Auto Theorie Cursus in 1 Dag in Arnhem

Spoedcursus voor je auto-theorie en het officiële CBR examen in een dag in Arnhem. Met de theoriecursus van NuTheorie kun ook jij het in een keer halen!

Slaag voor je theorie, meld je nu aan

Kies je cursus
Kies je type examen

Auto theorie
in één dag

voor
99
van €179

Exclusief CBR examenkosten

Play

4 Jaar op rij

star

het hoogste slagingspercentage

stats
Deze cijfers zijn gebaseerd op het totaal van examenuitslagen afkomstig uit de open data van het CBR in 2018, 2019, 2020 en 2021. Bron: www.cbr.nl
graduation

270.000+

Leerlingen laten slagen

flag

24

Cursuslocaties in Nederland

map
eendaagse cursus image

Eendaagse cursus

Theorie-examen in Arnhem

Je kunt bij ons ook terecht met faalangst, ADHD en ook dyslexie. Onze theoriecursussen zijn hier ook voor geschikt en we hebben er ruime ervaring mee.

Hoe verloopt

de cursusdag?

Om je goed voor te kunnen bereiden op het theorie-examen en deze nog dezelfde dag af te leggen bij het CBR theorie examencentrum begint de spoedcursus vroeg. Tijdens de theoriecursus in Arnhem leren we je de verkeersregels, de betekenis van de verkeersborden en leggen we gevaarherkenningssituaties uit. Gezamenlijk gaan we naar het CBR-examencentrum, waar we je van begin tot eind begeleiden, zodat je zonder stress het theorie examen af kunt leggen. Met de eendaagse cursus van NuTheorie moet je wel kunnen slagen voor de auto-theorie.

Bekijk de onderstaande demo video's om alvast een impressie te krijgen van wat je op een cursusdag kan verwachten.

Wat vinden

Onze cursisten?

Eendaagse cursus

Aanmelden Spoedcursus

Wanneer jij een dag uitkiest om de spoedcursus bij NuTheorie in Arnhem te volgen, dan zorgen wij dat je alle benodigde informatie ontvangt. In de bevestigingsmail vind je leslocatie, de aanvangstijd van de spoedcursus en de verwachtte einddtijd bij het CBR in Arnhem. Alle andere zaken regelt NuTheorie voor je. Zo reserveren wij het auto theorie examen bij het CBR, regelen het vervoer van de cursuslocatie naar het CBR examencentrum in Arnhem en verzorgen de lunch tijdens de training.

Hoe verloopt de

CBR Arnhem

Het adres van het CBR-examencentrum is Hazenkamp 10, 6836 BA in Arnhem. Dit hoef je echter niet te onthouden, want na de theoriecursus brengen wij je hier naartoe. Hier worden de CBR theorie-examens afgelegd voor de auto. Denk er wel aan om een wettelijk toegestaan en geldig identiteitsbewijs mee te nemen, want zonder deze mag je het theorie-examen niet maken. Vergeet dus niet je paspoort of identiteitskaart naar de cursusdag mee te nemen.

Meestgestelde

Vragen