Ons team

Maak kennis met ons team van getalenteerde en ambitieuze professionals die iedere dag opnieuw het beste uit zichzelf halen om het allerbeste resultaat neer te zetten voor een ieder die graag verantwoord, effectief en in één keer het CBR theorie-examen wilt halen.

#Perfectionist
#Gedreven
#Humoristisch

Jop

Cursusleider

Jop is erg perfectionistisch. Alles wilt hij op het hoogste niveau doen. Is constant bezig om zichzelf te verbeteren, al is daar volgens ons nog weinig ruimte voor. Vol passie en gedrevenheid staat hij voor de groep en wilt hij je alle kennis overbrengen op de meest efficiënte en leukste manier. Jop laat zijn resultaten voor zich spreken.

Jop laat ons altijd lachen met zijn doordachte humor. Zijn passie naast het lesgeven is voetbal. Zowel kijken als zelf op erg hoog niveau wekelijks uitblinken. Na het behalen van zijn diploma aan de universiteit heeft hij zich ontpopt als een cursusleider van het hoogste niveau.

#Motivator
#Perfectionist
#Alleskunner

Vikash

Cursusleider

Vikash is van alle markten thuis. Een combinatie van zijn kunde in het presenteren en vakkennis maken van Vikash een echte alleskunner. Luisteren naar Vikash klinkt als muziek in de oren, want hij zingt graag jazz in zijn vrije tijd.

Geeft dagelijks alles voor de beste resultaten en dat betaalt zich uit in de hoeveelheid mensen die hij laat slagen. Vikash is een top cursusleider en een geboren motivator. Geeft naast zijn werk als cursusleider geregeld motivational speeches. Duidelijk iemand met het hart op de goede plek!

#Sympathiek
#Behulpzaam
#Nieuwsgierig

Kristel

Cursusleider

Kristel is de belichaming van sportiviteit en empathie. Ze is hét perfecte voorbeeld van waarden als hard werken en behulpzaamheid, eigenschappen die haar zowel op kantoor als in de lesruimte geliefd maken. Kristels passie voor onderwijs en haar vermogen om anderen te helpen vinden hun oorsprong in haar HBO-studie Trade Management, met een speciale focus op Azië - wat haar fascinatie voor Japan verklaart. Wekelijks presenteerde zij voor de klas over de ontwikkelingen in Azië, waardoor een passie voor het lesgeven ontstond. Als cursusleider verweeft ze haar rijke ervaring en persoonlijke interesses op een unieke wijze in haar lessen. Mede dankzij haar vermogen om teamwork en doorzettingsvermogen van het voetbalveld naar de klas te brengen, want voetballen kan ze namelijk ook uitstekend.

#Winnaarsmentaliteit
#Wilskracht
#Sportief

Dylan

Cursusleider

Dylan deed de opleiding Travel & Hospitality en zet zijn ‘hospitality’ nu in op onze cursussen, waar hij zijn sociale zelf kan zijn. Hier helpt hij je verder met alles over de theorie! Dylan beschikt over een enorme wilskracht en winnaarsmentaliteit. Zou dit voortkomen uit zijn voetbalcarrière? Hij heeft namelijk jarenlang op het hoogste niveau in de top van Nederland gevoetbald. Zijn leven staat in het teken van fitness en hij is dan ook bijna elke dag in de sportschool te vinden. Koken vindt hij geweldig, en ook hier is hij de beste in: Dylan is chefkok geweest! Wat heeft hij nou niet gedaan? Oh, een backpack-reis naar Australië staat nog op zijn bucketlist. Met zijn doorzettingsvermogen komt hij er wel!

#Gedreven
#Avontuurlijk
#Winnaar

Naomi

Cursusleider

Naomi gaat geen uitdaging uit de weg en is een ware kracht om rekening mee te houden. Haar achtergrond in gespecialiseerde pedagogie, waarin ze jarenlang heeft gewerkt, heeft haar unieke vaardigheden opgeleverd om het beste in haar cursisten naar boven te halen. Ze creëert een gebalanceerde omgeving. Zo zacht als een veertje, maar ook krachtig zoals haar low-kicks. Buiten de cursusruimte zijn motorrijden, kickboksen en shoppen haar passies. Hetgeen reflecteert in haar gedurfde persoonlijkheid en reputatie als fashionista. Haar motto is "durf te leren, durf te leven en doe het in stijl”. Ze is dol op uit eten gaan en een drankje doen met vrienden in het weekend. Ze struint dan alle hippe restaurants af. Weten waar je goed kan eten? Vraag het Naomi…

#Enthousiast
#Positief
#Sportief

Julian

Cursusleider

Julian is een sportieve kracht en een onmisbaar lid van ons team. Deed een HBO opleiding als docent lichamelijke opvoeding en heeft ervaring opgebouwd door het jarenlang geven van sporttrainingen. Julian is een cursusleider die je niet snel zult vergeten. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en zijn passie om het maximale uit iedereen te halen is een kwaliteit die hij met trots uitdraagt. Zijn vermogen om de boodschap aantrekkelijk te verpakken komt voort uit zijn commerciële ervaring, terwijl zijn sociale vaardigheden de klas verrijken. Als hij niet bezig is mensen te motiveren, vind je hem meerdere dagen per week in de sportschool of laat hij zich gaan op Thunderdome, zijn jaarlijkse uitlaatklep. Julian wilt graag 'kast' genoemd worden, maar hij heeft daarin bij ons teveel concurrentie, dus voorlopig blijft het gewoon 'Juul', de man die je over de streep trekt naar succes.

team-banner
Kom jij binnenkort

ons team versterken?

#Sociaal
#Ambitieus
#Competitief

Shanice

Service specialist

Shanice is een ambitieuze en gedreven meid die voortdurend het beste uit zichzelf haalt maar tegelijkertijd snapt dat gezelligheid geen tijd kent. Onlangs heeft ze de HBO opleiding Office Management aan de Hogeschool Rotterdam afgerond, waardoor ze een goed overzicht heeft van de bedrijfsprocessen en onze klanten als service specialist volledig kan ondersteunen. Als ze in haar vrije tijd geen kegels op de bowlingbaan met een strike omver blaast, vult ze haar quality time het liefst in met het spelen van bordspellen met vrienden en familie. Een gewaarschuwd mens telt voor twee want de kans bestaat dat als je meespeelt je een extreem competitieve versie van haar te zien krijgt.

#Spontaan
#Avontuurlijk
#Avontuurlijk

Jeannot

Cursusleider

Jeannot, doordrenkt een sportieve geest, is het toonbeeld van een wereldreiziger. Hij koestert herinneringen aan de zonovergoten stranden van Curaçao, waar hij zes formidabele jaren doorbracht, en het levendige enthousiasme van animatieteams dwars door Europa. Hoe beschrijf je hem kort en bondig? Als een teamspeler met een intrinsiek leiderschapsvermogen. Precies deze eigenschappen benoemden hem tot captain van zijn rugbyteam en maakten hem een bezielende rugbyinstructeur voor opkomende talenten. Wat drijft hem echt? Een diepgewortelde passie voor training en educatie. Zijn academische reis in Business Economics aan de Universiteit van Utrecht heeft hem een analytisch inzicht in cijfers gegeven. Buiten het rugbyveld trekt Jeannot met zijn rugzak door verbluffende natuurlandschappen, immer zoekend naar het volgende avontuur.

#Avontuurlijk
#Humor
#Creatief

Olivier

Service specialist

Olivier heeft een onstuitbare passie voor avontuur en een scherp oog voor detail. Momenteel studeert hij Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft, waar hij zijn creativiteit en probleemoplossend vermogen verder ontwikkelt. Zijn diverse achtergrond in zowel de horeca als vastgoed heeft hem geleerd hoe cruciaal klanttevredenheid is. Buiten zijn studie en werk vind je Olivier vaak op reis, surfend op de golven of plannen makend voor zijn volgende grote avontuur naar Australië. Hij is een fervent verzamelaar van vinylplaten en een toegewijde muziekliefhebber. Zijn passie voor auto’s strekt zich uit tot klassieke modellen, waarbij de Cadillac uit 1960 zijn absolute favoriet is. Met een oude ziel en jonge energie kun je Olivier tegenwoordig vinden in de sportschool, en er gaan geruchten dat hij in een ver verleden aardig kon voetballen – al is de enige die dat bevestigt hijzelf…

#Professioneel
#Humoristisch
#Gemotiveerd

Atlas

Cursusleider

Atlas houdt van uitdagingen. Hij legt de lat elke dag erg hoog en wilt altijd het maximale uit zijn groep halen. Niets is te moeilijk voor hem. Hij is serieus waar nodig, maar heeft ook een flinke dosis humor in zich. Na zijn master Psychologie aan de Universiteit Leiden wilde hij zijn kennis over het brein optimaal benutten en dat heeft ervoor gezorgd dat hij nu een top cursusleider is. Atlas zijn passie is reizen. Hij heeft de halve wereld al gezien. Heb jij nog reistips voor hem? Hij hoort het graag van zijn cursisten.

#Durfal
#Levenslustig
#Initiatiefrijk

Jeroen

Cursusleider

Jeroen is niet bang voor een challenge, of het nou backpacken in Azië en Australië is, even 1,5 jaar emigreren naar Milaan, een eigen bedrijf starten of gewoontjes een film regisseren. Na het vwo wist hij niet goed wat hij wilde, maar wist wel waar zijn talent lag, namelijk presenteren. Hierdoor koos hij voor een HBO studie media & entertainment management. Na veel ervaring op te doen en op podia over de hele wereld te hebben gestaan wilde hij het onderwijs in en mensen gelukkig maken. Komt goed uit, want wij doen niets anders…In de uren die hij over heeft vliegt hij graag met zijn drone aan het strand om relaxed uit te waaien en gave plaatjes te maken. Naast zijn leerzame en entertaining cursussen laat hij ook vaak zijn excentrieke dancemoves zien op een festivalletje hier en ja, helaas soms ook op bedrijfsfeestjes…

#Enthousiast
#Presenteerder
#Bokser

Adis

Cursusleider

Adis is een echte enthousiasteling. Elke vroege morgen start hij met een grote glimlach. Adis heeft een bestuurskunde master behaald aan de universiteit en weet zijn opgedane presentatieskills om te zetten naar zijn passie; dagelijks presenteren. Zijn liefde voor het vak is ongekend. Hij geeft werkelijk alles op een cursusdag. Zijn andere grote passie is boxen. Bij Adis ben je dus in goede handen!

#Ambitieus
#Sportief
#Empatisch

Celeste

Service specialist

Celeste is een ambitieuze en sportieve jonge vrouw met een passie voor uitdagingen. Haar leven draait om presteren op hoog niveau, of het nu gaat om haar werk of haar geliefde sport korfbal. Naast het spelen op het hoogste niveau, ontspant ze zich graag met het oplossen van puzzels, specifiek wasgij puzzels (what?) en het kijken van psychologische thrillers als You. Met haar sterke communicatieve vaardigheden en interesse in het helpen van anderen, is Celeste de perfecte fit voor de rol van service specialist. Ze geniet van het leren over verschillende culturen en heeft de droom om in de toekomst een tijdje naar Curaçao te gaan, zonnetje van Nutheorie zoekt graag de zon op…

#Competitief
#Gepassioneerd
#Racefan

Jimmy

Cursusleider

Jimmy is op z'n zachtst gezegd competitief. Streeft er altijd naar om de beste te zijn. Een cursusleider die zich makkelijk aanpast aan elke situatie en die een flinke dosis aan kennis meebrengt. Met zijn universitaire master op zak zal hij er alles aan doen om jou te laten slagen. Vol passie staat hij voor de klas en enthousiast ontvangt hij je als je klaar bent met je theorie-examen. Vindt Formule 1 he-le-maal geweldig en is tijdens raceweekenden out of order om naar Max te kijken. Bij het CBR is zijn #1 topic met cursisten uiteraard Max Verstappen.

#Leergierig
#Teamplayer
#Duizendpoot

Vikesh

Cursusleider

Vikesh is een echte duizendpoot; hij is ontzettend leergierig en wil zich op elk gebied ontwikkelen. Heeft op HBO-niveau rechten gestudeerd en is op het gebied van verzorgen van lessen een topper. Behulpzaamheid zit in zijn aard. Hij heeft een kalme persoonlijkheid en weet die rust ook goed over te brengen op onze cursisten. Vikesh houdt van uitstapjes maken en is altijd in voor gezelligheid! Op het werk is hij een echte teamplayer, maar ook buiten het kantoor vormt Vikesh graag een team om met vrienden een potje American Football spelen. Hij kijkt dan ook het hele jaar uit naar de Super Bowl.

#Actief
#Communicatief
#Servicegericht

Ashley

Service specialist

Ashley heeft een stralende persoonlijkheid. Ze is ontzettend spontaan en heeft de HBO opleiding commerciële economie op de afgerond. Haar sociale karakter is zeer welkom op onze klantenservice, net als haar aanpassings-en inlevingsvermogen. Bij Ashley zit je goed, want ze zal alles op alles zetten om te zorgen dat iedere klant die ze spreekt helemaal tevreden is. Ashley vindt het geweldig om haar excentrieke karakter tot uiting te laten komen door haar reizen naar het buitenland, op de gezelligste festivals (ze heeft de moves wel hoor) en door lekker vaak uit eten te gaan met de fam. Haar intensieve lifestyle balanceert Ash met het volledig tot rust komen door de zorgvuldig uitgekozen kaarsjes aan te steken en relaxed op de bank te Netflixen.

#Competatief
#Grappig
#Enthousiast

Mitchell

Service specialist

Mitchell is een enthousiaste en sportieve man met een passie voor voetbal. Of het nu zaalvoetbal of veldvoetbal is, hij kan er geen genoeg van krijgen. Zijn hart ligt bij zijn favoriete voetbalclub Feyenoord en hij kent alle ins en outs van het team. Naast zijn liefde voor voetbal heeft Mitchell ook een talent voor het maken van dad jokes en dat komt omdat hij onlangs vader is geworden van een prachtige zoon. Hij denkt dat hij een pro is in tafeltennis, maar is altijd ‘geblesseerd’. In zijn vrije tijd maakt hij graag biefstukken en doet hij er alles aan om de perfecte smaak te bereiken. Hij is ook een ervaren gamer en vooral goed in shooters. Met jarenlange ervaring als sales- en klantenservice professional is Mitchell een waardevolle aanwinst voor ons team van service specialisten.

#Gedreven
#Vrolijk
#Klantvriendelijk

Tessa

Operations Specialist

Tessa staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Dit doet ze met veel plezier en aandacht. Zij weet met haar jarenlange ervaring in het management wat er nodig is om goede service te leveren. Gedreven, vrolijk en klantvriendelijk zijn woorden die haar goed omschrijven. Ze houdt van uitdagingen en wilt altijd iets nieuws proberen in haar vrije tijd. Ze is dol op dansen en is inmiddels begonnen met stijldansen met haar partner.

#Betrouwbaar
#Gezellig
#Doorzetter

Jesse

Cursusleider

Jesse is een enthousiaste en humoristische doorzetter met een waanzinnige werkethiek. Hij staat stevig in z’n schoenen, is doortastend en weet altijd een lach op het gezicht van zijn cursisten te toveren. In het verleden is hij jarenlang vestigingsmanager geweest van een callcenter, waardoor hij als geen ander het overzicht kan bewaren over een grote groep. In z’n vrije tijd schuift hij na het voetballen regelmatig bij moeders aan tafel om te genieten van de onvervalste Portugese keuken. Vanwege zijn roots is het allesbehalve vreemd dat hij FC Porto een warm hart toedraagt maar het verklaart waarschijnlijk ook waarom zijn levensmotto ‘Siiiuuu’ is…

Enthousiast
Humor
Doorzetter

Radheesh

Service specialist

Radheesh, onze energieke service specialist met een hart voor sport en een ziel voor klantenservice! Met zijn achtergrond in Sport en Bewegen en een indrukwekkende reeks werkervaringen, van fitnessmedewerker tot bewegingscoördinator, brengt Radheesh een unieke mix van fysieke energie en klantgerichtheid naar ons team. Zijn ervaring in verschillende facetten van de dienstverlening heeft zijn flexibiliteit en sociale vaardigheden tot kampioenschapsniveau gebracht. Buiten het werk is Radheesh een ware sportliefhebber die vaak in de gym zijn spieren traint of op de padelbaan zijn reflexen scherp houdt. Hij consumeert dagelijks een handjevol noten, niet alleen lekker, maar ook nodig voor de bulk. Met zijn sprankelende energie, brede (no pun intended) ervaring en aanstekelijke positieve instelling staat Radheesh altijd voor je klaar.

#Winnaar
#Loyaal
#Duizendpoot

Aziz

Operations Manager

Aziz is een geboren winnaar in optima forma die werkelijk alles tot een goede einde wil brengen. Met zijn basis in commerciële economie en zijn kennis en kunde in procesoptimalisaties is hij de aangewezen persoon om het zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken voor onze klanten. Niet vreemd dat de gedreven operationeel manager zijn werk als topsport benadert. Als brandstof om de motor draaiende te houden staat zijn menu het liefst vol met exotische gerechten. In z’n vrije tijd klust hij graag en trapt hij graag een balletje in de zaal. Hij typeert zichzelf als de verbeterde versie van de legendarische Spaanse middenvelder Sergio Busquets. Keep on dreaming...

#Optimistisch
#Creatief
#Servicegericht

Sven

Service specialist

Sven is een echte optimist en doet ondanks dat hij met z’n Japanse krijgskunsten met gemak de vleugels van een vlieg kan slaan, geen vlieg kwaad. De creatieveling speelt piano, schrijft muziek, tekent, schildert en heeft bovendien de opleiding Mediavormgeving aan het Grafisch Lyceum Rotterdam afgerond. Ook heeft hij jaren op de klantenservice gewerkt en neemt dus bakken ervaring met zich mee in zijn rol als service specialist. Daarnaast is de veelzijdige topper een groot bewonderaar van het stripfiguur Deadpool uit de Marvel Universe. Heb je interesse naar alle storylines van Marvel, vraag het hem gerust, want er is niets wat hij daar niet over weet.

#Gedreven
#Enthousiast
#Voetbalsupporter

Milan

Cursusleider

Milan heeft alles altijd goed voor elkaar. In zijn woordenboek komt enthousiasme, gedrevenheid, kennis en ervaring voor. Hij wilt altijd het maximale uit je halen en dat zul je in zijn les merken. Alle mogelijke manieren haalt hij aan om jou op de beste manier voor te bereiden op het CBR theorie-examen. Kent alle ins en outs van het vak en dat ervaar je al vanaf de eerste minuut van de cursus. Wilde na zijn studie mensen onderwijzen en is dus als cursusleider helemaal in zijn element. Voetbalt zelf elke week en mist geen wedstrijd van zijn favoriete club. Vraag hem naar zijn 'cluppie', want naast de theorie weet hij ook alles van de eredivisie.

#Humoristisch
#Gedreven
#Sneakerhead

Maz

Cursusleider

Maz heeft geen wekker nodig. Zijn enthousiasme voor het vak vertaalt zich erg goed naar zijn resultaten. Zijn doel is simpel; jou zo goed mogelijk de theorie aanleren en uiteraard laten slagen. Dit doet hij serieus, met humor en constant op een hoog niveau. Na zijn studie aan de TU Delft wilde hij al zijn presentatieskills volledig inzetten en dat doet hij nu dagelijks voor jou. Zijn andere passies zijn airsoften en gamen. Is ook een sneaker fan, dus mocht je advies willen over de nieuwste trends, dan kun je het hem gerust vragen.

#Aanpassingsvermogen
#Winnaarsmentaliteit
#Sporter

Jeremy

Cursusleider

Jeremy is een echte kameleon. Kan zich moeiteloos aanpassen aan elke situatie. Met zijn 'mouwen opstropen en aan de slag' mentaliteit steekt hij zowel ons als alle cursisten aan, zodat je natuurlijke motivatie nog een extra boost krijgt. Dat zat al in zijn bagage, want hij is jarenlang sportleraar geweest. Daar heeft hij ook zijn opleiding in afgerond. Tijdens zijn studie is hij jarenlang chauffeur geweest, dus hij kent alle ins en outs in het verkeer. Jeremy houdt van alle sporten, is koning pingpong en heeft een passie voor eten. Zo struint hij de meeste foodfestivals af op zoek naar de nieuwste lekkernijen (die hij gelukkig vaak met ons deelt).

#Attent
#Vrolijk
#Creatief

Kateryna

Kwaliteit & controle

Kateryna, onze dynamische quality & control Specialist, weet de perfecte balans te vinden tussen precisie en creativiteit. Haar postdoctorale studie in linguistics, gecombineerd met een MSc in toegepaste taalkunde, stelt haar in staat haar uitgebreide kennis toe te passen in de wereld van kwaliteitsborging. In haar vrije tijd lost ze graag ingewikkelde schaakpuzzels op of verdiept ze zich in een meeslepend boek. Maar haar echte passie? Koken. Ze neemt soms traditionele gerechten mee, die altijd in de smaak vallen. Als quality & control specialist is ze een kei in het aanbrengen van structuur in complexe situaties, steeds met een analytische en scherpe blik. Haar project- en organisatorische vaardigheden zijn van onschatbare waarde, net als haar talent voor duidelijke communicatie en samenwerking. Met Kateryna in de buurt weet je dat kwaliteit altijd voorop staat.

#Positief
#Behulpzaam
#Avontuurlijk

Lukas

Service specialist

Lukas brengt een schat aan ervaring mee uit de wereld van reizen en gastvrijheid, opgedaan tijdens zijn opleiding als supervisor in travel and hospitality. Zijn passie voor koken en motorrijden weerspiegelt zijn veelzijdige persoonlijkheid en avontuurlijke geest. Met jarenlange ervaring in hospitality en klantenservice weet hij als geen ander hoe belangrijk een glimlach en persoonlijke aandacht zijn. In zijn vrije tijd maakt hij de heerlijkste cinnamon rolls, een kunst die hij heeft verheven tot een bijbaan. Reizen, vooral naar Spanje, is zijn ultieme ontsnapping, waarbij hij nieuwe culturen en smaken ontdekt die hem inspireren in zowel zijn persoonlijke als professionele leven.

#Energiek
#Doorzetter
#Behulpzaam

Neha

Service specialist

Neha is onze energieke service specialist met een wetenschappelijke flair. Haar master in biofarmaceutische wetenschappen heeft haar niet alleen analytisch scherp gemaakt, maar ook uiterst klantgericht. Neha's zwarte band in taekwondo symboliseert niet alleen haar sportieve kant, maar ook haar discipline en toewijding, eigenschappen die ze dagelijks inzet om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Haar werkervaring in ziekenhuizen, de horeca en het lesgeven aan jonge kinderen in de dojo hebben haar een uniek perspectief gegeven op servicegerichtheid en klantvriendelijkheid. Buiten het werk is Neha vaak in de gym te vinden of lekker onder de zon op een terras.

Spelverdeler
Vakkundig
Sportief

Nordin

Service specialist

Nordin is onze dynamische service specialist. Hij heeft een achtergrond in natuurwetenschap en innovatiemanagement aan de Universiteit van Utrecht, wat hem een scherpe analytische blik geeft. Zijn ervaringen variëren van het werken in bouwmarkten tot het coachen van jeugdvoetbalteams, wat zijn veelzijdigheid en leiderschapskwaliteiten onderstreept. Nordin weet met zijn kennis en enthousiasme elk probleem om te zetten in een oplossing. Of hij nu klanten helpt of jonge voetbalspelers coacht, Nordin benadert elke uitdaging met dezelfde vastberadenheid en toewijding. Verder speelt hij al jaren op hoog niveau voetbal. Een echte kampioen, voldoening die hij helaas niet van zijn favoriete team Arsenal krijgt..

Enthousiast
Doorzetter
Doelgericht

Iris

Service specialist

Iris, onze sprankelende service specialist, brengt een unieke mix van passie voor  klantenservice naar ons team. Iris' achtergrond in hospitality en golfbaan service toont haar veelzijdigheid en vermogen om in elke situatie een glimlach op het gezicht van klanten te toveren. Ze is een meester in het organiseren van evenementen en het bieden van persoonlijke coaching. Met haar MBO-opleiding Paardensport en een schat aan ervaring in verschillende servicegerichte rollen, staat Iris klaar om elke klantvraag met enthousiasme en expertise te beantwoorden. Verder doet ze graag aan paardrijden en is zij het eerste waar wij aan denken bij vragen over ruiters bij de theorie, dus tijdens je examen, die vragen beantwoord je voor Iris..