Het Team

Ons team staat voor je klaar! Maak kennis met...

Wij zijn een team van auto theorie specialisten en hebben gezamenlijk al meer dan 40.000 lesuren achter de rug. Wij zetten ons elke dag met veel plezier en enthousiasme in om jou optimaal voor te bereiden op het auto theorie-examen bijhet CBR.

Jop

Cursusleider

Jop is erg perfectionistisch. Alles wilt hij op het hoogste niveau doen. Is constant bezig om zichzelf te verbeteren, al is daar volgens ons nog weinig ruimte voor. Vol passie en gedrevenheid staat hij voor de groep en wilt hij je alle kennis overbrengen op de meest efficiënte en leukste manier. Jop laat zijn resultaten voor zich spreken. Jop laat ons altijd lachen met zijn doordachte humor. Zijn passie naast het lesgeven is voetbal. Zowel kijken als zelf op erg hoog niveau wekelijks uitblinken. Na het behalen van zijn diploma aan de universiteit heeft hij zich ontpopt als een cursusleider van het hoogste niveau.

Elisa

Office manager

Elisa zorgt voor het hele team. Ze zorgt voor de olie in de machine van ons hoofdkantoor en daarnaast ondersteunt ze de cursusleiders bij hun werkzaamheden op locatie. Elisa heeft na het behalen van haar universitaire master gewerkt bij de Nederlandse ambassade in Denemarken. Ze regelde daar alles tot in de puntjes en daar is in haar tijd bij NuTheorie niet veel in veranderd. Ze is daarnaast ook goed met haar handen en zodoende drie keer in week terug te vinden bij haar handbalclub.

Vikash

Cursusleider

Vikash is van alle markten thuis. Een combinatie van zijn kunde in het presenteren en vakkennis maken van Vikash een echte alleskunner. Luisteren naar Vikash klinkt als muziek in de oren, want hij zingt graag jazz in zijn vrije tijd. Geeft dagelijks alles voor de beste resultaten en dat betaalt zich uit in de hoeveelheid mensen die hij laat slagen. Vikash is een top cursusleider en een geboren motivator. Geeft naast zijn werk als cursusleider geregeld motivational speeches. Duidelijk iemand met het hart op de goede plek!

Lisa

Service specialist

Lisa heeft van zichzelf een communicatief, oprecht en positief karakter. Dit vertaalt zich perfect naar haar kwaliteiten als servicespecialist. Lisa heeft haar Bachelor Psychologie aan de Universiteit Leiden met vlag en wimpel behaald en gaat binnenkort beginnen aan haar Master. Ze is een echte alleskunner en neemt een bulk aan ervaring met zich mee als bijlesdocent, administratief medewerker en uit haar werk in de horeca. Lisa focust zich op coaching en wij merken dat ze hier al een kei in is. In haar vrije tijd speelt ze op een aardig niveau volleybal en net als haar werk is ze ook daar erg fanatiek in.

Menno

Cursusleider

Menno is gemaakt om cursussen te verzorgen. Zijn voorbereiding is tiptop en zijn kennis is altijd up-to-date. Geeft al jaren trainingen en workshops aan middelbare scholieren. Gaf les op hogescholen en doceerde aan universiteiten en ontwikkelt zelf leermodules. Het geven van trainingen loopt dus als rode draad door zijn leven. Menno heeft Psychologie gestudeerd en kent alle kneepjes van het vak. Dit alles om jou zo goed mogelijk op te leiden. In zijn vrije tijd is hij vrijwilliger bij het Wereld Natuur Fonds. Zijn andere grote passie is koken en Menno was zelfs een tijdje chefkok, echter wachten wij nog steeds op de dag dat hij voor ons gaat koken...

Larissa

Service specialist

Larissa is een originele verzoener, tevens de betekenis van haar naam. Ze heeft in haar hele jeugd in de horeca gewerkt, is afgestudeerd aan de hotelschool en weet dus alles over hospitality en service. Ze heeft een no-nonsense persoonlijkheid, is accuraat en een echte doorzetter. Larissa zorgt niet alleen goed voor de klant, maar ook voor iedereen op het NuTheorie hoofdkwartier. Ze blijft zichzelf constant ontwikkelen en heeft een indrukwekkend aantal rijtje certificaten op haar naam staan. In haar vrije tijd is Larissa in de 'gym' te vinden. Ze kookt supergraag, al hebben haar collega's dat nog niet ervaren (hint) en heeft een grote passie voor fotografie.

Jim

Cursusleider

Jim is een 'social beast'. Hij kan niet zonder mensen om zich heen en is gemaakt om dagelijks voor groepen te staan en te performen. Met enorm veel enthousiasme leert Jim je de theorie aan en hij doet er alles aan om een leuke dag met de cursisten te hebben. Hij wilt iedereen leren kennen en na 2 minuutjes zijn jullie beste vrienden. Jim heeft economie gestudeerd, maar dit bleek niet helemaal zijn ding te zijn. Zijn passie is de wereld rondreizen, op zoek naar de beste plekken om te snorkelen en een balletje trappen (niveautje vriendenteam, dat wel).

Kevin

Content specialist

Kevin is een pure vakman. Creativiteit staat bij hem centraal. Hij haalt overal inspiratie vandaan en is geïnteresseerd in talloze artistieke onderwerpen en vaardigheden. Kevin is zowel een generalist als een specialist en stopt nooit met leren, of het nu om zijn vak gaat of om pingpong. Zijn creativiteit geeft hij vorm met zijn danscrew, want hij is semi-pro danser. Kevin heeft de beste moves op bedrijfsfeestjes en is niet te verlegen om zijn moves te showen.

Atlas

Cursusleider

Atlas houdt van uitdagingen. Hij legt de lat elke dag erg hoog en wilt altijd het maximale uit zijn groep halen. Niets is te moeilijk voor hem. Hij is serieus waar nodig, maar heeft ook een flinke dosis humor in zich. Na zijn master Psychologie aan de Universiteit Leiden wilde hij zijn kennis over het brein optimaal benutten en dat heeft ervoor gezorgd dat hij nu een top cursusleider is. Atlas zijn passie is reizen. Hij heeft de halve wereld al gezien. Heb jij nog reistips voor hem? Hij hoort het graag van zijn cursisten.

Sharon

Content specialist

Sharon weet ons altijd te raken. Door aan de juiste knoppen te draaien kan ze ons keihard laten lachen of zorgen voor een sentimentele traan. Deze finesse vind je ook terug in haar werk. Aan creativiteit geen gebrek, want Sharon komt altijd met verrassende ideeën. Zo probeert ze ons product bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. Haar opleiding Designer komt hierbij goed van pas. Sharon helpt waar nodig en staat voor iedereen klaar. Ze verlaat het kantoor niet zonder bij alle collega´s een lach op het gezicht te toveren. In haar vrije tijd doet ze aan gamen en fotografie. Daarnaast brengt ze graag tijd door met de `fam´.

Jimmy

Cursusleider

Jimmy is op z'n zachtst gezegd competitief. Streeft er altijd naar om de beste te zijn. Een cursusleider die zich makkelijk aanpast aan elke situatie en die een flinke dosis aan kennis meebrengt. Met zijn universitaire master op zak zal hij er alles aan doen om jou te laten slagen. Vol passie staat hij voor de klas en enthousiast ontvangt hij je als je klaar bent met je theorie-examen. Vindt Formule 1 he-le-maal geweldig en is tijdens raceweekenden out of order om naar Max te kijken. Bij het CBR is zijn #1 topic met cursisten uiteraard Max Verstappen.

Adis

Cursusleider

Adis is een echte enthousiasteling. Elke vroege morgen start hij met een grote glimlach. Adis heeft een bestuurskunde master behaald aan de universiteit en weet zijn opgedane presentatieskills om te zetten naar zijn passie; dagelijks presenteren. Zijn liefde voor het vak is ongekend. Hij geeft werkelijk alles op een cursusdag. Zijn andere grote passie is boxen. Bij Adis ben je dus in goede handen!

Stefan

Cursusleider

Stefan ga je nooit meer vergeten. Niet alleen omdat hij je hoogstwaarschijnlijk laat slagen, maar ook vanwege zijn enorme drive en vakkennis. Een no-nonsense en toch humoristische Brabander die jou net zo enthousiast laat slagen als dat hij carnaval viert. Geeft altijd 100% en staat klaar om jou te begeleiden naar je theorie. Hij heeft in Nijmegen aan de Radboud Universiteit zijn studie afgerond en is nu helemaal op zijn plek als cursusleider bij Nutheorie. Kijk niet gek op wanneer hij zo perfect mogelijk onze wall of famers op de foto wilt krijgen, want fotografie is namelijk zijn hobby. Tips nodig voor je Instagram-content? Stel ze gerust aan Stefan.

Jeroen

Service specialist

Jeroen kan letterlijk elke rol aannemen. Zijn voorbereiding is altijd ‘on point’ en we zoeken nog naar iets waar hij niet de beste in wilt zijn. Hij heeft enorm veel commerciële ervaring opgedaan in zijn vorige banen: van beachclubs in zijn jonge jaren tot commercieel medewerker bij grote organisaties. Hij weet dus alles over service. Jeroen is ook professioneel acteur. Hij heeft hier een volledige opleiding in afgerond en heeft al vele rollen gespeeld, van griekse tragedies tot een dronken boksleraar, en heeft hier vele prijzen voor gewonnen. Als ras-entertainer in de studio en op kantoor laat hij ons altijd lachen en dit zal niet anders zijn als je hem te zien of spreken krijgt!

Manon

Service specialist

Manon is van nature zorgzaam. Ze heeft haar passie in het leven voortgezet in haar opleiding Zorg en Welzijn in Leiden. Dat komt tot uiting in haar kwaliteiten als servicespecialist. Draait er niet omheen en is altijd direct in haar aanpak. Een unieke combinatie van zorgzaamheid en directheid maakt haar enorm servicegericht. Heeft veel ervaring in de service branche en staat je graag te woord. Ze speelt in haar vrije tijd tennis en is gek op wintersport en alles wat daarbij komt kijken.

Joost

Cursusleider

Joost is een geboren trainer. Hij geeft al zijn gehele volwassen leven trainingen en kan er geen genoeg van krijgen. Super enthousiast en actief brengt hij op de best mogelijke manier informatie over. Een echt ochtendmens met elke dag veel energie, die hij naar eigen zeggen van jullie krijgt. Hij heeft op hoog niveau gehockeyd. Na zijn blessure heeft hij zich volledig gestort op hockeytrainingen. Zo is hij dagelijks bezig met mensen trainen. Zijn achtergrond als MER Hbo'er werkt in zijn voordeel, want hierdoor brengt hij veel deskundigheid mee het lokaal in.

Milan

Cursusleider

Milan heeft alles altijd goed voor elkaar. In zijn woordenboek komt enthousiasme, gedrevenheid, kennis en ervaring voor. Hij wilt altijd het maximale uit je halen en dat zul je in zijn les merken. Alle mogelijke manieren haalt hij aan om jou op de beste manier voor te bereiden op het CBR theorie-examen. Kent alle ins en outs van het vak en dat ervaar je al vanaf de eerste minuut van de cursus. Wilde na zijn studie mensen onderwijzen en is dus als cursusleider helemaal in zijn element. Voetbalt zelf elke week en mist geen wedstrijd van zijn favoriete club. Vraag hem naar zijn 'cluppie', want naast de theorie weet hij ook alles van de eredivisie.

Tessa

Service specialist

Tessa staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Dit doet ze met veel plezier en aandacht. Zij weet met haar jarenlange ervaring in het management wat er nodig is om goede service te leveren. Gedreven, vrolijk en klantvriendelijk zijn woorden die haar goed omschrijven. Ze houdt van uitdagingen en wilt altijd iets nieuws proberen in haar vrije tijd. Ze is dol op dansen en is inmiddels begonnen met stijldansen met haar partner.

Wessel

Quality manager

Wessel staat synoniem voor perfectionisme. Hij zet zich altijd 100% in en houdt met veel plezier en enthousiasme de kwaliteit van alle aspecten binnen ons bedrijf hoog. Wessel heeft oog voor detail, een kritische blik en is erg creatief. Met een HBO diploma in Media, Informatie & Communicatie en een berg werkervaring, blijft hij zich ontwikkelen en volgt hij de ene masterclass na de andere. Zijn passies? Dat zijn er nogal wat, maar de meeste vrije tijd gaat op aan drummen, gitaar spelen, festivals en concerten. Als Wessel ergens aan begint moet dat perfect zijn en zo zorgt hij er bij ons voor dat alles kwalitatief tip-top in orde is.

Jarl

Cursusleider

Jarl vraagt het maximale van zichzelf. Hij heeft van nature een sterk empathisch vermogen en sterke sociale en communicatieve vaardigheden. Hij legt makkelijk contact en traint al zijn gehele leven jongeren. Jarl heeft de opleiding Ontwikkelingssociologie gedaan aan de Universiteit Leiden en deze bagage komt erg goed van pas in het verzorgen van cursussen. In zijn vrije tijd is hij geregeld te vinden in het poolcentrum. Naast het opleiden en geven van trainingen is snooker zijn andere grote passie. Hij is 3e geworden tijdens het Nederlands kampioenschap snooker in 2006 en 2007 en Nederlands jeugdkampioen in 2008! Deze prestaties geven zijn winnaarsmentaliteit erg goed weer.

Jan

Service specialist

Jan staat altijd voor je klaar! Hij beschikt over alle kennis om jou van het beste advies te voorzien. Jan is erg ambitieus en heeft jarenlang als economieleraar gewerkt. Een bewijs van zijn eindeloze ambitie is dat Jan drie (!) universitaire masters heeft behaald in de richtingen Marketing, Economie en M&O. Na zijn opleiding en zijn tijd als docent wilde hij in een vergelijkbare branche actief blijven om jongeren verder te helpen in de opbouw van hun toekomst, in dit geval dus voor het rijbewijs. Jan is erg sportief, want fietsen en voetballen doet hij regelmatig. Meerdere keren per week is hij terug te vinden in de zaal om een balletje te trappen.

Irma

HR manager

Irma is van nature erg spontaan, nauwkeurig en flexibel. Ze is een kei in haar vak en heeft een brok aan ervaring. Toch blijft ze ons verbazen met haar drive om nog meer te willen leren. Irma knoopt alle touwtjes aan elkaar en zorgt voor een goede samenstelling van het team. De juiste olie voor de NuTheorie-auto. Ze is afgestudeerd in zowel Rechten als Human Resource Management en heeft zodoende overal een antwoord op. Koken, tijd doorbrengen met haar familie en muziek zijn haar grootste passies. Daarnaast weet ze ook maximaal van het leven te genieten.

Maz

Cursusleider

Maz heeft geen wekker nodig. Zijn enthousiasme voor het vak vertaalt zich erg goed naar zijn resultaten. Zijn doel is simpel; jou zo goed mogelijk de theorie aanleren en uiteraard laten slagen. Dit doet hij serieus, met humor en constant op een hoog niveau. Na zijn studie aan de TU Delft wilde hij al zijn presentatieskills volledig inzetten en dat doet hij nu dagelijks voor jou. Zijn andere passies zijn airsoften en gamen. Is ook een sneaker fan, dus mocht je advies willen over de nieuwste trends, dan kun je het hem gerust vragen.

Dennis

Cursusleider

Dennis is een echte streber. Hij doet er alles aan om naast de cursisten te laten slagen ook een echte beleving mee te geven. Zijn enthousiasme voor het vak kent geen limiet, want hij overtreft zichzelf constant met de resultaten die hij behaalt. Zijn vooropleiding als docent en opgedane ervaring in management heeft hij omgezet naar het worden van een cursusleider van hoog niveau. Dennis houdt van reizen en is daarnaast ook een echte voetballiefhebber. Speelt zelf, traint de jongeren, kijkt op televisie of zit op de tribune. Voor transfernieuws of opstellingen kun je dus bij hem terecht.

Mandy

Service specialist

Mandy is een echte topper in haar vak. Is altijd up-to-date en staat steevast klaar om jou op de beste manier te begeleiden en adviseren. Ze heeft ruime ervaring in de branche en is altijd in de servicebranche actief geweest. Weet echt wat 'service' inhoudt en laat dit ook dagelijks zien. Mandy heeft haar leven lang paardgereden, dat is een van haar grootste passies. Ze houdt van dieren en heeft zelf twee katten. Zo veel als Mandy weet over het rijbewijs, net zoveel weet zij van make-up. Een echte expert op meerdere vlakken dus!

Nick

Content specialist

Nick is een kunstenaar. Hij kan toveren met zijn computer en zorgt altijd voor de leukste content. Nick weet niet van opgeven of stoppen en kan het woordje uitgeleerd niet aanhoren. Zijn opleiding en werkervaring zijn al indrukwekkend, maar de echte ‘masterpieces’ komen bij NuTheorie tot uiting. Nick haalt de inspiratie voor zijn droge humor uit Britse series, waardoor je altijd met hem kunt lachen. In zijn vrije tijd is hij een fervent gamer en staat hij met een aantal spellen erg hoog in de wereldwijde rankings. Een ideale mix aan ervaring en hobby’s, dus met Nick bij het koffieapparaat verveel je je nooit!

Nex

Cursusleider

De passie van Nex voor het vak is gigantisch. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat is hij bezig met zijn vak. Nex heeft een enorme drive om mensen blij te maken met het behalen van het theorie-examen. Zijn achtergrond in management en bestuurskunde in combinatie met zijn persoonlijkheid maken van hem een unieke professional in zijn vakgebied. Zijn rust pakt hij met het kijken naar zijn favoriete series op Netflix. Vraag hem op de cursusdag gerust naar zijn top 5 series op Netflix.

Shay

Cursusleider

Shay weet niet van stoppen. Hij is deskundig in zijn vakgebied en blijft zich constant ontwikkelen. Geeft elke dag alles wat hij heeft en is echt verliefd op het vak. Dat is terug te zien in de percentages en het enthousiasme van cursisten die bij hem de les gevolgd hebben. Shay heeft Bedrijfseconomie gedaan en trad tijdens zijn opleiding al geregeld op de voorgrond. Presenteren is dus altijd zijn 'ding' geweest. In zijn vrije tijd doet hij aan voetbal en hij komt tot rust door een goed boek te lezen. Sci-fi is zijn favoriete genre.

Damian

Service specialist

Damian is lekker nuchter, klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht. Met zijn vindingrijkheid, kennis en servicegerichtheid zorgt hij dat je goed geïnformeerd en met een grote glimlach de spreekwoordelijke hoorn op de haak neerlegt. Damian studeert aan de Universiteit Leiden en zijn specialisme is security. Damian doet veel aan sport, houdt ervan om spannende series te kijken, is een (vr) gamer en is regelmatig in de stad te vinden voor een drankje.

Jeremy

Cursusleider

Jeremy is een echte kameleon. Kan zich moeiteloos aanpassen aan elke situatie. Met zijn 'mouwen opstropen en aan de slag' mentaliteit steekt hij zowel ons als alle cursisten aan, zodat je natuurlijke motivatie nog een extra boost krijgt. Dat zat al in zijn bagage, want hij is jarenlang sportleraar geweest. Daar heeft hij ook zijn opleiding in afgerond. Tijdens zijn studie is hij jarenlang chauffeur geweest, dus hij kent alle ins en outs in het verkeer. Jeremy houdt van alle sporten, is koning pingpong en heeft een passie voor eten. Zo struint hij de meeste foodfestivals af op zoek naar de nieuwste lekkernijen (die hij gelukkig vaak met ons deelt).

Jop

Cursusleider

Jop is erg perfectionistisch. Alles wilt hij op het hoogste niveau doen. Is constant bezig om zichzelf te verbeteren, al is daar volgens ons nog weinig ruimte voor. Vol passie en gedrevenheid staat hij voor de groep en wilt hij je alle kennis overbrengen op de meest efficiënte en leukste manier. Jop laat zijn resultaten voor zich spreken. Jop laat ons altijd lachen met zijn doordachte humor. Zijn passie naast het lesgeven is voetbal. Zowel kijken als zelf op erg hoog niveau wekelijks uitblinken. Na het behalen van zijn diploma aan de universiteit heeft hij zich ontpopt als een cursusleider van het hoogste niveau.

Elisa

Office manager

Elisa zorgt voor het hele team. Ze zorgt voor de olie in de machine van ons hoofdkantoor en daarnaast ondersteunt ze de cursusleiders bij hun werkzaamheden op locatie. Elisa heeft na het behalen van haar universitaire master gewerkt bij de Nederlandse ambassade in Denemarken. Ze regelde daar alles tot in de puntjes en daar is in haar tijd bij NuTheorie niet veel in veranderd. Ze is daarnaast ook goed met haar handen en zodoende drie keer in week terug te vinden bij haar handbalclub.

Vikash

Cursusleider

Vikash is van alle markten thuis. Een combinatie van zijn kunde in het presenteren en vakkennis maken van Vikash een echte alleskunner. Luisteren naar Vikash klinkt als muziek in de oren, want hij zingt graag jazz in zijn vrije tijd. Geeft dagelijks alles voor de beste resultaten en dat betaalt zich uit in de hoeveelheid mensen die hij laat slagen. Vikash is een top cursusleider en een geboren motivator. Geeft naast zijn werk als cursusleider geregeld motivational speeches. Duidelijk iemand met het hart op de goede plek!

Lisa

Service specialist

Lisa heeft van zichzelf een communicatief, oprecht en positief karakter. Dit vertaalt zich perfect naar haar kwaliteiten als servicespecialist. Lisa heeft haar Bachelor Psychologie aan de Universiteit Leiden met vlag en wimpel behaald en gaat binnenkort beginnen aan haar Master. Ze is een echte alleskunner en neemt een bulk aan ervaring met zich mee als bijlesdocent, administratief medewerker en uit haar werk in de horeca. Lisa focust zich op coaching en wij merken dat ze hier al een kei in is. In haar vrije tijd speelt ze op een aardig niveau volleybal en net als haar werk is ze ook daar erg fanatiek in.

Menno

Cursusleider

Menno is gemaakt om cursussen te verzorgen. Zijn voorbereiding is tiptop en zijn kennis is altijd up-to-date. Geeft al jaren trainingen en workshops aan middelbare scholieren. Gaf les op hogescholen en doceerde aan universiteiten en ontwikkelt zelf leermodules. Het geven van trainingen loopt dus als rode draad door zijn leven. Menno heeft Psychologie gestudeerd en kent alle kneepjes van het vak. Dit alles om jou zo goed mogelijk op te leiden. In zijn vrije tijd is hij vrijwilliger bij het Wereld Natuur Fonds. Zijn andere grote passie is koken en Menno was zelfs een tijdje chefkok, echter wachten wij nog steeds op de dag dat hij voor ons gaat koken...

Larissa

Service specialist

Larissa is een originele verzoener, tevens de betekenis van haar naam. Ze heeft in haar hele jeugd in de horeca gewerkt, is afgestudeerd aan de hotelschool en weet dus alles over hospitality en service. Ze heeft een no-nonsense persoonlijkheid, is accuraat en een echte doorzetter. Larissa zorgt niet alleen goed voor de klant, maar ook voor iedereen op het NuTheorie hoofdkwartier. Ze blijft zichzelf constant ontwikkelen en heeft een indrukwekkend aantal rijtje certificaten op haar naam staan. In haar vrije tijd is Larissa in de 'gym' te vinden. Ze kookt supergraag, al hebben haar collega's dat nog niet ervaren (hint) en heeft een grote passie voor fotografie.

Jim

Cursusleider

Jim is een 'social beast'. Hij kan niet zonder mensen om zich heen en is gemaakt om dagelijks voor groepen te staan en te performen. Met enorm veel enthousiasme leert Jim je de theorie aan en hij doet er alles aan om een leuke dag met de cursisten te hebben. Hij wilt iedereen leren kennen en na 2 minuutjes zijn jullie beste vrienden. Jim heeft economie gestudeerd, maar dit bleek niet helemaal zijn ding te zijn. Zijn passie is de wereld rondreizen, op zoek naar de beste plekken om te snorkelen en een balletje trappen (niveautje vriendenteam, dat wel).

Kevin

Content specialist

Kevin is een pure vakman. Creativiteit staat bij hem centraal. Hij haalt overal inspiratie vandaan en is geïnteresseerd in talloze artistieke onderwerpen en vaardigheden. Kevin is zowel een generalist als een specialist en stopt nooit met leren, of het nu om zijn vak gaat of om pingpong. Zijn creativiteit geeft hij vorm met zijn danscrew, want hij is semi-pro danser. Kevin heeft de beste moves op bedrijfsfeestjes en is niet te verlegen om zijn moves te showen.

Atlas

Cursusleider

Atlas houdt van uitdagingen. Hij legt de lat elke dag erg hoog en wilt altijd het maximale uit zijn groep halen. Niets is te moeilijk voor hem. Hij is serieus waar nodig, maar heeft ook een flinke dosis humor in zich. Na zijn master Psychologie aan de Universiteit Leiden wilde hij zijn kennis over het brein optimaal benutten en dat heeft ervoor gezorgd dat hij nu een top cursusleider is. Atlas zijn passie is reizen. Hij heeft de halve wereld al gezien. Heb jij nog reistips voor hem? Hij hoort het graag van zijn cursisten.

Sharon

Content specialist

Sharon weet ons altijd te raken. Door aan de juiste knoppen te draaien kan ze ons keihard laten lachen of zorgen voor een sentimentele traan. Deze finesse vind je ook terug in haar werk. Aan creativiteit geen gebrek, want Sharon komt altijd met verrassende ideeën. Zo probeert ze ons product bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. Haar opleiding Designer komt hierbij goed van pas. Sharon helpt waar nodig en staat voor iedereen klaar. Ze verlaat het kantoor niet zonder bij alle collega´s een lach op het gezicht te toveren. In haar vrije tijd doet ze aan gamen en fotografie. Daarnaast brengt ze graag tijd door met de `fam´.

Jimmy

Cursusleider

Jimmy is op z'n zachtst gezegd competitief. Streeft er altijd naar om de beste te zijn. Een cursusleider die zich makkelijk aanpast aan elke situatie en die een flinke dosis aan kennis meebrengt. Met zijn universitaire master op zak zal hij er alles aan doen om jou te laten slagen. Vol passie staat hij voor de klas en enthousiast ontvangt hij je als je klaar bent met je theorie-examen. Vindt Formule 1 he-le-maal geweldig en is tijdens raceweekenden out of order om naar Max te kijken. Bij het CBR is zijn #1 topic met cursisten uiteraard Max Verstappen.

Adis

Cursusleider

Adis is een echte enthousiasteling. Elke vroege morgen start hij met een grote glimlach. Adis heeft een bestuurskunde master behaald aan de universiteit en weet zijn opgedane presentatieskills om te zetten naar zijn passie; dagelijks presenteren. Zijn liefde voor het vak is ongekend. Hij geeft werkelijk alles op een cursusdag. Zijn andere grote passie is boxen. Bij Adis ben je dus in goede handen!

Stefan

Cursusleider

Stefan ga je nooit meer vergeten. Niet alleen omdat hij je hoogstwaarschijnlijk laat slagen, maar ook vanwege zijn enorme drive en vakkennis. Een no-nonsense en toch humoristische Brabander die jou net zo enthousiast laat slagen als dat hij carnaval viert. Geeft altijd 100% en staat klaar om jou te begeleiden naar je theorie. Hij heeft in Nijmegen aan de Radboud Universiteit zijn studie afgerond en is nu helemaal op zijn plek als cursusleider bij Nutheorie. Kijk niet gek op wanneer hij zo perfect mogelijk onze wall of famers op de foto wilt krijgen, want fotografie is namelijk zijn hobby. Tips nodig voor je Instagram-content? Stel ze gerust aan Stefan.

Jeroen

Service specialist

Jeroen kan letterlijk elke rol aannemen. Zijn voorbereiding is altijd ‘on point’ en we zoeken nog naar iets waar hij niet de beste in wilt zijn. Hij heeft enorm veel commerciële ervaring opgedaan in zijn vorige banen: van beachclubs in zijn jonge jaren tot commercieel medewerker bij grote organisaties. Hij weet dus alles over service. Jeroen is ook professioneel acteur. Hij heeft hier een volledige opleiding in afgerond en heeft al vele rollen gespeeld, van griekse tragedies tot een dronken boksleraar, en heeft hier vele prijzen voor gewonnen. Als ras-entertainer in de studio en op kantoor laat hij ons altijd lachen en dit zal niet anders zijn als je hem te zien of spreken krijgt!

Manon

Service specialist

Manon is van nature zorgzaam. Ze heeft haar passie in het leven voortgezet in haar opleiding Zorg en Welzijn in Leiden. Dat komt tot uiting in haar kwaliteiten als servicespecialist. Draait er niet omheen en is altijd direct in haar aanpak. Een unieke combinatie van zorgzaamheid en directheid maakt haar enorm servicegericht. Heeft veel ervaring in de service branche en staat je graag te woord. Ze speelt in haar vrije tijd tennis en is gek op wintersport en alles wat daarbij komt kijken.

Joost

Cursusleider

Joost is een geboren trainer. Hij geeft al zijn gehele volwassen leven trainingen en kan er geen genoeg van krijgen. Super enthousiast en actief brengt hij op de best mogelijke manier informatie over. Een echt ochtendmens met elke dag veel energie, die hij naar eigen zeggen van jullie krijgt. Hij heeft op hoog niveau gehockeyd. Na zijn blessure heeft hij zich volledig gestort op hockeytrainingen. Zo is hij dagelijks bezig met mensen trainen. Zijn achtergrond als MER Hbo'er werkt in zijn voordeel, want hierdoor brengt hij veel deskundigheid mee het lokaal in.

Milan

Cursusleider

Milan heeft alles altijd goed voor elkaar. In zijn woordenboek komt enthousiasme, gedrevenheid, kennis en ervaring voor. Hij wilt altijd het maximale uit je halen en dat zul je in zijn les merken. Alle mogelijke manieren haalt hij aan om jou op de beste manier voor te bereiden op het CBR theorie-examen. Kent alle ins en outs van het vak en dat ervaar je al vanaf de eerste minuut van de cursus. Wilde na zijn studie mensen onderwijzen en is dus als cursusleider helemaal in zijn element. Voetbalt zelf elke week en mist geen wedstrijd van zijn favoriete club. Vraag hem naar zijn 'cluppie', want naast de theorie weet hij ook alles van de eredivisie.

Tessa

Service specialist

Tessa staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Dit doet ze met veel plezier en aandacht. Zij weet met haar jarenlange ervaring in het management wat er nodig is om goede service te leveren. Gedreven, vrolijk en klantvriendelijk zijn woorden die haar goed omschrijven. Ze houdt van uitdagingen en wilt altijd iets nieuws proberen in haar vrije tijd. Ze is dol op dansen en is inmiddels begonnen met stijldansen met haar partner.

Wessel

Quality manager

Wessel staat synoniem voor perfectionisme. Hij zet zich altijd 100% in en houdt met veel plezier en enthousiasme de kwaliteit van alle aspecten binnen ons bedrijf hoog. Wessel heeft oog voor detail, een kritische blik en is erg creatief. Met een HBO diploma in Media, Informatie & Communicatie en een berg werkervaring, blijft hij zich ontwikkelen en volgt hij de ene masterclass na de andere. Zijn passies? Dat zijn er nogal wat, maar de meeste vrije tijd gaat op aan drummen, gitaar spelen, festivals en concerten. Als Wessel ergens aan begint moet dat perfect zijn en zo zorgt hij er bij ons voor dat alles kwalitatief tip-top in orde is.

Jarl

Cursusleider

Jarl vraagt het maximale van zichzelf. Hij heeft van nature een sterk empathisch vermogen en sterke sociale en communicatieve vaardigheden. Hij legt makkelijk contact en traint al zijn gehele leven jongeren. Jarl heeft de opleiding Ontwikkelingssociologie gedaan aan de Universiteit Leiden en deze bagage komt erg goed van pas in het verzorgen van cursussen. In zijn vrije tijd is hij geregeld te vinden in het poolcentrum. Naast het opleiden en geven van trainingen is snooker zijn andere grote passie. Hij is 3e geworden tijdens het Nederlands kampioenschap snooker in 2006 en 2007 en Nederlands jeugdkampioen in 2008! Deze prestaties geven zijn winnaarsmentaliteit erg goed weer.

Jan

Service specialist

Jan staat altijd voor je klaar! Hij beschikt over alle kennis om jou van het beste advies te voorzien. Jan is erg ambitieus en heeft jarenlang als economieleraar gewerkt. Een bewijs van zijn eindeloze ambitie is dat Jan drie (!) universitaire masters heeft behaald in de richtingen Marketing, Economie en M&O. Na zijn opleiding en zijn tijd als docent wilde hij in een vergelijkbare branche actief blijven om jongeren verder te helpen in de opbouw van hun toekomst, in dit geval dus voor het rijbewijs. Jan is erg sportief, want fietsen en voetballen doet hij regelmatig. Meerdere keren per week is hij terug te vinden in de zaal om een balletje te trappen.

Irma

HR manager

Irma is van nature erg spontaan, nauwkeurig en flexibel. Ze is een kei in haar vak en heeft een brok aan ervaring. Toch blijft ze ons verbazen met haar drive om nog meer te willen leren. Irma knoopt alle touwtjes aan elkaar en zorgt voor een goede samenstelling van het team. De juiste olie voor de NuTheorie-auto. Ze is afgestudeerd in zowel Rechten als Human Resource Management en heeft zodoende overal een antwoord op. Koken, tijd doorbrengen met haar familie en muziek zijn haar grootste passies. Daarnaast weet ze ook maximaal van het leven te genieten.

Maz

Cursusleider

Maz heeft geen wekker nodig. Zijn enthousiasme voor het vak vertaalt zich erg goed naar zijn resultaten. Zijn doel is simpel; jou zo goed mogelijk de theorie aanleren en uiteraard laten slagen. Dit doet hij serieus, met humor en constant op een hoog niveau. Na zijn studie aan de TU Delft wilde hij al zijn presentatieskills volledig inzetten en dat doet hij nu dagelijks voor jou. Zijn andere passies zijn airsoften en gamen. Is ook een sneaker fan, dus mocht je advies willen over de nieuwste trends, dan kun je het hem gerust vragen.

Dennis

Cursusleider

Dennis is een echte streber. Hij doet er alles aan om naast de cursisten te laten slagen ook een echte beleving mee te geven. Zijn enthousiasme voor het vak kent geen limiet, want hij overtreft zichzelf constant met de resultaten die hij behaalt. Zijn vooropleiding als docent en opgedane ervaring in management heeft hij omgezet naar het worden van een cursusleider van hoog niveau. Dennis houdt van reizen en is daarnaast ook een echte voetballiefhebber. Speelt zelf, traint de jongeren, kijkt op televisie of zit op de tribune. Voor transfernieuws of opstellingen kun je dus bij hem terecht.

Mandy

Service specialist

Mandy is een echte topper in haar vak. Is altijd up-to-date en staat steevast klaar om jou op de beste manier te begeleiden en adviseren. Ze heeft ruime ervaring in de branche en is altijd in de servicebranche actief geweest. Weet echt wat 'service' inhoudt en laat dit ook dagelijks zien. Mandy heeft haar leven lang paardgereden, dat is een van haar grootste passies. Ze houdt van dieren en heeft zelf twee katten. Zo veel als Mandy weet over het rijbewijs, net zoveel weet zij van make-up. Een echte expert op meerdere vlakken dus!

Nick

Content specialist

Nick is een kunstenaar. Hij kan toveren met zijn computer en zorgt altijd voor de leukste content. Nick weet niet van opgeven of stoppen en kan het woordje uitgeleerd niet aanhoren. Zijn opleiding en werkervaring zijn al indrukwekkend, maar de echte ‘masterpieces’ komen bij NuTheorie tot uiting. Nick haalt de inspiratie voor zijn droge humor uit Britse series, waardoor je altijd met hem kunt lachen. In zijn vrije tijd is hij een fervent gamer en staat hij met een aantal spellen erg hoog in de wereldwijde rankings. Een ideale mix aan ervaring en hobby’s, dus met Nick bij het koffieapparaat verveel je je nooit!

Nex

Cursusleider

De passie van Nex voor het vak is gigantisch. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat is hij bezig met zijn vak. Nex heeft een enorme drive om mensen blij te maken met het behalen van het theorie-examen. Zijn achtergrond in management en bestuurskunde in combinatie met zijn persoonlijkheid maken van hem een unieke professional in zijn vakgebied. Zijn rust pakt hij met het kijken naar zijn favoriete series op Netflix. Vraag hem op de cursusdag gerust naar zijn top 5 series op Netflix.

Shay

Cursusleider

Shay weet niet van stoppen. Hij is deskundig in zijn vakgebied en blijft zich constant ontwikkelen. Geeft elke dag alles wat hij heeft en is echt verliefd op het vak. Dat is terug te zien in de percentages en het enthousiasme van cursisten die bij hem de les gevolgd hebben. Shay heeft Bedrijfseconomie gedaan en trad tijdens zijn opleiding al geregeld op de voorgrond. Presenteren is dus altijd zijn 'ding' geweest. In zijn vrije tijd doet hij aan voetbal en hij komt tot rust door een goed boek te lezen. Sci-fi is zijn favoriete genre.

Damian

Service specialist

Damian is lekker nuchter, klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht. Met zijn vindingrijkheid, kennis en servicegerichtheid zorgt hij dat je goed geïnformeerd en met een grote glimlach de spreekwoordelijke hoorn op de haak neerlegt. Damian studeert aan de Universiteit Leiden en zijn specialisme is security. Damian doet veel aan sport, houdt ervan om spannende series te kijken, is een (vr) gamer en is regelmatig in de stad te vinden voor een drankje.

Jeremy

Cursusleider

Jeremy is een echte kameleon. Kan zich moeiteloos aanpassen aan elke situatie. Met zijn 'mouwen opstropen en aan de slag' mentaliteit steekt hij zowel ons als alle cursisten aan, zodat je natuurlijke motivatie nog een extra boost krijgt. Dat zat al in zijn bagage, want hij is jarenlang sportleraar geweest. Daar heeft hij ook zijn opleiding in afgerond. Tijdens zijn studie is hij jarenlang chauffeur geweest, dus hij kent alle ins en outs in het verkeer. Jeremy houdt van alle sporten, is koning pingpong en heeft een passie voor eten. Zo struint hij de meeste foodfestivals af op zoek naar de nieuwste lekkernijen (die hij gelukkig vaak met ons deelt).
#NUTHEORIE
Meld je nu aan!
Hulp nodig?
Contact
Bel, WhatsApp of mail met ons!
Let op: We hebben vanwege de drukte een aangepaste dienstverlening en de lijnen zijn beperkt bereikbaar. We zijn per e-mail bereikbaar en reageren binnen 3 werkdagen. Heb je vragen? Klik eerst hier en bekijk of je vraag ertussen staat.
Ma-vr: 09:00 - 13:00
Za-zo: gesloten
Je vrienden terugvinden?
Like Ons!
Like ons op Facebook voor de laatste updates!
Leuke content zien?
Volg Ons
Volg ons op Instagram voor leuke foto’s en video’s!
Lees alle beoordelingen!
Ratings
Alle scores op een rijtje. Lees ze hieronder allemaal terug...