Join us

Wil jij het leukste team van Nederland komen versterken? Bekijk de vacatures en we zien je sollicitatie graag tegemoet.

A couple of people standing next to each other.
Bij NuTheorie kijken we hoe jouw talent het beste tot zijn recht komt

Ben je klaar om records te verbreken? Word je gelukkig van een leuke sfeer op kantoor? Want eerlijk is eerlijk, je komt te werken bij leukste werkgever van Nederland. Save the best for last; Glimlachen. Door jou doet elke klant dit. En jij daardoor ook.

Klantenservice- of Commercieel medewerker
Cursusleider of Accountmanager

Wil je zorgen voor de tofste animaties en veel creativiteit bij een bedrijf met grootse ambitieuze plannen? Ga dan bij ons aan de slag als

3D-artist
Video-editor/DoP

Of ben je juist de Tekstschrijver met affiniteit voor journalistiek en een grote onderzoeksdrang die onze doelgroep weet te inspireren met een creatieve, eigen pen (toetsenbord)? Eigenaar van het hele HR-proces? Als dat jouw tweede naam is, solliciteer dan vandaag nog als HR-manager.

Tekstschrijver
HR-manager
A group of people posing for a picture in front of a building.

Wij zoeken jou!

We laten jou graag kennismaken met diverse functies binnen het bedrijf, met als doel om je binnen een paar maanden klaar te stomen om helemaal uit te blinken in jouw rol. Binnen ons bedrijf kun je de opgedane kennis in de praktijk toepassen, ontdekken waar jouw talenten liggen en jezelf verder ontwikkelen. Of je nu uitblinkt in plannen en organiseren, ruimte ziet om onze marketingstrategie te verbeteren of juist de beste presentaties verzorgt; wij zien je graag excelleren op onze werkvloer.

Om onze positie als marktleider te behouden, onze groeiambitie waar te kunnen maken en te bouwen aan een stevig merk, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe enthousiastelingen. Want ben jij commercieel ingesteld, enthousiast, zelfstandig en daadkrachtig? Heb je de drive om iedere werkdag het beste uit jezelf naar boven te halen? Stuur dan gelijk jouw motivatiebrief en CV naar: afdelinghr@nutheorie.nl.

Als er een opening is, dan bespreken we graag onder het genot van een bak koffie de mogelijkheden binnen ons bedrijf.