Auto Theorie Cursus in 1 Dag in Haarlem

Spoedcursus voor je auto-theorie en het officiële CBR examen in een dag in Haarlem. Met de theoriecursus van NuTheorie kun ook jij het in een keer halen!

Slaag voor je theorie, meld je nu aan

Kies je cursus
Kies je type examen

Auto theorie
in één dag

voor
99
van €179

Exclusief CBR examenkosten

Play

4 Jaar op rij

star

het hoogste slagingspercentage

stats
Deze cijfers zijn gebaseerd op het totaal van examenuitslagen afkomstig uit de open data van het CBR in 2018, 2019, 2020 en 2021. Bron: www.cbr.nl
graduation

270.000+

Leerlingen laten slagen

flag

24

Cursuslocaties in Nederland

map
eendaagse cursus image

Eendaagse cursus

Theorie-examen in Haarlem

Onze theoriecursus is ook goed geschikt voor cursisten met faalangst, dyslexie en ADHD. Hier hebben wij ook ruime ervaring in. Slagen doe je met de theoriecursus in Haarlem van NuTheorie.

Hoe verloopt

de cursusdag?

Goedemorgen Haarlem! We beginnen lekker vroeg met de 1 daagse theoriecursus, zo vroeg, dat zelfs in deze stad nog niet alle lichtjes schijnen. Dit doen we zodat jij tegen de middag helemaal klaar bent om het theorie-examen succesvol af te leggen. Tijdens de training leren we je de theorie tot in het kleinste detail. Onze docenten zijn zeer ervaren en zullen er alles aan doen om ook jou te laten in 1 keer te laten slagen bij het CBR. Na de spoedcursus brengen we je dan ook naar het CBR examencentrum en zorgen ervoor dat je gerustgesteld en vol vertrouwen aan het CBR examen kunt beginnen. Ben jij de volgende met nul fouten?

Bekijk de onderstaande demo video's om alvast een impressie te krijgen van wat je op een cursusdag kan verwachten.

Wat vinden

Onze cursisten?

Eendaagse cursus

Aanmelden Spoedcursus

Meld je aan voor een van de beschikbare cursusdagen in Haarlem, meer hoef je niet te doen. Wij sturen je een bevestigingsmail met informatie over de locatie van de spoedcursus, de aanvangstijd en betalingsmogelijkheden. Wij gaan aan de slag om je CBR examen te reserveren, het vervoer van de cursuslocatie naar het CBR theorie examencentrum te regelen en lekkere broodjes met fris voor tijdens eendaagse theoriecursus te verzorgen.

Hoe verloopt de

CBR Haarlem

Het CBR van Haarlem vind je aan de Professor Eijkmanlaan 2, 2035 XB in Haarlem. Het vervoer van de cursuslocatie naar het CBR-examencentrum in Haarlem verzorgen wij. Denk jij om je identiteitskaart of paspoort. Zonder geldig en wettelijk toegestaan identiteitsbewijs mag je het theorie-examen namelijk niet afleggen. Controleer dus op tijd de geldigheid van je legitimatiebewijs.

Meestgestelde

Vragen