Auto theorie
in één dag

Bekijk de video
van
€179
voor
€99
exclusief €33,- CBR examenkosten

Volg Onze Auto Theorie Cursus in 1 Dag in Arnhem

Spoedcursus voor je auto-theorie en het officiële CBR examen in een dag in Arnhem.
Met de theoriecursus van NuTheorie kun ook jij het in een keer halen!

Nutheorie logo

Theorie-examen in Arnhem

Kun je niet wachten om de auto te pakken en heel Gelderland door te rijden, maar zie je nog op tegen het theorie-examen bij het CBR? Dan kun je bij NuTheorie in Arnhem terecht. In één dag leren wij je tijdens de spoedcursus alles om te kunnen slagen voor het examen bij het CBR.

Je kunt bij ons ook terecht met faalangst, ADHD en ook dyslexie. Onze theoriecursussen zijn hier ook voor geschikt en we hebben er ruime ervaring mee.

Facebook

5 / 5
Uitstekend
12444 recencies
Miranda van der Spek

Goede uitleg. Alles wordt goed uitlegd en de presentatie is gewoon top. Ik heb er veel aan gehad en zo ben ik toch geslaagd. Ik ben heel erg blij dat ik dit gedaan hebt. Ik raad iedereen dit aan want uitleg is goed en blijft zeker hangen zodat je s'middags het echte examen gaat doen echt nog weet.Dank jullie wel

Lees meer beoordelingen Pijl afbeelding

FeedbackCompany

9.9 / 10
9.9 van 10 sterren
2266 recensies
Shanna Lutgert

Omdat ik het examen al drie keer zonder succes had afgelegd, was de cursus mijn laatste redmiddel. Dit keer in een keer gelukt en ook nog geen fouten gemaakt op de 40 vragen! Voelde me zelfverzekerd en goed voorbereid, bedankt!

Lees meer beoordelingen Pijl afbeelding

Google reviews

5 / 5
5 van 5 sterren
1000 recencies
Timo Zandvliet

Ik vond het een erg fijne theoriecursus. Ik heb niks hoeven voor te bereiden, en toch heb ik me theorie met twee vingers in me neus kunnen halen. Ik raad het iedereen aan om hier een cursus te volgen. Aangezien je na deze cursus bijna zeker bent dat je voor je theorie slaagt.

Lees meer beoordelingen Pijl afbeelding

Hoe verloopt de cursusdag?

Om je goed voor te kunnen bereiden op het theorie-examen en deze nog dezelfde dag af te leggen bij het CBR theorie examencentrum begint de spoedcursus vroeg. Tijdens de theoriecursus in Arnhem leren we je de verkeersregels, de betekenis van de verkeersborden en leggen we gevaarherkenningssituaties uit.

Gezamenlijk gaan we naar het CBR-examencentrum, waar we je van begin tot eind begeleiden, zodat je zonder stress het theorie examen af kunt leggen. Met de eendaagse cursus van NuTheorie moet je wel kunnen slagen voor de auto-theorie.

Bekijk de video Pijl afbeelding

Het Team

Ons team staat voor je klaar! Maak kennis met...

Het Team
Jimmy
Jimmy
Elisa
Elisa
Jop
Jop
Adis
Adis
Emrah
Emrah
Milan
Milan
Evelina
Evelina
Vikash
Vikash
Evren
Evren
Stefan
Stefan
Maz
Maz
Joost
Joost

Meer over het team... Pijl afbeelding

Hoe laat begint de cursus?

De cursus begint meestal rond 07:15 en het examen is rond 14:30, afhankelijk van de locatie en de datum kan dit iets verschillen. De exacte tijden van de cursus staan echter in de informatiemail die u uiterlijk één week voor aanvang van de cursus zult ontvangen. De gehele cursusdag is rond 16:00 uur afgelopen. Tussendoor zijn er ook genoeg momenten van pauze.

Waar is de cursus?

De theoriecursus wordt gegeven op verschillende locaties in de buurt van het CBR. We houden hierbij rekening met de bereikbaarheid met het openbaar vervoer. De exacte cursuslocatie wordt net als de exacte tijden uiterlijk een week van tevoren bekend gemaakt in de informatiemail die je van ons ontvangt.

Moet ik zelf mijn theorie-examen reserveren?

Nutheorie zal direct het theorie-examen bij het CBR reserveren op dag die je zelf in je aanmelding kiest, zodat je ook echt in één dag kunt slagen. Je hoeft na je aanmelding dus niets te doen. Houd je email in de gaten voor de informatie over de cursus en verschijn op tijd op de cursusdag met een geldig legitimatiebewijs.

Is het nodig om vooraf te leren?

Bij ons hoef je niet van tevoren een heel boek door te nemen of uitgebreid te leren, omdat wij alle stof op de cursusdag zelf zullen behandelen. Daarbij wordt de lesstof op een duidelijke en effectieve manier uitgelegd met veel herhaling. Uiteraard kan het geen kwaad om het wel te doen, aangezien alle kennis die je zelf al hebt het makkelijker maakt om de stof direct te begrijpen. Mocht je zelf geen tijd of zin hebben om uitvoerig de theorie te bestuderen, dan adviseren wij wel om het oefenmateriaal dat wij je een week van tevoren toesturen kort door te nemen.

Wat zijn de kosten en hoe kan ik betalen?

De kosten van de cursus en het theorie-examen zijn regulier 179,- euro. Op dit moment is er een actie van 179,- euro voor 99,- (exclusief 33,- CBR examenkosten). De korting geldt voor de dag van aanmelding. Dus als je een aanmelding doet in de actieperiode dan kun je ook de cursus in een andere periode volgen en heb je nog steeds recht op de kortingsprijs.

De kosten kun je vooraf online betalen met iDeal.

Slaag ik gegarandeerd?

Onze ervaring is dat iedereen die goed Nederlands spreekt en goed oplet, ook dezelfde dag het examen haalt. Wij kunnen niet garanderen dat je slaagt, want het enige wat wij niet kunnen doen is je tijdens het examen bijstaan om de juiste antwoorden in te voeren. De belofte die we wel kunnen maken is dat we je optimaal voorbereiden om het examen te halen. Bekijk onze Facebook pagina met cursisten die 0 fouten hadden en lees de beoordelingen om een beeld te krijgen hoe anderen de cursus hebben ervaren.

Wat is jullie slagingspercentage?

De laatst gemeten slagingspercentages kun je vinden in dit onafhankelijke artikel van Verkeerspro, gebaseerd op de cijfers van het CBR. Wij gaan ervan uit dat iedereen die goed oplet en goed Nederlands spreekt in de regel ook dezelfde middag slaagt. Hieronder een afbeelding van de resultaten uit het artikel met de slagingspercentages. Slagingspercentages

Wall of Fame!

Slaag net als deze cursisten met 0 fouten. Wat een kanjers, gefeliciteerd!

Lege afbeelding
Ben jij
de volgende
met 0 fouten?

Aanmelden Spoedcursus

Wanneer jij een dag uitkiest om de spoedcursus bij NuTheorie in Arnhem te volgen, dan zorgen wij dat je alle benodigde informatie ontvangt. In de bevestigingsmail vind je leslocatie, de aanvangstijd van de spoedcursus en de verwachtte einddtijd bij het CBR in Arnhem.

Alle andere zaken regelt NuTheorie voor je. Zo reserveren wij het auto theorie examen bij het CBR, regelen het vervoer van de cursuslocatie naar het CBR examencentrum in Arnhem en verzorgen de lunch tijdens de training.

CBR Arnhem

Het adres van het CBR-examencentrum is Hazenkamp 10, 6836 BA in Arnhem. Dit hoef je echter niet te onthouden, want na de theoriecursus brengen wij je hier naartoe. Hier worden de CBR theorie-examens afgelegd voor de auto.

Denk er wel aan om een wettelijk toegestaan en geldig identiteitsbewijs mee te nemen, want zonder deze mag je het theorie-examen niet maken. Vergeet dus niet je paspoort of identiteitskaart naar de cursusdag mee te nemen.