identiteitskaart of paspoort mee te nemen naar de cursusdag. Controleer deze ook tijdig op de geldigheid.

Meestgestelde

Vragen