Het Team

Ons team staat voor je klaar! Maak kennis met...

Wij zijn een team van auto theorie specialisten en hebben gezamenlijk al meer dan 40.000 lesuren achter de rug. Wij zetten ons elke dag met veel plezier en enthousiasme in om jou optimaal voor te bereiden op het auto theorie-examen bij het CBR.

Jop

Cursusleider

Jop is erg perfectionistisch. Alles wilt hij op het hoogste niveau doen. Is constant bezig om zichzelf te verbeteren, al is daar volgens ons nog weinig ruimte voor. Vol passie en gedrevenheid staat hij voor de groep en wilt hij je alle kennis overbrengen op de meest efficiënte en leukste manier. Jop laat zijn resultaten voor zich spreken. Jop laat ons altijd lachen met zijn doordachte humor. Zijn passie naast het lesgeven is voetbal. Zowel kijken als zelf op erg hoog niveau wekelijks uitblinken. Na het behalen van zijn diploma aan de universiteit heeft hij zich ontpopt als een cursusleider van het hoogste niveau.

Jessie

Communication specialist

Jessie geeft je vleugels! Na een afgeronde opleiding in luchtvaartdienstverlening afgerond en 4 jaar werk als stewardess brengt ze haar talent voor goede service naar NuTheorie. Ze is empathisch en zorgzaam maar laat ook altijd haar mening horen. Typisch een boogschutter, zegt ze, als astrologie expert. Verder houdt ze zich bezig met interieur, boeken, krabpalen (die ze zelf maakt), en Lana Del Rey. Aan het einde van zo’n drukke week snakt ze dan ook wel naar een gezellige borrel met vrienden. Ach ja, wie niet?

Vikash

Cursusleider

Vikash is van alle markten thuis. Een combinatie van zijn kunde in het presenteren en vakkennis maken van Vikash een echte alleskunner. Luisteren naar Vikash klinkt als muziek in de oren, want hij zingt graag jazz in zijn vrije tijd. Geeft dagelijks alles voor de beste resultaten en dat betaalt zich uit in de hoeveelheid mensen die hij laat slagen. Vikash is een top cursusleider en een geboren motivator. Geeft naast zijn werk als cursusleider geregeld motivational speeches. Duidelijk iemand met het hart op de goede plek!

Lisa

Operations Specialist

Lisa heeft van zichzelf een communicatief, oprecht en positief karakter. Dit vertaalt zich perfect naar haar kwaliteiten als Assistent Planner. Lisa heeft haar Bachelor Psychologie aan de Universiteit Leiden met vlag en wimpel behaald en gaat binnenkort beginnen aan haar Master. Ze is een echte alleskunner en neemt een bulk aan ervaring met zich mee als bijlesdocent, administratief medewerker en uit haar werk in de horeca. Lisa focust zich op coaching en wij merken dat ze hier al een kei in is. In haar vrije tijd speelt ze op een aardig niveau volleybal en net als haar werk is ze ook daar erg fanatiek in.

Menno

Cursusleider

Menno is gemaakt om cursussen te verzorgen. Zijn voorbereiding is tiptop en zijn kennis is altijd up-to-date. Geeft al jaren trainingen en workshops aan middelbare scholieren. Gaf les op hogescholen en doceerde aan universiteiten en ontwikkelt zelf leermodules. Het geven van trainingen loopt dus als rode draad door zijn leven. Menno heeft Psychologie gestudeerd en kent alle kneepjes van het vak. Dit alles om jou zo goed mogelijk op te leiden. In zijn vrije tijd is hij vrijwilliger bij het Wereld Natuur Fonds. Zijn andere grote passie is koken en Menno was zelfs een tijdje chefkok, echter wachten wij nog steeds op de dag dat hij voor ons gaat koken...

Tanisha

Service specialist

Tanisha is een spontane en avontuurlijke dame die met haar getalenteerde moves dansend door het leven gaat. Het liefst stapt ze uit haar comfortzone, waagt ze een sprong in het diepe en maakt ze nieuwe, onuitwisbare memories aan de andere kant van de oceaan. In haar drukke bestaan, waarin ze de HBO studie Commerciële economie heeft afgerond, gaat zelden een dag voorbij zonder een intensieve work-out. Dansen, kickboksen, hardlopen en crossfit: deze sportieve go-getter doet het allemaal! Tijdens het sporten klinkt er meestal een fascinerende podcast door haar speakers van experts die de nieuwste medische doorbraken bespreken. Ditzelfde luisterende oor en haar zorgzame karakter zijn precies de elementen die haar zo’n geweldige aanwinst maken in haar rol als service specialist.

Jim

Cursusleider

Jim is een 'social beast'. Hij kan niet zonder mensen om zich heen en is gemaakt om dagelijks voor groepen te staan en te performen. Met enorm veel enthousiasme leert Jim je de theorie aan en hij doet er alles aan om een leuke dag met de cursisten te hebben. Hij wilt iedereen leren kennen en na 2 minuutjes zijn jullie beste vrienden. Jim heeft economie gestudeerd, maar dit bleek niet helemaal zijn ding te zijn. Zijn passie is de wereld rondreizen, op zoek naar de beste plekken om te snorkelen en een balletje trappen (niveautje vriendenteam, dat wel).

Georgina

Content specialist

Georgina haalde haar master aan de Royal Academy of Arts en is dan ook echt een creatieveling. Met een passie voor alles wat te maken heeft met visual arts creëert ze de mooiste dingen. In haar vrije tijd kookt ze graag de lekkerste Griekse gerechten, zoals ze deze kent uit haar geboorteland. Naast koken luistert ze graag muziek en speelt ze ook ukelele. Waarom de ukelele? Omdat ze deze makkelijk mee kan nemen op reis! Als het ook maar even kan, reist ze toch wel zo’n 3 keer per jaar en dan het liefst buiten Europa. Wanneer ze gewoon thuis in ons kikkerlandje is, brengt ze graag tijd door met vrienden of beoefent ze extreme sporten zoals boulderen en surfen.

John

Service specialist

John is ontzettend spontaan en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden welke hij inzet op de klantenservice. Hij heeft dan ook Communicatie & Media gestudeerd aan de Erasmus Universiteit en haalt plezier uit de gesprekken die hij voert met klanten. Uit eigen ervaring vertelt hij je over de cursus, want deze heeft hij zelf ook gevolgd voordat hij het team kwam versterken. De ambitieuze John haalt graag het beste uit zichzelf en doet dit onder andere door goed te worden in eh… ja, wat niet eigenlijk? Van storytelling en videobewerking tot sporten, en van aquascaping tot fashion design. Hij heeft al ervaring in maatwerk voor fashion, maar verleent nu service op maat bij NuTheorie.

Melissa

Service specialist

Melissa heeft de opleiding Manager verkoop & toerisme afgerond. Niet voor niets, want ze is enorm servicegericht. Klantvriendelijkheid staat bij haar voorop! Als je Melissa aan de telefoon krijgt, helpt ze je met veel plezier en enthousiasme verder. Ook thuis is ze graag omringd door mensen en brengt ze het liefst quality time door met haar familie. Voor hen zet ze de lekkerste gerechten op tafel! Naast koken houdt ze ervan om op reis te gaan en met een cocktail op het strand te genieten. Of om de cultuur van het land op te snuiven. Melissa besteedt graag aandacht aan haar zelfontwikkeling, maar ook aan haar uiterlijke verzorging; een make-upje hier en een parfummetje daar!

Atlas

Cursusleider

Atlas houdt van uitdagingen. Hij legt de lat elke dag erg hoog en wilt altijd het maximale uit zijn groep halen. Niets is te moeilijk voor hem. Hij is serieus waar nodig, maar heeft ook een flinke dosis humor in zich. Na zijn master Psychologie aan de Universiteit Leiden wilde hij zijn kennis over het brein optimaal benutten en dat heeft ervoor gezorgd dat hij nu een top cursusleider is. Atlas zijn passie is reizen. Hij heeft de halve wereld al gezien. Heb jij nog reistips voor hem? Hij hoort het graag van zijn cursisten.

Kimberley

Service specialist

Kimberley is een shop-a-holic met een hart van goud. Het liefst scheurt ze voorbij in haar Fiat 500 die na een shopping spree uitpuilt met de laatste fashion items. Vanwege haar passie is het allesbehalve vreemd dat ze de HBO opleiding in fashion heeft gedaan. In de carrière die volgde, combineerde ze haar passie met haar talent voor customer experience & relations. Deze natuurlijke skills zijn nu van onschatbare waarde in haar rol als service specialist. Ondertussen kan Kimberley ook een bewonderenswaardig aantal Griekse eilanden en historische musea van haar bucketlist afstrepen. Haar favoriete bestemming op die lijst is met afstand: Santorini. Gelukkig hebben we de foto’s nog zullen we maar zeggen.

Chimène

Service specialist

Chimène is een echte powervrouw! Ze studeert voor gymlerares en doet veel aan atletiek. Ze draaide zelfs mee in de top van de Nederlandse kampioenschappen bij de 100- en 200 meter sprint én bij estafette. Die power voert ze door op de klantenservice van NuTheorie. Naast haar (positieve) energie brengt ze ook een dosis ervaring mee naar het werk. Chimène is heel behulpzaam en ze denkt echt met je mee, maar je kunt ook ontzettend met haar lachen. Haar energie legt ze verder graag in het maken van muziek. Ze zingt soul, R&B en pop, waarbij ze zichzelf soms ook op de gitaar begeleid. Regelmatig is ze in de studio te vinden wanneer ze een nieuwe beat heeft gevonden.

Berend

Content specialist

Berend heeft de opleiding Media Management en Entertainment afgerond en heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Wat wij zo leuk vinden aan de fanatieke Berend? Zijn vermogen om zichzelf te ontwikkelen en de manier waarop zijn persoonlijke interesses hem ook op professioneel gebied laten groeien. Als hij iets niet weet of kan, dan zorgt Berend dat hij het leert. Zo heeft hij zichzelf gitaar leren spelen, heeft hij zichzelf leren animeren en is hij gespecialiseerd in content creatie. Die ervaring is goed terug te zien in zijn editing skills voor NuTheorie. Hij brengt ook anderen wat bij, want hij is zeilinstructeur (en hij doet aan kitesurfen!).

Elisa

Office manager

Elisa zorgt voor het hele team. Ze zorgt voor de olie in de machine van ons hoofdkantoor en daarnaast ondersteunt ze de cursusleiders bij hun werkzaamheden op locatie. Elisa heeft na het behalen van haar universitaire master gewerkt bij de Nederlandse ambassade in Denemarken. Ze regelde daar alles tot in de puntjes en daar is in haar tijd bij NuTheorie niet veel in veranderd. Ze is daarnaast ook goed met haar handen en zodoende drie keer in week terug te vinden bij haar handbalclub.

Jimmy

Cursusleider

Jimmy is op z'n zachtst gezegd competitief. Streeft er altijd naar om de beste te zijn. Een cursusleider die zich makkelijk aanpast aan elke situatie en die een flinke dosis aan kennis meebrengt. Met zijn universitaire master op zak zal hij er alles aan doen om jou te laten slagen. Vol passie staat hij voor de klas en enthousiast ontvangt hij je als je klaar bent met je theorie-examen. Vindt Formule 1 he-le-maal geweldig en is tijdens raceweekenden out of order om naar Max te kijken. Bij het CBR is zijn #1 topic met cursisten uiteraard Max Verstappen.

Vikesh

Service specialist

Vikesh is een echte duizendpoot; hij is ontzettend leergierig en wil zich op elk gebied ontwikkelen. Heeft op HBO-niveau rechten gestudeerd en is op het gebied van service verlenen een topper. Behulpzaamheid zit in zijn aard. Hij heeft een kalme persoonlijkheid en weet die rust ook goed over te brengen op onze cursisten. Vikesh houdt van uitstapjes maken en is altijd in voor gezelligheid! Op het werk is hij een echte teamplayer, maar ook buiten het kantoor vormt Vikesh graag een team om met vrienden een potje American Football spelen. Hij kijkt dan ook het hele jaar uit naar de Super Bowl.

Adis

Cursusleider

Adis is een echte enthousiasteling. Elke vroege morgen start hij met een grote glimlach. Adis heeft een bestuurskunde master behaald aan de universiteit en weet zijn opgedane presentatieskills om te zetten naar zijn passie; dagelijks presenteren. Zijn liefde voor het vak is ongekend. Hij geeft werkelijk alles op een cursusdag. Zijn andere grote passie is boxen. Bij Adis ben je dus in goede handen!

Dylan

Service specialist

Dylan deed de opleiding Travel & Hospitality en zet zijn ‘hospitality’ nu in op onze klantenservice, waar hij zijn sociale zelf kan zijn. Hier helpt hij je verder met alles wat je wil weten! Dylan beschikt over een enorme wilskracht en winnaarsmentaliteit. Zou dit voortkomen uit zijn voetbalcarrière? Hij heeft namelijk jarenlang op het hoogste niveau in de top Nederland gevoetbald. Zijn leven staat in het teken van fitness en hij is dan ook bijna elke dag in de sportschool te vinden. Koken vindt hij geweldig, en ook hier is hij de beste in: Dylan is chefkok geweest! Wat heeft hij nou niet gedaan? Oh, een backpack-reis naar Australië staat nog op zijn bucketlist. Met zijn doorzettingsvermogen komt hij er wel!

Dennis

Cursusleider

Dennis is een echte streber. Hij doet er alles aan om naast de cursisten te laten slagen ook een echte beleving mee te geven. Zijn enthousiasme voor het vak kent geen limiet, want hij overtreft zichzelf constant met de resultaten die hij behaalt. Zijn vooropleiding als docent en opgedane ervaring in management heeft hij omgezet naar het worden van een cursusleider van hoog niveau. Dennis houdt van reizen en is daarnaast ook een echte voetballiefhebber. Speelt zelf, traint de jongeren, kijkt op televisie of zit op de tribune. Voor transfernieuws of opstellingen kun je dus bij hem terecht.

Sharon

Content specialist

Sharon weet ons altijd te raken. Door aan de juiste knoppen te draaien kan ze ons keihard laten lachen of zorgen voor een sentimentele traan. Deze finesse vind je ook terug in haar werk. Aan creativiteit geen gebrek, want Sharon komt altijd met verrassende ideeën. Zo probeert ze ons product bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. Haar opleiding Designer komt hierbij goed van pas. Sharon helpt waar nodig en staat voor iedereen klaar. Ze verlaat het kantoor niet zonder bij alle collega´s een lach op het gezicht te toveren. In haar vrije tijd doet ze aan gamen en fotografie. Daarnaast brengt ze graag tijd door met de `fam´.

Stefan

Cursusleider

Stefan ga je nooit meer vergeten. Niet alleen omdat hij je hoogstwaarschijnlijk laat slagen, maar ook vanwege zijn enorme drive en vakkennis. Een no-nonsense en toch humoristische Brabander die jou net zo enthousiast laat slagen als dat hij carnaval viert. Geeft altijd 100% en staat klaar om jou te begeleiden naar je theorie. Hij heeft in Nijmegen aan de Radboud Universiteit zijn studie afgerond en is nu helemaal op zijn plek als cursusleider bij Nutheorie. Kijk niet gek op wanneer hij zo perfect mogelijk onze wall of famers op de foto wilt krijgen, want fotografie is namelijk zijn hobby. Tips nodig voor je Instagram-content? Stel ze gerust aan Stefan.

Glenn

Cursusleider

Glenn is wat je noemt een dynamische energiekeling. Zo heeft hij de opleiding luchtvaartdienstverlening afgerond en de halve wereld gezien. Zijn vaardigheden uit de dienstverlening zie je dan ook zeker terug in zijn werk. Wist je dat hij op hoog niveau op de langebaan heeft geschaatst? Ook als cursusleider zorgt Glenn dat hij op het hoogste niveau acteert. Hij is graag omringd door zijn familie en vrienden die dichtbij hem staan. Glenn is communicatief erg sterk en oplossingsgericht ingesteld, wat samen met zijn achtergrond goed van pas komt in zijn functie bij NuTheorie!

Manon

Service specialist

Manon is van nature zorgzaam. Ze heeft haar passie in het leven voortgezet in haar opleiding Zorg en Welzijn in Leiden. Dat komt tot uiting in haar kwaliteiten als servicespecialist. Draait er niet omheen en is altijd direct in haar aanpak. Een unieke combinatie van zorgzaamheid en directheid maakt haar enorm servicegericht. Heeft veel ervaring in de service branche en staat je graag te woord. Ze speelt in haar vrije tijd tennis en is gek op wintersport en alles wat daarbij komt kijken.

Nigel

Content specialist

Nigel is een echte woordkunstenaar. Zijn schrijfvaardigheid is ‘second to none’. Hij realiseerde dat de pen machtiger is dan het zwaard en besloot zich tijdens zijn HBO opleiding Communicatie te specialiseren in het geschreven woord. Een carrière als content specialist klonk voor hem als muziek in de oren. Laat dat nou precies hetgeen zijn dat hij nodig heeft om de meest creatieve content te creëren. Wanneer de zon schijnt zit hij in zijn vrije tijd het liefst te genieten van drankje op een terras in de stad. Maar wanneer de plicht roept, steekt hij z’n handen uit de mouwen en renoveert hij woningen en appartementen. Als dat maar goed gaat met twee linkerhanden.

Joost

Cursusleider

Joost is een geboren trainer. Hij geeft al zijn gehele volwassen leven trainingen en kan er geen genoeg van krijgen. Super enthousiast en actief brengt hij op de best mogelijke manier informatie over. Een echt ochtendmens met elke dag veel energie, die hij naar eigen zeggen van jullie krijgt. Hij heeft op hoog niveau gehockeyd. Na zijn blessure heeft hij zich volledig gestort op hockeytrainingen. Zo is hij dagelijks bezig met mensen trainen. Zijn achtergrond als MER Hbo'er werkt in zijn voordeel, want hierdoor brengt hij veel deskundigheid mee het lokaal in.

Milan

Cursusleider

Milan heeft alles altijd goed voor elkaar. In zijn woordenboek komt enthousiasme, gedrevenheid, kennis en ervaring voor. Hij wilt altijd het maximale uit je halen en dat zul je in zijn les merken. Alle mogelijke manieren haalt hij aan om jou op de beste manier voor te bereiden op het CBR theorie-examen. Kent alle ins en outs van het vak en dat ervaar je al vanaf de eerste minuut van de cursus. Wilde na zijn studie mensen onderwijzen en is dus als cursusleider helemaal in zijn element. Voetbalt zelf elke week en mist geen wedstrijd van zijn favoriete club. Vraag hem naar zijn 'cluppie', want naast de theorie weet hij ook alles van de eredivisie.

Lubina

Service specialist

Lubina heeft een stralende persoonlijkheid. Ze is ontzettend zorgzaam en heeft dan ook de opleiding Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening afgerond. Haar behulpzame karakter is zeer welkom op onze klantenservice, net als haar aanpassings-en inlevingsvermogen. Bij Lubina zit je goed, want ze zal alles op alles zetten om te zorgen dat iedere klant die ze spreekt helemaal tevreden is. Ook wordt ze blij van muziek en dansen, of het nou latin of hiphop is. Daarnaast heeft ze een passie voor tekenen en maakt ze de mooiste kunstwerken. De enige periode dat je haar niet moet storen, is als ze de keukenprinses uithangt. Dat doen we dan ook maar niet, want ze bereidt wel heerlijke gerechten.

Olie

Content specialist

Olie zit vol verrassende talenten. Hij heeft niet alleen een opleiding bij het Grafisch Lyceum Rotterdam voltooid, maar is ook nog professioneel acteur geweest en heeft zelfs leren vliegen. Het meeste van zijn kennis heeft hij echter te danken aan zijn vele reizen rond de wereld. Zo heeft hij bijvoorbeeld groene vingers gekregen dankzij een shaman uit Ecuador en redt hij nu tientallen stervende plantjes. Samen met zijn mineralencollectie sprankelen die nu in zijn zelf-verbouwde huis.

Tessa

Operations Specialist

Tessa staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Dit doet ze met veel plezier en aandacht. Zij weet met haar jarenlange ervaring in het management wat er nodig is om goede service te leveren. Gedreven, vrolijk en klantvriendelijk zijn woorden die haar goed omschrijven. Ze houdt van uitdagingen en wilt altijd iets nieuws proberen in haar vrije tijd. Ze is dol op dansen en is inmiddels begonnen met stijldansen met haar partner.

Duncan

Content specialist

Duncan heeft van zijn passie zijn werk gemaakt. Hij studeerde Media Vormgeven aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam, met als specialisatie 3D Artwork. Gamen doet hij graag en voor zijn opleiding bouwde hij zelf een vette game. Zijn vaardigheden gebruikt hij nu om realistische assets en scènes in 3D te creëren voor de cursus van NuTheorie. Loopt hij tegen een probleem aan? Duncan stopt niet totdat hij weet hoe het opgelost moet worden. Hij is namelijk enorm leergierig. Niet alleen tijdens zijn werk is hij creatief bezig: Duncan speelt piano, tekent en doet aan boogschieten, waar hij in de competitie zelfs meerdere keren de top 3 heeft gehaald!

Maz

Cursusleider

Maz heeft geen wekker nodig. Zijn enthousiasme voor het vak vertaalt zich erg goed naar zijn resultaten. Zijn doel is simpel; jou zo goed mogelijk de theorie aanleren en uiteraard laten slagen. Dit doet hij serieus, met humor en constant op een hoog niveau. Na zijn studie aan de TU Delft wilde hij al zijn presentatieskills volledig inzetten en dat doet hij nu dagelijks voor jou. Zijn andere passies zijn airsoften en gamen. Is ook een sneaker fan, dus mocht je advies willen over de nieuwste trends, dan kun je het hem gerust vragen.

Jeremy

Cursusleider

Jeremy is een echte kameleon. Kan zich moeiteloos aanpassen aan elke situatie. Met zijn 'mouwen opstropen en aan de slag' mentaliteit steekt hij zowel ons als alle cursisten aan, zodat je natuurlijke motivatie nog een extra boost krijgt. Dat zat al in zijn bagage, want hij is jarenlang sportleraar geweest. Daar heeft hij ook zijn opleiding in afgerond. Tijdens zijn studie is hij jarenlang chauffeur geweest, dus hij kent alle ins en outs in het verkeer. Jeremy houdt van alle sporten, is koning pingpong en heeft een passie voor eten. Zo struint hij de meeste foodfestivals af op zoek naar de nieuwste lekkernijen (die hij gelukkig vaak met ons deelt).

Nex

Cursusleider

De passie van Nex voor het vak is gigantisch. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat is hij bezig met zijn vak. Nex heeft een enorme drive om mensen blij te maken met het behalen van het theorie-examen. Zijn achtergrond in management en bestuurskunde in combinatie met zijn persoonlijkheid maken van hem een unieke professional in zijn vakgebied. Zijn rust pakt hij met het kijken naar zijn favoriete series op Netflix. Vraag hem op de cursusdag gerust naar zijn top 5 series op Netflix.

Shay

Cursusleider

Shay weet niet van stoppen. Hij is deskundig in zijn vakgebied en blijft zich constant ontwikkelen. Geeft elke dag alles wat hij heeft en is echt verliefd op het vak. Dat is terug te zien in de percentages en het enthousiasme van cursisten die bij hem de les gevolgd hebben. Shay heeft Bedrijfseconomie gedaan en trad tijdens zijn opleiding al geregeld op de voorgrond. Presenteren is dus altijd zijn 'ding' geweest. In zijn vrije tijd doet hij aan voetbal en hij komt tot rust door een goed boek te lezen. Sci-fi is zijn favoriete genre.

Damian

Service specialist

Damian is lekker nuchter, klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht. Met zijn vindingrijkheid, kennis en servicegerichtheid zorgt hij dat je goed geïnformeerd en met een grote glimlach de spreekwoordelijke hoorn op de haak neerlegt. Damian studeert aan de Universiteit Leiden en zijn specialisme is security. Damian doet veel aan sport, houdt ervan om spannende series te kijken, is een (vr) gamer en is regelmatig in de stad te vinden voor een drankje.

Jop

Cursusleider

Jop is erg perfectionistisch. Alles wilt hij op het hoogste niveau doen. Is constant bezig om zichzelf te verbeteren, al is daar volgens ons nog weinig ruimte voor. Vol passie en gedrevenheid staat hij voor de groep en wilt hij je alle kennis overbrengen op de meest efficiënte en leukste manier. Jop laat zijn resultaten voor zich spreken. Jop laat ons altijd lachen met zijn doordachte humor. Zijn passie naast het lesgeven is voetbal. Zowel kijken als zelf op erg hoog niveau wekelijks uitblinken. Na het behalen van zijn diploma aan de universiteit heeft hij zich ontpopt als een cursusleider van het hoogste niveau.

Jessie

Communication specialist

Jessie geeft je vleugels! Na een afgeronde opleiding in luchtvaartdienstverlening afgerond en 4 jaar werk als stewardess brengt ze haar talent voor goede service naar NuTheorie. Ze is empathisch en zorgzaam maar laat ook altijd haar mening horen. Typisch een boogschutter, zegt ze, als astrologie expert. Verder houdt ze zich bezig met interieur, boeken, krabpalen (die ze zelf maakt), en Lana Del Rey. Aan het einde van zo’n drukke week snakt ze dan ook wel naar een gezellige borrel met vrienden. Ach ja, wie niet?

Vikash

Cursusleider

Vikash is van alle markten thuis. Een combinatie van zijn kunde in het presenteren en vakkennis maken van Vikash een echte alleskunner. Luisteren naar Vikash klinkt als muziek in de oren, want hij zingt graag jazz in zijn vrije tijd. Geeft dagelijks alles voor de beste resultaten en dat betaalt zich uit in de hoeveelheid mensen die hij laat slagen. Vikash is een top cursusleider en een geboren motivator. Geeft naast zijn werk als cursusleider geregeld motivational speeches. Duidelijk iemand met het hart op de goede plek!

Lisa

Operations Specialist

Lisa heeft van zichzelf een communicatief, oprecht en positief karakter. Dit vertaalt zich perfect naar haar kwaliteiten als Assistent Planner. Lisa heeft haar Bachelor Psychologie aan de Universiteit Leiden met vlag en wimpel behaald en gaat binnenkort beginnen aan haar Master. Ze is een echte alleskunner en neemt een bulk aan ervaring met zich mee als bijlesdocent, administratief medewerker en uit haar werk in de horeca. Lisa focust zich op coaching en wij merken dat ze hier al een kei in is. In haar vrije tijd speelt ze op een aardig niveau volleybal en net als haar werk is ze ook daar erg fanatiek in.

Menno

Cursusleider

Menno is gemaakt om cursussen te verzorgen. Zijn voorbereiding is tiptop en zijn kennis is altijd up-to-date. Geeft al jaren trainingen en workshops aan middelbare scholieren. Gaf les op hogescholen en doceerde aan universiteiten en ontwikkelt zelf leermodules. Het geven van trainingen loopt dus als rode draad door zijn leven. Menno heeft Psychologie gestudeerd en kent alle kneepjes van het vak. Dit alles om jou zo goed mogelijk op te leiden. In zijn vrije tijd is hij vrijwilliger bij het Wereld Natuur Fonds. Zijn andere grote passie is koken en Menno was zelfs een tijdje chefkok, echter wachten wij nog steeds op de dag dat hij voor ons gaat koken...

Tanisha

Service specialist

Tanisha is een spontane en avontuurlijke dame die met haar getalenteerde moves dansend door het leven gaat. Het liefst stapt ze uit haar comfortzone, waagt ze een sprong in het diepe en maakt ze nieuwe, onuitwisbare memories aan de andere kant van de oceaan. In haar drukke bestaan, waarin ze de HBO studie Commerciële economie heeft afgerond, gaat zelden een dag voorbij zonder een intensieve work-out. Dansen, kickboksen, hardlopen en crossfit: deze sportieve go-getter doet het allemaal! Tijdens het sporten klinkt er meestal een fascinerende podcast door haar speakers van experts die de nieuwste medische doorbraken bespreken. Ditzelfde luisterende oor en haar zorgzame karakter zijn precies de elementen die haar zo’n geweldige aanwinst maken in haar rol als service specialist.

Jim

Cursusleider

Jim is een 'social beast'. Hij kan niet zonder mensen om zich heen en is gemaakt om dagelijks voor groepen te staan en te performen. Met enorm veel enthousiasme leert Jim je de theorie aan en hij doet er alles aan om een leuke dag met de cursisten te hebben. Hij wilt iedereen leren kennen en na 2 minuutjes zijn jullie beste vrienden. Jim heeft economie gestudeerd, maar dit bleek niet helemaal zijn ding te zijn. Zijn passie is de wereld rondreizen, op zoek naar de beste plekken om te snorkelen en een balletje trappen (niveautje vriendenteam, dat wel).

Georgina

Content specialist

Georgina haalde haar master aan de Royal Academy of Arts en is dan ook echt een creatieveling. Met een passie voor alles wat te maken heeft met visual arts creëert ze de mooiste dingen. In haar vrije tijd kookt ze graag de lekkerste Griekse gerechten, zoals ze deze kent uit haar geboorteland. Naast koken luistert ze graag muziek en speelt ze ook ukelele. Waarom de ukelele? Omdat ze deze makkelijk mee kan nemen op reis! Als het ook maar even kan, reist ze toch wel zo’n 3 keer per jaar en dan het liefst buiten Europa. Wanneer ze gewoon thuis in ons kikkerlandje is, brengt ze graag tijd door met vrienden of beoefent ze extreme sporten zoals boulderen en surfen.

John

Service specialist

John is ontzettend spontaan en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden welke hij inzet op de klantenservice. Hij heeft dan ook Communicatie & Media gestudeerd aan de Erasmus Universiteit en haalt plezier uit de gesprekken die hij voert met klanten. Uit eigen ervaring vertelt hij je over de cursus, want deze heeft hij zelf ook gevolgd voordat hij het team kwam versterken. De ambitieuze John haalt graag het beste uit zichzelf en doet dit onder andere door goed te worden in eh… ja, wat niet eigenlijk? Van storytelling en videobewerking tot sporten, en van aquascaping tot fashion design. Hij heeft al ervaring in maatwerk voor fashion, maar verleent nu service op maat bij NuTheorie.

Melissa

Service specialist

Melissa heeft de opleiding Manager verkoop & toerisme afgerond. Niet voor niets, want ze is enorm servicegericht. Klantvriendelijkheid staat bij haar voorop! Als je Melissa aan de telefoon krijgt, helpt ze je met veel plezier en enthousiasme verder. Ook thuis is ze graag omringd door mensen en brengt ze het liefst quality time door met haar familie. Voor hen zet ze de lekkerste gerechten op tafel! Naast koken houdt ze ervan om op reis te gaan en met een cocktail op het strand te genieten. Of om de cultuur van het land op te snuiven. Melissa besteedt graag aandacht aan haar zelfontwikkeling, maar ook aan haar uiterlijke verzorging; een make-upje hier en een parfummetje daar!

Atlas

Cursusleider

Atlas houdt van uitdagingen. Hij legt de lat elke dag erg hoog en wilt altijd het maximale uit zijn groep halen. Niets is te moeilijk voor hem. Hij is serieus waar nodig, maar heeft ook een flinke dosis humor in zich. Na zijn master Psychologie aan de Universiteit Leiden wilde hij zijn kennis over het brein optimaal benutten en dat heeft ervoor gezorgd dat hij nu een top cursusleider is. Atlas zijn passie is reizen. Hij heeft de halve wereld al gezien. Heb jij nog reistips voor hem? Hij hoort het graag van zijn cursisten.

Kimberley

Service specialist

Kimberley is een shop-a-holic met een hart van goud. Het liefst scheurt ze voorbij in haar Fiat 500 die na een shopping spree uitpuilt met de laatste fashion items. Vanwege haar passie is het allesbehalve vreemd dat ze de HBO opleiding in fashion heeft gedaan. In de carrière die volgde, combineerde ze haar passie met haar talent voor customer experience & relations. Deze natuurlijke skills zijn nu van onschatbare waarde in haar rol als service specialist. Ondertussen kan Kimberley ook een bewonderenswaardig aantal Griekse eilanden en historische musea van haar bucketlist afstrepen. Haar favoriete bestemming op die lijst is met afstand: Santorini. Gelukkig hebben we de foto’s nog zullen we maar zeggen.

Chimène

Service specialist

Chimène is een echte powervrouw! Ze studeert voor gymlerares en doet veel aan atletiek. Ze draaide zelfs mee in de top van de Nederlandse kampioenschappen bij de 100- en 200 meter sprint én bij estafette. Die power voert ze door op de klantenservice van NuTheorie. Naast haar (positieve) energie brengt ze ook een dosis ervaring mee naar het werk. Chimène is heel behulpzaam en ze denkt echt met je mee, maar je kunt ook ontzettend met haar lachen. Haar energie legt ze verder graag in het maken van muziek. Ze zingt soul, R&B en pop, waarbij ze zichzelf soms ook op de gitaar begeleid. Regelmatig is ze in de studio te vinden wanneer ze een nieuwe beat heeft gevonden.

Berend

Content specialist

Berend heeft de opleiding Media Management en Entertainment afgerond en heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Wat wij zo leuk vinden aan de fanatieke Berend? Zijn vermogen om zichzelf te ontwikkelen en de manier waarop zijn persoonlijke interesses hem ook op professioneel gebied laten groeien. Als hij iets niet weet of kan, dan zorgt Berend dat hij het leert. Zo heeft hij zichzelf gitaar leren spelen, heeft hij zichzelf leren animeren en is hij gespecialiseerd in content creatie. Die ervaring is goed terug te zien in zijn editing skills voor NuTheorie. Hij brengt ook anderen wat bij, want hij is zeilinstructeur (en hij doet aan kitesurfen!).

Elisa

Office manager

Elisa zorgt voor het hele team. Ze zorgt voor de olie in de machine van ons hoofdkantoor en daarnaast ondersteunt ze de cursusleiders bij hun werkzaamheden op locatie. Elisa heeft na het behalen van haar universitaire master gewerkt bij de Nederlandse ambassade in Denemarken. Ze regelde daar alles tot in de puntjes en daar is in haar tijd bij NuTheorie niet veel in veranderd. Ze is daarnaast ook goed met haar handen en zodoende drie keer in week terug te vinden bij haar handbalclub.

Jimmy

Cursusleider

Jimmy is op z'n zachtst gezegd competitief. Streeft er altijd naar om de beste te zijn. Een cursusleider die zich makkelijk aanpast aan elke situatie en die een flinke dosis aan kennis meebrengt. Met zijn universitaire master op zak zal hij er alles aan doen om jou te laten slagen. Vol passie staat hij voor de klas en enthousiast ontvangt hij je als je klaar bent met je theorie-examen. Vindt Formule 1 he-le-maal geweldig en is tijdens raceweekenden out of order om naar Max te kijken. Bij het CBR is zijn #1 topic met cursisten uiteraard Max Verstappen.

Vikesh

Service specialist

Vikesh is een echte duizendpoot; hij is ontzettend leergierig en wil zich op elk gebied ontwikkelen. Heeft op HBO-niveau rechten gestudeerd en is op het gebied van service verlenen een topper. Behulpzaamheid zit in zijn aard. Hij heeft een kalme persoonlijkheid en weet die rust ook goed over te brengen op onze cursisten. Vikesh houdt van uitstapjes maken en is altijd in voor gezelligheid! Op het werk is hij een echte teamplayer, maar ook buiten het kantoor vormt Vikesh graag een team om met vrienden een potje American Football spelen. Hij kijkt dan ook het hele jaar uit naar de Super Bowl.

Adis

Cursusleider

Adis is een echte enthousiasteling. Elke vroege morgen start hij met een grote glimlach. Adis heeft een bestuurskunde master behaald aan de universiteit en weet zijn opgedane presentatieskills om te zetten naar zijn passie; dagelijks presenteren. Zijn liefde voor het vak is ongekend. Hij geeft werkelijk alles op een cursusdag. Zijn andere grote passie is boxen. Bij Adis ben je dus in goede handen!

Dylan

Service specialist

Dylan deed de opleiding Travel & Hospitality en zet zijn ‘hospitality’ nu in op onze klantenservice, waar hij zijn sociale zelf kan zijn. Hier helpt hij je verder met alles wat je wil weten! Dylan beschikt over een enorme wilskracht en winnaarsmentaliteit. Zou dit voortkomen uit zijn voetbalcarrière? Hij heeft namelijk jarenlang op het hoogste niveau in de top Nederland gevoetbald. Zijn leven staat in het teken van fitness en hij is dan ook bijna elke dag in de sportschool te vinden. Koken vindt hij geweldig, en ook hier is hij de beste in: Dylan is chefkok geweest! Wat heeft hij nou niet gedaan? Oh, een backpack-reis naar Australië staat nog op zijn bucketlist. Met zijn doorzettingsvermogen komt hij er wel!

Dennis

Cursusleider

Dennis is een echte streber. Hij doet er alles aan om naast de cursisten te laten slagen ook een echte beleving mee te geven. Zijn enthousiasme voor het vak kent geen limiet, want hij overtreft zichzelf constant met de resultaten die hij behaalt. Zijn vooropleiding als docent en opgedane ervaring in management heeft hij omgezet naar het worden van een cursusleider van hoog niveau. Dennis houdt van reizen en is daarnaast ook een echte voetballiefhebber. Speelt zelf, traint de jongeren, kijkt op televisie of zit op de tribune. Voor transfernieuws of opstellingen kun je dus bij hem terecht.

Sharon

Content specialist

Sharon weet ons altijd te raken. Door aan de juiste knoppen te draaien kan ze ons keihard laten lachen of zorgen voor een sentimentele traan. Deze finesse vind je ook terug in haar werk. Aan creativiteit geen gebrek, want Sharon komt altijd met verrassende ideeën. Zo probeert ze ons product bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. Haar opleiding Designer komt hierbij goed van pas. Sharon helpt waar nodig en staat voor iedereen klaar. Ze verlaat het kantoor niet zonder bij alle collega´s een lach op het gezicht te toveren. In haar vrije tijd doet ze aan gamen en fotografie. Daarnaast brengt ze graag tijd door met de `fam´.

Stefan

Cursusleider

Stefan ga je nooit meer vergeten. Niet alleen omdat hij je hoogstwaarschijnlijk laat slagen, maar ook vanwege zijn enorme drive en vakkennis. Een no-nonsense en toch humoristische Brabander die jou net zo enthousiast laat slagen als dat hij carnaval viert. Geeft altijd 100% en staat klaar om jou te begeleiden naar je theorie. Hij heeft in Nijmegen aan de Radboud Universiteit zijn studie afgerond en is nu helemaal op zijn plek als cursusleider bij Nutheorie. Kijk niet gek op wanneer hij zo perfect mogelijk onze wall of famers op de foto wilt krijgen, want fotografie is namelijk zijn hobby. Tips nodig voor je Instagram-content? Stel ze gerust aan Stefan.

Glenn

Cursusleider

Glenn is wat je noemt een dynamische energiekeling. Zo heeft hij de opleiding luchtvaartdienstverlening afgerond en de halve wereld gezien. Zijn vaardigheden uit de dienstverlening zie je dan ook zeker terug in zijn werk. Wist je dat hij op hoog niveau op de langebaan heeft geschaatst? Ook als cursusleider zorgt Glenn dat hij op het hoogste niveau acteert. Hij is graag omringd door zijn familie en vrienden die dichtbij hem staan. Glenn is communicatief erg sterk en oplossingsgericht ingesteld, wat samen met zijn achtergrond goed van pas komt in zijn functie bij NuTheorie!

Manon

Service specialist

Manon is van nature zorgzaam. Ze heeft haar passie in het leven voortgezet in haar opleiding Zorg en Welzijn in Leiden. Dat komt tot uiting in haar kwaliteiten als servicespecialist. Draait er niet omheen en is altijd direct in haar aanpak. Een unieke combinatie van zorgzaamheid en directheid maakt haar enorm servicegericht. Heeft veel ervaring in de service branche en staat je graag te woord. Ze speelt in haar vrije tijd tennis en is gek op wintersport en alles wat daarbij komt kijken.

Nigel

Content specialist

Nigel is een echte woordkunstenaar. Zijn schrijfvaardigheid is ‘second to none’. Hij realiseerde dat de pen machtiger is dan het zwaard en besloot zich tijdens zijn HBO opleiding Communicatie te specialiseren in het geschreven woord. Een carrière als content specialist klonk voor hem als muziek in de oren. Laat dat nou precies hetgeen zijn dat hij nodig heeft om de meest creatieve content te creëren. Wanneer de zon schijnt zit hij in zijn vrije tijd het liefst te genieten van drankje op een terras in de stad. Maar wanneer de plicht roept, steekt hij z’n handen uit de mouwen en renoveert hij woningen en appartementen. Als dat maar goed gaat met twee linkerhanden.

Joost

Cursusleider

Joost is een geboren trainer. Hij geeft al zijn gehele volwassen leven trainingen en kan er geen genoeg van krijgen. Super enthousiast en actief brengt hij op de best mogelijke manier informatie over. Een echt ochtendmens met elke dag veel energie, die hij naar eigen zeggen van jullie krijgt. Hij heeft op hoog niveau gehockeyd. Na zijn blessure heeft hij zich volledig gestort op hockeytrainingen. Zo is hij dagelijks bezig met mensen trainen. Zijn achtergrond als MER Hbo'er werkt in zijn voordeel, want hierdoor brengt hij veel deskundigheid mee het lokaal in.

Milan

Cursusleider

Milan heeft alles altijd goed voor elkaar. In zijn woordenboek komt enthousiasme, gedrevenheid, kennis en ervaring voor. Hij wilt altijd het maximale uit je halen en dat zul je in zijn les merken. Alle mogelijke manieren haalt hij aan om jou op de beste manier voor te bereiden op het CBR theorie-examen. Kent alle ins en outs van het vak en dat ervaar je al vanaf de eerste minuut van de cursus. Wilde na zijn studie mensen onderwijzen en is dus als cursusleider helemaal in zijn element. Voetbalt zelf elke week en mist geen wedstrijd van zijn favoriete club. Vraag hem naar zijn 'cluppie', want naast de theorie weet hij ook alles van de eredivisie.

Lubina

Service specialist

Lubina heeft een stralende persoonlijkheid. Ze is ontzettend zorgzaam en heeft dan ook de opleiding Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening afgerond. Haar behulpzame karakter is zeer welkom op onze klantenservice, net als haar aanpassings-en inlevingsvermogen. Bij Lubina zit je goed, want ze zal alles op alles zetten om te zorgen dat iedere klant die ze spreekt helemaal tevreden is. Ook wordt ze blij van muziek en dansen, of het nou latin of hiphop is. Daarnaast heeft ze een passie voor tekenen en maakt ze de mooiste kunstwerken. De enige periode dat je haar niet moet storen, is als ze de keukenprinses uithangt. Dat doen we dan ook maar niet, want ze bereidt wel heerlijke gerechten.

Olie

Content specialist

Olie zit vol verrassende talenten. Hij heeft niet alleen een opleiding bij het Grafisch Lyceum Rotterdam voltooid, maar is ook nog professioneel acteur geweest en heeft zelfs leren vliegen. Het meeste van zijn kennis heeft hij echter te danken aan zijn vele reizen rond de wereld. Zo heeft hij bijvoorbeeld groene vingers gekregen dankzij een shaman uit Ecuador en redt hij nu tientallen stervende plantjes. Samen met zijn mineralencollectie sprankelen die nu in zijn zelf-verbouwde huis.

Tessa

Operations Specialist

Tessa staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Dit doet ze met veel plezier en aandacht. Zij weet met haar jarenlange ervaring in het management wat er nodig is om goede service te leveren. Gedreven, vrolijk en klantvriendelijk zijn woorden die haar goed omschrijven. Ze houdt van uitdagingen en wilt altijd iets nieuws proberen in haar vrije tijd. Ze is dol op dansen en is inmiddels begonnen met stijldansen met haar partner.

Duncan

Content specialist

Duncan heeft van zijn passie zijn werk gemaakt. Hij studeerde Media Vormgeven aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam, met als specialisatie 3D Artwork. Gamen doet hij graag en voor zijn opleiding bouwde hij zelf een vette game. Zijn vaardigheden gebruikt hij nu om realistische assets en scènes in 3D te creëren voor de cursus van NuTheorie. Loopt hij tegen een probleem aan? Duncan stopt niet totdat hij weet hoe het opgelost moet worden. Hij is namelijk enorm leergierig. Niet alleen tijdens zijn werk is hij creatief bezig: Duncan speelt piano, tekent en doet aan boogschieten, waar hij in de competitie zelfs meerdere keren de top 3 heeft gehaald!

Maz

Cursusleider

Maz heeft geen wekker nodig. Zijn enthousiasme voor het vak vertaalt zich erg goed naar zijn resultaten. Zijn doel is simpel; jou zo goed mogelijk de theorie aanleren en uiteraard laten slagen. Dit doet hij serieus, met humor en constant op een hoog niveau. Na zijn studie aan de TU Delft wilde hij al zijn presentatieskills volledig inzetten en dat doet hij nu dagelijks voor jou. Zijn andere passies zijn airsoften en gamen. Is ook een sneaker fan, dus mocht je advies willen over de nieuwste trends, dan kun je het hem gerust vragen.

Jeremy

Cursusleider

Jeremy is een echte kameleon. Kan zich moeiteloos aanpassen aan elke situatie. Met zijn 'mouwen opstropen en aan de slag' mentaliteit steekt hij zowel ons als alle cursisten aan, zodat je natuurlijke motivatie nog een extra boost krijgt. Dat zat al in zijn bagage, want hij is jarenlang sportleraar geweest. Daar heeft hij ook zijn opleiding in afgerond. Tijdens zijn studie is hij jarenlang chauffeur geweest, dus hij kent alle ins en outs in het verkeer. Jeremy houdt van alle sporten, is koning pingpong en heeft een passie voor eten. Zo struint hij de meeste foodfestivals af op zoek naar de nieuwste lekkernijen (die hij gelukkig vaak met ons deelt).

Nex

Cursusleider

De passie van Nex voor het vak is gigantisch. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat is hij bezig met zijn vak. Nex heeft een enorme drive om mensen blij te maken met het behalen van het theorie-examen. Zijn achtergrond in management en bestuurskunde in combinatie met zijn persoonlijkheid maken van hem een unieke professional in zijn vakgebied. Zijn rust pakt hij met het kijken naar zijn favoriete series op Netflix. Vraag hem op de cursusdag gerust naar zijn top 5 series op Netflix.

Shay

Cursusleider

Shay weet niet van stoppen. Hij is deskundig in zijn vakgebied en blijft zich constant ontwikkelen. Geeft elke dag alles wat hij heeft en is echt verliefd op het vak. Dat is terug te zien in de percentages en het enthousiasme van cursisten die bij hem de les gevolgd hebben. Shay heeft Bedrijfseconomie gedaan en trad tijdens zijn opleiding al geregeld op de voorgrond. Presenteren is dus altijd zijn 'ding' geweest. In zijn vrije tijd doet hij aan voetbal en hij komt tot rust door een goed boek te lezen. Sci-fi is zijn favoriete genre.

Damian

Service specialist

Damian is lekker nuchter, klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht. Met zijn vindingrijkheid, kennis en servicegerichtheid zorgt hij dat je goed geïnformeerd en met een grote glimlach de spreekwoordelijke hoorn op de haak neerlegt. Damian studeert aan de Universiteit Leiden en zijn specialisme is security. Damian doet veel aan sport, houdt ervan om spannende series te kijken, is een (vr) gamer en is regelmatig in de stad te vinden voor een drankje.
#NUTHEORIE
Meld je nu aan!
Hulp nodig?
Contact
Bel, WhatsApp of mail met ons!
Ma-vr: 09:00 - 17:00
Za-zo: gesloten
Je vrienden terugvinden?
Like Ons!
Like ons op Facebook voor de laatste updates!
Leuke content zien?
Volg Ons
Volg ons op Instagram voor leuke foto’s en video’s!
Lees alle beoordelingen!
Ratings
Alle scores op een rijtje. Lees ze hieronder allemaal terug...
Wij gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw surfervaring op onze website te verbeteren.
COOKIE VOORKEUREN WE PLAATSEN FUNCTIONELE COOKIES VOOR EEN OPTIMALE GEBRUIKSERVARING EN ANALYTISCHE COOKIES VOOR ONDERZOEKS- EN ANALYSEDOELEINDEN. PERSONALISATIE EN ADVERTENTIE COOKIES WORDEN DOOR ONS EN DERDE PARTIJEN GEPLAATST OM JE RELEVANTE CONTENT EN ADVERTENTIES VIA (EXTERNE) WEBSITES TE KUNNEN TONEN.
GOOGLE ANALYTICS COOKIES WORDEN GEBRUIKT OM ANONIEM HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE TE MONITOREN.
OP DEZE SITE WORDT ACTIVITEIT GEMETEN VOOR GEPERSONALISEERDE ADVERTENTIECONTENT BIJ DERDEN.