Over Ons
Verantwoord & effectief leren
Hoe ‘t ooit begon
Onze missie
Join us

Verantwoord & effectief leren

‘Een begrijpelijke, doeltreffende, maar ook leuke cursus verzorgen voor onze cursisten en hen op een verantwoorde manier voorbereiden op het theorie-examen. Iets wat nog ontbrak in het traject naar het autorijbewijs, maar waar wel grote vraag naar was.’

NuTheorie biedt een dienst die wij nog misten in het traject naar het rijbewijs: een dienst volledig aangepast naar de wensen van de klant  om effectief en verantwoord voor te bereiden op het theorie-examen.

Hoe werkt ‘t?

Eerst krijgen de cursisten toegang tot ons eigen digitale platform, waar voor 6 tot 8 uur aan lesmateriaal op staat. Door middel van het e-book en honderden oefenvragen kan de cursist zich thuis goed voorbereiden. Tijdens de dagcursus nemen onze deskundige, maar ook zeker enthousiaste cursusleiders in bijna 7 uur de theorie verder door met een groep gemotiveerde cursisten.

De combinatie van het digitale lesmateriaal en oefenvragen met een dagcursus zorgt voor complete beheersing van de theorie en een grote kans op slagen. NuTheorie gebruikt methodes die de stof verhelderen én een aantrekkelijke twist geven. Zo leer je de theorie op de meest leuke en effectieve manier!

Hoe draagt NuTheorie bij aan de verkeersveiligheid?

NuTheorie helpt meer dan 120.000 cursisten per jaar op weg naar hun theorie en de populariteit van onze eendaagse cursussen groeit nog elke dag, omdat kandidaten het simpelweg een fijne manier van studeren vinden. In plaats van dikke pillen doorbladeren of wekenlang ‘s avonds in een klaslokaaltje zitten, kiezen velen voor een cursus die hen niet alleen laat slagen, maar ook echt aanspreekt.

Daarom heeft onze cursus meer dan 15.000 positieve reviews op Facebook en 3500 beoordelingen op Google Reviews met een gemiddelde score van 5/5. Ook bij Feedback Company verdienen wij een 9.7/10 score op basis van 3732 beoordelingen. Bovendien had NuTheorie volgens een recent onderzoek op basis van CBR open data (2020) een slagingspercentage van 82.5% in 2020 en van 84,4% in 2019 (ruim het hoogste van Nederland) t.o.v. het landelijk gemiddelde van 43,7%.

Onze methodes zijn zowel verantwoord als effectief. We zorgen ervoor dat onze leerlingen veilig de weg op kunnen en hun nieuwe kennis nooit meer zullen vergeten. Zo verhogen wij de verkeersveiligheid in Nederland!

Hoe ‘t ooit begon

NuTheorie is opgericht door vrienden met een duidelijke missie en ambitie, en dat is aan elk aspect te merken: het plezier waarmee ze elke dag aan de slag gaan, de passie waarmee ze elk detail perfectioneren, en de trots die van hen afstraalt bij elke overwinning, groot én klein.

De “founding partners” van NuTheorie kennen elkaar al sinds hun studententijd. Ze studeerden aan de Erasmus Universiteit, vol fantasieën over wat ze met de rest van hun leven wilden doen. Rijopleidingen geven zat daar echter niet tussen. Over één ding waren ze het wel eens: ze zouden de wereld verkennen. Zo gezegd, zo gedaan. Ze maakten samen een jaar-lange reis die ze nooit zullen vergeten. Maar ja, ooit moesten ze weer naar huis. Now what?

Blut maar geïnspireerd keerden de heren terug naar Nederland en terug naar de realiteit. Het was tijd om te solliciteren en tegelijkertijd uit te vogelen wat ze met hun carrières wilden doen. Uiteindelijk besloot één van hen toch tijdens het solliciteren een opleiding tot rijinstructeur te volgen. Eenmaal daar sprak hij met rijinstructeurs die keer op keer aangaven dat veel van hun leerlingen moeite hadden met slagen voor het theorie-examen (het klonk heel normaal dat iemand er 7 keer over deed). Hier wilden ze verandering in brengen. 

"Er moest verandering komen in het traject naar het rijbewijs, en hier hebben we voor gezorgd"

Zo ontstond het idee om hun al universitaire achtergronden en specialisaties te bundelen en theorieles te geven op een manier die jonge mensen echt zou aanspreken. Zonder twijfel schakelden zij hulp in van hun vertrouwde vrienden van de universiteit, ieder met hun eigen specialiteit. Samen met hen en alle verschillende achtergronden in psychologie en communicatie stelden zij, gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken, een moderne, doeltreffende cursus op: NuTheorie 1.0.

Het begon met 5 leerlingen, doorgestuurd door rijinstructeurs, die allemaal in één keer slaagden. Deze leerlingen spraken zich lovend uit over de manier van lesgeven en raadden de cursus direct bij hun vrienden aan. Er bestond geen moment van twijfel tussen de oude vrienden, dus doken ze in het diepe, niet wetend waar het toe zou leiden. Met een flinke lening van de vader van een van de oprichters, die gelukkig blind vertrouwen had in hun visie, konden ze aan de slag.

Zo groeide het klasje van 5 naar 10, van 10 naar 20, en één klasje van 20 werden meerdere klassen op meerdere locaties tot ze met geen mogelijkheid meer hooi op hun vork konden nemen... Tenzij ze zouden uitbreiden. En dat deden ze.

"We gaan voor kwaliteit en dat zie je in alles terug. Daarom zijn we ook zo enorm snel gegroeid"

De “founding partners” stonden zelf dagelijks voor de klas, maakten meer dan 80-urige werkweken, vaak zelfs 100+ uren per week! Ze kozen er bewust voor om gezond te groeien en de juiste mensen met de juiste training voor de klas te krijgen. Zo werd de nadruk op constant herinvesteren, kwaliteit en professionalisering in alle aspecten van het bedrijf gelegd.

Er kwamen op den duur meer cursusleiders bij, ze startten een klantenservice en stichtten zo een bedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot bijna 50 medewerkers, 24 cursuslocaties verspreid door heel Nederland, honderden uren aan lesmateriaal en honderdduizenden gelukkige klanten met hun theorie in de pocket.

De klant staat altijd centraal, kwaliteit is binnen het bedrijf niet onderhandelbaar. Het is ook de band en de motivatie tussen deze natuurondernemers die hun producten en hun bedrijven een succes hebben gemaakt. Inmiddels is er een heel team hard op weg een autoriteit in de rijschoolwereld te blijven op het vlak van educatie en te worden op andere vlakken in de branche.

Onze missie

"Wij geloven dat educatie anders kan. Daar gaan wij voor"

Bij NuTheorie geloven we in een innovatieve vorm van educatie. Wij staan voor een nieuwe en leuke manier van onderwijs die impact heeft op de doelgroep. Plezier hebben tijdens het studeren vinden we belangrijk. Bij ons staat dan ook voorop: lachen - leren - slagen!

"Onze cursisten slagen met vlag en wimpel dankzij onze moderne lesmethodes"

De cursus die we bieden is enorm effectief doordat we met een moderne en wetenschappelijk onderbouwde lesmethode werken. Onze enthousiaste cursusleiders voegen daar een flinke dosis humor aan toe, waardoor cursisten erg genieten van een cursusdag bij ons. We spreken de taal van de jongeren en mede daarom is onze cursus zo doeltreffend.

"Ons doel is om een bijdrage te leveren aan de verkeersveiligheid door cursisten de theorie op een verantwoorde manier te leren"

Wij willen onze cursisten op een verantwoorde manier de auto theorie bijbrengen en ze in één keer laten slagen. Op die manier dragen we ook bij aan de verkeersveiligheid. En daar zijn we trots op! Het leren op deze effectieve manier zoals bij NuTheorie is inmiddels de nieuwe standaard. Moeilijk wordt makkelijk, het bespaart je tijd en reisjes naar het CBR. We’ve got you!

Join us

Ben je klaar om records te verbreken? Word je gelukkig van een leuke sfeer op kantoor? Want eerlijk is eerlijk, je komt te werken bij leukste werkgever van Nederland. Save the best for last; Glimlachen. Door jou doet elke klant dit. En jij daardoor ook. Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures als; Klantenservice- of Commercieel medewerker, Cursusleider of Accountmanager. Wil je zorgen voor de tofste animaties en veel creativiteit bij een bedrijf met grootse ambitieuze plannen? Ga dan bij ons aan de slag als 3D-artist of Video-editor/DoP. Of ben je juist de Tekstschrijver met affiniteit voor journalistiek en een grote onderzoeksdrang die onze doelgroep weet te inspireren met een creatieve, eigen pen (toetsenbord)? Eigenaar van het hele HR-proces? Als dat jouw tweede naam is, solliciteer dan vandaag nog als HR-manager.

"Bij NuTheorie kijken we hoe jouw talent het beste tot zijn recht komt"

We laten jou graag kennismaken met diverse functies binnen het bedrijf, met als doel om je binnen een paar maanden klaar te stomen om helemaal uit te blinken in jouw rol. Binnen ons bedrijf kun je de opgedane kennis in de praktijk toepassen, ontdekken waar jouw talenten liggen en jezelf verder ontwikkelen. Of je nu uitblinkt in plannen en organiseren, ruimte ziet om onze marketingstrategie te verbeteren of juist de beste presentaties verzorgt; wij zien je graag excelleren op onze werkvloer.

Wij zoeken jou!

Om onze positie als marktleider te behouden, onze groeiambitie waar te kunnen maken en te bouwen aan een stevig merk, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe enthousiastelingen. Want ben jij commercieel ingesteld, enthousiast, zelfstandig en daadkrachtig? Heb je de drive om iedere werkdag het beste uit jezelf naar boven te halen? Stuur dan gelijk jouw motivatiebrief en CV naar; afdelinghr@nutheorie.nl.

Als er een opening is, dan bespreken we graag onder het genot van een bak koffie de mogelijkheden binnen ons bedrijf.

Hulp nodig?
Contact
Bel, WhatsApp of mail met ons!
Ma-vr: 09:00 - 17:00
Za-zo: gesloten
Je vrienden terugvinden?
Like Ons!
Like ons op Facebook voor de laatste updates!
Leuke content zien?
Volg Ons
Volg ons op Instagram voor leuke foto’s en video’s!
Lees alle beoordelingen!
Ratings
Alle scores op een rijtje. Lees ze hieronder allemaal terug...