Melding: Het CBR is momenteel gesloten tot 1 juni. Je kunt je wel alvast aanmelden voor data hierna en zodra er examens beschikbaar komen zullen wij contact met je opnemen.

Het Team

Ons team staat voor je klaar! Maak kennis met...

Wij zijn een team van auto theorie specialisten en hebben gezamenlijk al meer dan 40.000 lesuren achter de rug. Wij zetten ons elke dag met veel plezier en enthousiasme in om jou optimaal voor te bereiden op het auto theorie-examen bijhet CBR.

Jop

Cursusleider

Jop vraagt veel van zichzelf. Alles wilt hij op het hoogste niveau beoefenen. Is constant bezig met zichzelf te verbeteren al is daar volgens ons nog weinig ruimte voor. Vol passie en gedrevenheid staat hij voor de groep en wilt je alle kennis overbrengen op de meest efficiënte en leukste manier. Jop laat zijn resultaten voor zich spreken. Jop laat ons ook altijd lachen met zijn doordachte humor. Zijn passie naast het lesgeven is voetbal. Zowel kijken als zelf op erg hoog niveau wekelijks uitblinken. Na het behalen van zijn diploma op de universiteit heeft hij zich ontpopt tot een cursusleider van het hoogste niveau.

Elisa

HR manager

Elisa zorgt voor de beste en leukste mensen in ons team. Ze is actief op zoek naar versterkingen en zorgt ervoor dat wij altijd de beste collega's op de juiste plek hebben. Elisa heeft na het behalen van haar master op de universiteit gewerkt bij de Nederlandse ambassade in Denemarken. Ze regelde daar alles tot in de puntjes en daar is in haar tijd bij NuTheorie niet veel in veranderd. Ze is ook goed met haar handen en is elke week terug te vinden bij haar handbal club.

Adis

Cursusleider

Adis is een echte enthousiasteling. Elke vroege ochtend start bij hem met een grote glimlach. Adis heeft eerst een bestuurskunde master behaald op de universiteit en wist zijn presentatieskills om te zetten voor zijn passie, dagelijks presenteren. Zijn liefde voor het vak is ongekend. Hij geeft alles op een cursusdag en zijn andere grote passie is boxen. Bij Adis ben je dus in goede handen!

Denise

Service specialist

Denise is een echt multitalent. Haar enthousiasme fleurt het kantoor altijd extra op. Ze gaat tot het uiterste om jou te helpen en denkt met je mee om de beste service te kunnen leveren. Dit neemt ze mee van haar ervaring als bedrijfsleider. Ze heeft een grote liefde voor honden is ook een welbekend 'hondensitter' in de omgeving. Haar voorkeur gaat uit naar de grotere honden, maar ze heeft ze allen lief. In haar vrije tijd doet Denise aan korfballen en daar is ze ook aardig goed in.

Menno

Cursusleider

Menno is gemaakt om cursussen te verzorgen. Zijn voorbereiding is tip top en zijn kennis is altijd up-to-date. Geeft al jaren trainingen en workshops aan middelbaar scholieren, gaf les aan de hoge scholen en universiteiten en ontwikkelt zelf leermodules. Het geven van trainingen loopt als rode draad in zijn leven. Menno heeft psychologie gestudeerd en kent alle kneepjes van het vak om jou zo goed mogelijk op te leiden. In zijn vrije tijd is hij vrijwilliger bij het Wereld Natuur Fonds, heeft hij de halve wereld rondgereisd. Zijn andere grote passie is koken en Menno was zelfs een tijdje chefkok, echter wachten wij nog steeds op de dag dat hij voor ons gaat koken...

Jimmy

Cursusleider

Jimmy is op z'n zachtst gezegd competatief. Streeft er altijd naar om de beste te zijn. Een cursusleider die zich makkelijk aanpast aan elke situatie en een flinke bagage heeft aan kennis. Zal er alles aan doen om jou te laten slagen. Hij heeft zijn universitaire master afgerond en is in dit vak gerold en hij blijft maar rollen. Vol passie staat hij voor de klas en vol passie staat hij je op te wachten bij het CBR als jij naar buiten komt. Vindt Formule 1 he-le-maal geweldig en is tijdens raceweekenden out of order om naar Max te kijken. Bij het CBR is zijn #1 topic met cursisten uiteraard Max Verstappen.

Atlas

Cursusleider

Atlas houdt van uitdagingen. Hij legt de lat ook elke dag erg hoog en wilt altijd het maximale uit zijn groep halen. Niks is te moeilijk voor hem. Hij is serieus waar nodig, maar heeft ook een flinke dosis humor in zich. Na zijn master psychologie aan de universiteit van Leiden wilde hij zijn kennis over het brein optimaal benutten en dat heeft zich uitgedrukt tot een cursusleider ten top. Atlas zijn passie is reizen en hij reist zowat de halve wereld rond. Heb jij een reistip voor hem? Hij hoort het graag van zijn cursisten.

Stefan

Cursusleider

Stefan ga je nooit meer vergeten. Niet alleen omdat hij je hoogstwaarschijnlijk laat slagen, ook vanwege zijn enorme drive en vakkennis. Een no-nonsense en toch humoristische brabander die net zo enthousiast is als hij jou laat slagen als tijdens carnaval. Geeft altijd 100% en dat vertaalt zich ook in het aantal cursisten die hij laat slagen. In Nijmegen de universiteit afgerond en helemaal op zijn plek als cursusleider bij Nutheorie. Kijk niet gek op als hij zo perfectionistisch de groepfoto's en wall of famers op de foto wilt krijgen. Fotografie is namelijk een van zijn hobby's. Tips nodig voor je Instagram fototjes? Stel ze gerust aan Stefan.

Lisa

Service specialist

Lisa heeft van haarzelf al een communicatieve, oprechte en positief karakter. Dit vertaalt zich perfect naar haar kwaliteiten als service specialist. Lisa heeft haar bachelor psychologie aan de universiteit van Leiden met vlag en wimpel behaald en gaat binnenkort beginnen met haar master. Ze is ook een echte alleskunner, want neemt ook een brok aan ervaring mee uit de horeca, als bijlesdocent en administratief medewerker. Lisa focust zich op coaching en wij merken dat ze hier al een kei in is. In haar vrije tijd speelt ze op hoog niveau volleybal en net als haar werk is ze daar ook erg fanatiek in.

Vikash

Cursusleider

Vikash is van alle markten thuis. Een echte motivator in hart en nieren en is in combinatie met zijn kunde in presenteren en kennis van zijn vak een echte alleskunner. Luisteren naar Vikash klinkt als muziek in de oren, want hij zingt ook in zijn vrije tijd Jazz. Geeft dagelijks alles voor de beste resultaten en dat betaalt zich ook uit in de hoeveelheid mensen die hij laat slagen. Vikash is een echte topper in zijn vak als cursusleider en is een geboren motivator. Geeft ook naast zijn werk als cursusleider geregeld motivational speeches. Een echte alleskunner!

Manon

Service specialist

Manon is van nature zorgzaam, zo heeft ze haar passie in het leven voortgezet in haar opleiding Zorg en Welzijn in Leiden. Dit heeft ze ook vertaald in haar kwaliteiten als service specialist. Draait er niet omheen en is altijd direct in haar aanpak. Een unieke combinatie van zorgzaamheid en directheid maakt haar een echte service specialist. Heeft een brok aan ervaring in de service branche en staat je graag te woord. Ze speelt ook op niveau tennis en is gek op wintersport en alles wat erbij komt kijken.

Joost

Cursusleider

Joost is een geboren trainer. Hij geeft al zijn gehele volwassen leven trainingen en kan er geen genoeg van krijgen. Superenthousiast en actief brengt hij op beste mogelijke manier informatie over. Een echt ochtendmens met elke dag dezelfde level passie. Hij heeft op hoog niveau gehockeyd en na zijn blessure heeft hij zich volledig gestort op hockeytrainingen Zo is hij dagelijks bezig met mensen trainen en neemt een grote zak ervaring mee. Hij heeft zijn achtergrond als MER Hbo'er hierin ook mee.

Milan

Cursusleider

Milan heeft altijd alles goed voor elkaar. Zijn woordenboek bestaat uit enthousiasme, gedrevenheid, kennis en ervaring. Hij wilt altijd het maximale uit je halen en dat zul je gauw genoeg in zijn les merken. Alle mogelijke manieren haalt hij aan om jou op de beste manier voor te bereiden voor het CBR theorie examen. Kent alle ins en outs van het vak en dat merk je al vanaf de eerste minuut van de cursus. Wilde na zijn studie mensen doceren en is als cursusleider helemaal in zijn element. Voetbalt elke week en mist ook geen wedstrijd van zijn favoriete club. Vraag hem naar zijn 'cluppie'. Naast de theorie weet hij dus ook alles van de eredivisie.

Tessa

Service specialist

Tessa staat altijd klaar om al je vragen te beantwoorden. Dit doet ze dan altijd met veel plezier en aandacht, omdat zij met haar jarenlange management ervaring weet wat er gevraagd wordt om goede service te leveren. Gedreven, vrolijk en klantvriendelijk zijn woorden die haar goed omschrijven. Ze houdt van uitdagingen en wilt altijd iets nieuws proberen in haar vrije tijd. Ze houdt erg van dansen en is inmiddels begonnen met stijldansen met haar vriend.

Jarl

Cursusleider

Jarl vraagt altijd het maximale van zichzelf. Hij heeft van nature een sterk empatisch vermogen en sterke sociale en communicatieve vaardigheden. Hij legt makkelijk contact en traint jongeren al zijn gehele leven. Jarl heeft de opleiding ontwikkelingssociologie gedaan aan de universiteit van Leiden en deze bagage komt ook erg goed van pas in het verzorgen van cursussen. Is ook 3e geworden met het Nederlands kampioenschap snooker in 2006 en 2007 en Nederlands jeugdkampioen in 2008! Dit geeft zijn winnaarsmentaliteit wel erg goed weer. Naast het opleiden en trainingen geven is zijn andere grote passie dus snooker.

Jan

Service specialist

Jan staat altijd voor je klaar! Hij beschikt ook over alle kennis om jou van het beste advies te voorzien. Jan is erg ambitieus en heeft jarenlang als economie leraar gewerkt. Een bewijs van zijn eindeloze ambitie is dat Jan drie (!) universitaire masters heeft behaald in marketing, economie en m&o. Na zijn opleiding en zijn tijd als leraar wilde hij in een vergelijkbare branche actief blijven om jongeren verder te helpen in hun toekomst, in dit geval dus voor het rijbewijs. Jan is erg sportief, want voetballen en korfballen doet hij dan ook regelmatig, meerdere keren per week is hij terug te vinden in de zaal.

Maz

Cursusleider

Maz heeft geen wekker nodig. Zijn enthousiasme voor het vak is ook erg goed vertaald naar zijn resultaten. Zijn doel is simpel, jou zo goed mogelijk de theorie aanleren en uiteraard laten slagen. Dit doet hij serieus, met humor en op een constant hoog niveau. Na zijn studie aan de TU in Delft wilde hij al zijn presentatieskills volledig inzetten en dat doet hij nu dagelijks voor jou. Zijn andere passies zijn airsoften en gamen. Is ook een sneakerfan, dus mocht je advies willen over de nieuwste trends kun je het hem gerust vragen.

Dennis

Cursusleider

Dennis gaat altijd voor het maximale. Hij doet er dan ook alles aan om naast de cursisten te laten slagen ook een echte beleving mee te geven. Zijn enthousiasme voor het vak heeft geen limieten, want hij overtreft zichzelf constant door de resultaten die hij behaalt. Zijn vooropleiding als docent en ervaring in management die hij heeft opgedaan heeft hij direct vertaald om een cursusleider van hoog niveau te worden. Dennis houdt van reizen en is daarnaast ook een echte voetballiefhebber. Speelt zelf, traint de jongeren, kijkt op tv of zit op de tribune. Voor transfernieuws of opstellingen kun je dus ook bij hem terecht.

Mandy

Service specialist

Mandy is een echte topper in haar vak. Is altijd up-to-date en staat altijd klaar om jou op de beste manier te begeleiden en adviseren bij al je vragen. Ze heeft een ruime ervaring in de branche en is altijd in de service branche actief geweest. Weet echt wat 'service' inhoudt en laat dit ook dagelijks zien. Mandy heeft haar leven lang ook paardgereden, dat is één van haar grootste passies. Ze houdt van dieren, want ze heeft zelf ook 2 katten. Zoveel als Mandy weet over het rijbewijs, net zoveel weet zij ook over make-up. Een echte expert op meerdere vlakken dus!

Nex

Cursusleider

Nex zijn passie voor het vak is gigantisch. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat is hij bezig met zijn vak. Nex heeft een enorme drive om mensen blij te maken met het behalen van het theorie-examen. Zijn achtergrond in management en bestuurskunde in combinatie met zijn persoonlijkheid maakt van hem een unieke professional in zijn vakgebied. Zijn rust pakt hij met het kijken naar zijn favoriete series op Netflix. Vraag hem dan ook gerust op de cursusdag om zijn top 5 series op Netflix.

Shay

Cursusleider

Shay weet niet van stoppen. Hij is een echte deskundige in zijn vakgebied en blijft zich constant ontwikkelen. Geeft altijd alles wat hij heeft en is echt verliefd op zijn vak en dat is terug te zien in de percentages en de enthousiasme van cursisten die les bij hem gevolgd hebben. Shay heeft bedrijfseconomie gedaan en trad tijdens zijn opleiding al altijd op de voorgrond. Presenteren is dus altijd zijn 'ding' geweest. In zijn vrije tijd doet hij aan voetbal en hij komt tot rust door een goed boek te lezen. Sci-fi is zijn favoriete genre.

Damian

Service specialist

Damian is erg nuchter, klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht. Met zijn ruime ervaring, vakkennis en servicegerichtheid zorgt hij dat je goed geïnformeerd en met een grote glimlach de spreekwoordelijke hoorn neerlegt. Damian studeert aan de universiteit in Leiden en zijn specialisme is security. Damian doet veel aan sport, houdt ervan om spannende series te kijken, is een (vr) gamer en hij is ook regelmatig in de stad te vinden voor een drankje.

Jop

Cursusleider

Jop vraagt veel van zichzelf. Alles wilt hij op het hoogste niveau beoefenen. Is constant bezig met zichzelf te verbeteren al is daar volgens ons nog weinig ruimte voor. Vol passie en gedrevenheid staat hij voor de groep en wilt je alle kennis overbrengen op de meest efficiënte en leukste manier. Jop laat zijn resultaten voor zich spreken. Jop laat ons ook altijd lachen met zijn doordachte humor. Zijn passie naast het lesgeven is voetbal. Zowel kijken als zelf op erg hoog niveau wekelijks uitblinken. Na het behalen van zijn diploma op de universiteit heeft hij zich ontpopt tot een cursusleider van het hoogste niveau.

Elisa

HR manager

Elisa zorgt voor de beste en leukste mensen in ons team. Ze is actief op zoek naar versterkingen en zorgt ervoor dat wij altijd de beste collega's op de juiste plek hebben. Elisa heeft na het behalen van haar master op de universiteit gewerkt bij de Nederlandse ambassade in Denemarken. Ze regelde daar alles tot in de puntjes en daar is in haar tijd bij NuTheorie niet veel in veranderd. Ze is ook goed met haar handen en is elke week terug te vinden bij haar handbal club.

Adis

Cursusleider

Adis is een echte enthousiasteling. Elke vroege ochtend start bij hem met een grote glimlach. Adis heeft eerst een bestuurskunde master behaald op de universiteit en wist zijn presentatieskills om te zetten voor zijn passie, dagelijks presenteren. Zijn liefde voor het vak is ongekend. Hij geeft alles op een cursusdag en zijn andere grote passie is boxen. Bij Adis ben je dus in goede handen!

Denise

Service specialist

Denise is een echt multitalent. Haar enthousiasme fleurt het kantoor altijd extra op. Ze gaat tot het uiterste om jou te helpen en denkt met je mee om de beste service te kunnen leveren. Dit neemt ze mee van haar ervaring als bedrijfsleider. Ze heeft een grote liefde voor honden is ook een welbekend 'hondensitter' in de omgeving. Haar voorkeur gaat uit naar de grotere honden, maar ze heeft ze allen lief. In haar vrije tijd doet Denise aan korfballen en daar is ze ook aardig goed in.

Menno

Cursusleider

Menno is gemaakt om cursussen te verzorgen. Zijn voorbereiding is tip top en zijn kennis is altijd up-to-date. Geeft al jaren trainingen en workshops aan middelbaar scholieren, gaf les aan de hoge scholen en universiteiten en ontwikkelt zelf leermodules. Het geven van trainingen loopt als rode draad in zijn leven. Menno heeft psychologie gestudeerd en kent alle kneepjes van het vak om jou zo goed mogelijk op te leiden. In zijn vrije tijd is hij vrijwilliger bij het Wereld Natuur Fonds, heeft hij de halve wereld rondgereisd. Zijn andere grote passie is koken en Menno was zelfs een tijdje chefkok, echter wachten wij nog steeds op de dag dat hij voor ons gaat koken...

Jimmy

Cursusleider

Jimmy is op z'n zachtst gezegd competatief. Streeft er altijd naar om de beste te zijn. Een cursusleider die zich makkelijk aanpast aan elke situatie en een flinke bagage heeft aan kennis. Zal er alles aan doen om jou te laten slagen. Hij heeft zijn universitaire master afgerond en is in dit vak gerold en hij blijft maar rollen. Vol passie staat hij voor de klas en vol passie staat hij je op te wachten bij het CBR als jij naar buiten komt. Vindt Formule 1 he-le-maal geweldig en is tijdens raceweekenden out of order om naar Max te kijken. Bij het CBR is zijn #1 topic met cursisten uiteraard Max Verstappen.

Atlas

Cursusleider

Atlas houdt van uitdagingen. Hij legt de lat ook elke dag erg hoog en wilt altijd het maximale uit zijn groep halen. Niks is te moeilijk voor hem. Hij is serieus waar nodig, maar heeft ook een flinke dosis humor in zich. Na zijn master psychologie aan de universiteit van Leiden wilde hij zijn kennis over het brein optimaal benutten en dat heeft zich uitgedrukt tot een cursusleider ten top. Atlas zijn passie is reizen en hij reist zowat de halve wereld rond. Heb jij een reistip voor hem? Hij hoort het graag van zijn cursisten.

Stefan

Cursusleider

Stefan ga je nooit meer vergeten. Niet alleen omdat hij je hoogstwaarschijnlijk laat slagen, ook vanwege zijn enorme drive en vakkennis. Een no-nonsense en toch humoristische brabander die net zo enthousiast is als hij jou laat slagen als tijdens carnaval. Geeft altijd 100% en dat vertaalt zich ook in het aantal cursisten die hij laat slagen. In Nijmegen de universiteit afgerond en helemaal op zijn plek als cursusleider bij Nutheorie. Kijk niet gek op als hij zo perfectionistisch de groepfoto's en wall of famers op de foto wilt krijgen. Fotografie is namelijk een van zijn hobby's. Tips nodig voor je Instagram fototjes? Stel ze gerust aan Stefan.

Lisa

Service specialist

Lisa heeft van haarzelf al een communicatieve, oprechte en positief karakter. Dit vertaalt zich perfect naar haar kwaliteiten als service specialist. Lisa heeft haar bachelor psychologie aan de universiteit van Leiden met vlag en wimpel behaald en gaat binnenkort beginnen met haar master. Ze is ook een echte alleskunner, want neemt ook een brok aan ervaring mee uit de horeca, als bijlesdocent en administratief medewerker. Lisa focust zich op coaching en wij merken dat ze hier al een kei in is. In haar vrije tijd speelt ze op hoog niveau volleybal en net als haar werk is ze daar ook erg fanatiek in.

Vikash

Cursusleider

Vikash is van alle markten thuis. Een echte motivator in hart en nieren en is in combinatie met zijn kunde in presenteren en kennis van zijn vak een echte alleskunner. Luisteren naar Vikash klinkt als muziek in de oren, want hij zingt ook in zijn vrije tijd Jazz. Geeft dagelijks alles voor de beste resultaten en dat betaalt zich ook uit in de hoeveelheid mensen die hij laat slagen. Vikash is een echte topper in zijn vak als cursusleider en is een geboren motivator. Geeft ook naast zijn werk als cursusleider geregeld motivational speeches. Een echte alleskunner!

Manon

Service specialist

Manon is van nature zorgzaam, zo heeft ze haar passie in het leven voortgezet in haar opleiding Zorg en Welzijn in Leiden. Dit heeft ze ook vertaald in haar kwaliteiten als service specialist. Draait er niet omheen en is altijd direct in haar aanpak. Een unieke combinatie van zorgzaamheid en directheid maakt haar een echte service specialist. Heeft een brok aan ervaring in de service branche en staat je graag te woord. Ze speelt ook op niveau tennis en is gek op wintersport en alles wat erbij komt kijken.

Joost

Cursusleider

Joost is een geboren trainer. Hij geeft al zijn gehele volwassen leven trainingen en kan er geen genoeg van krijgen. Superenthousiast en actief brengt hij op beste mogelijke manier informatie over. Een echt ochtendmens met elke dag dezelfde level passie. Hij heeft op hoog niveau gehockeyd en na zijn blessure heeft hij zich volledig gestort op hockeytrainingen Zo is hij dagelijks bezig met mensen trainen en neemt een grote zak ervaring mee. Hij heeft zijn achtergrond als MER Hbo'er hierin ook mee.

Milan

Cursusleider

Milan heeft altijd alles goed voor elkaar. Zijn woordenboek bestaat uit enthousiasme, gedrevenheid, kennis en ervaring. Hij wilt altijd het maximale uit je halen en dat zul je gauw genoeg in zijn les merken. Alle mogelijke manieren haalt hij aan om jou op de beste manier voor te bereiden voor het CBR theorie examen. Kent alle ins en outs van het vak en dat merk je al vanaf de eerste minuut van de cursus. Wilde na zijn studie mensen doceren en is als cursusleider helemaal in zijn element. Voetbalt elke week en mist ook geen wedstrijd van zijn favoriete club. Vraag hem naar zijn 'cluppie'. Naast de theorie weet hij dus ook alles van de eredivisie.

Tessa

Service specialist

Tessa staat altijd klaar om al je vragen te beantwoorden. Dit doet ze dan altijd met veel plezier en aandacht, omdat zij met haar jarenlange management ervaring weet wat er gevraagd wordt om goede service te leveren. Gedreven, vrolijk en klantvriendelijk zijn woorden die haar goed omschrijven. Ze houdt van uitdagingen en wilt altijd iets nieuws proberen in haar vrije tijd. Ze houdt erg van dansen en is inmiddels begonnen met stijldansen met haar vriend.

Jarl

Cursusleider

Jarl vraagt altijd het maximale van zichzelf. Hij heeft van nature een sterk empatisch vermogen en sterke sociale en communicatieve vaardigheden. Hij legt makkelijk contact en traint jongeren al zijn gehele leven. Jarl heeft de opleiding ontwikkelingssociologie gedaan aan de universiteit van Leiden en deze bagage komt ook erg goed van pas in het verzorgen van cursussen. Is ook 3e geworden met het Nederlands kampioenschap snooker in 2006 en 2007 en Nederlands jeugdkampioen in 2008! Dit geeft zijn winnaarsmentaliteit wel erg goed weer. Naast het opleiden en trainingen geven is zijn andere grote passie dus snooker.

Jan

Service specialist

Jan staat altijd voor je klaar! Hij beschikt ook over alle kennis om jou van het beste advies te voorzien. Jan is erg ambitieus en heeft jarenlang als economie leraar gewerkt. Een bewijs van zijn eindeloze ambitie is dat Jan drie (!) universitaire masters heeft behaald in marketing, economie en m&o. Na zijn opleiding en zijn tijd als leraar wilde hij in een vergelijkbare branche actief blijven om jongeren verder te helpen in hun toekomst, in dit geval dus voor het rijbewijs. Jan is erg sportief, want voetballen en korfballen doet hij dan ook regelmatig, meerdere keren per week is hij terug te vinden in de zaal.

Maz

Cursusleider

Maz heeft geen wekker nodig. Zijn enthousiasme voor het vak is ook erg goed vertaald naar zijn resultaten. Zijn doel is simpel, jou zo goed mogelijk de theorie aanleren en uiteraard laten slagen. Dit doet hij serieus, met humor en op een constant hoog niveau. Na zijn studie aan de TU in Delft wilde hij al zijn presentatieskills volledig inzetten en dat doet hij nu dagelijks voor jou. Zijn andere passies zijn airsoften en gamen. Is ook een sneakerfan, dus mocht je advies willen over de nieuwste trends kun je het hem gerust vragen.

Dennis

Cursusleider

Dennis gaat altijd voor het maximale. Hij doet er dan ook alles aan om naast de cursisten te laten slagen ook een echte beleving mee te geven. Zijn enthousiasme voor het vak heeft geen limieten, want hij overtreft zichzelf constant door de resultaten die hij behaalt. Zijn vooropleiding als docent en ervaring in management die hij heeft opgedaan heeft hij direct vertaald om een cursusleider van hoog niveau te worden. Dennis houdt van reizen en is daarnaast ook een echte voetballiefhebber. Speelt zelf, traint de jongeren, kijkt op tv of zit op de tribune. Voor transfernieuws of opstellingen kun je dus ook bij hem terecht.

Mandy

Service specialist

Mandy is een echte topper in haar vak. Is altijd up-to-date en staat altijd klaar om jou op de beste manier te begeleiden en adviseren bij al je vragen. Ze heeft een ruime ervaring in de branche en is altijd in de service branche actief geweest. Weet echt wat 'service' inhoudt en laat dit ook dagelijks zien. Mandy heeft haar leven lang ook paardgereden, dat is één van haar grootste passies. Ze houdt van dieren, want ze heeft zelf ook 2 katten. Zoveel als Mandy weet over het rijbewijs, net zoveel weet zij ook over make-up. Een echte expert op meerdere vlakken dus!

Nex

Cursusleider

Nex zijn passie voor het vak is gigantisch. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat is hij bezig met zijn vak. Nex heeft een enorme drive om mensen blij te maken met het behalen van het theorie-examen. Zijn achtergrond in management en bestuurskunde in combinatie met zijn persoonlijkheid maakt van hem een unieke professional in zijn vakgebied. Zijn rust pakt hij met het kijken naar zijn favoriete series op Netflix. Vraag hem dan ook gerust op de cursusdag om zijn top 5 series op Netflix.

Shay

Cursusleider

Shay weet niet van stoppen. Hij is een echte deskundige in zijn vakgebied en blijft zich constant ontwikkelen. Geeft altijd alles wat hij heeft en is echt verliefd op zijn vak en dat is terug te zien in de percentages en de enthousiasme van cursisten die les bij hem gevolgd hebben. Shay heeft bedrijfseconomie gedaan en trad tijdens zijn opleiding al altijd op de voorgrond. Presenteren is dus altijd zijn 'ding' geweest. In zijn vrije tijd doet hij aan voetbal en hij komt tot rust door een goed boek te lezen. Sci-fi is zijn favoriete genre.

Damian

Service specialist

Damian is erg nuchter, klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht. Met zijn ruime ervaring, vakkennis en servicegerichtheid zorgt hij dat je goed geïnformeerd en met een grote glimlach de spreekwoordelijke hoorn neerlegt. Damian studeert aan de universiteit in Leiden en zijn specialisme is security. Damian doet veel aan sport, houdt ervan om spannende series te kijken, is een (vr) gamer en hij is ook regelmatig in de stad te vinden voor een drankje.
#NUTHEORIE
Meld je nu aan!
Hulp nodig?
Contact
Bel, WhatsApp of mail met ons!
Ma-vr: 09:00 - 17:00
Za-zo: gesloten
Je vrienden terugvinden?
Like ons!
Like ons op Facebook voor de laatste updates!
Leuke content zien?
Volg Ons
Volg ons op Instagram voor leuke foto’s en video’s!
Lees alle beoordelingen!
Ratings
Alle scores op een rijtje. Lees ze allemaal hieronder terug...
Wij gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw surfervaring op onze website te verbeteren.
COOKIES PREFERENCES FOR INFORMATION ABOUT COOKIES THAT ARE REQUIRED FOR THIS WEBSITE TO OPERATE CORRECTLY, PLEASE READ OUR COOKIES POLICY YOU CAN CHOOSE TO OPT OUT OF THE FOLLOWING COOKIES:
GOOGLE ANALYTICS IS USED TO TRACK USAGE OF THIS WEBSITE ANONYMOUSLY. TURNING OFF WILL MEAN THAT YOUR IP ADDRESS IS NOT SENT TO GOOGLE
THIS SITE TRACK ACTIVITY, USED FOR CUSTOMISED ADVERTISING ACROSS SEVERAL SERVICES (FACEBOOK). TURING OFF WILL MEAN THAT YOUR ACTIVITY IS NOT SENT TO THESE SERVICES.