Auto Theorie Cursus in 1 Dag in Arnhem

Spoedcursus voor je auto-theorie en het officiële CBR examen in een dag in Arnhem. Met de theoriecursus van NuTheorie kun ook jij het in een keer halen!

Auto theorie
in één dag

van €179
voor 99

Exclusief 37,- CBR examenkosten

Play

Druk op de knop om de video te bekijken

Slaag voor je theorie, meld je nu aan!

Een eendaagse theoriecursus met aansluitend het CBR examen

Het hoogste

slagingspercentage

slagingspercentage image

Bron.: www.rijschoolpro.nl

120 000+

Cursisten laten slagen

Al meer dan 120 duizend cursisten slaagden via Nutheorie voor het theorie-examen... and still counting!

cursisten laten slagen image

24

Cursuslocaties in Nederland

Verspreid door het hele land, in alle grote steden en bij alle CBR theorie examencentra.

cursuslocaties in nederland image
volledige online theoriecursus image

Volledige online theoriecursus

Je kan ook kiezen voor een volledige online theoriecursus. Je krijgt dan voor een bepaalde periode ongelimiteerd toegang tot een uitgebreider platform waar je de theorie perfect zelfstandig kan leren. De online theoriecursus bestaat uit een volledige videocursus die onze cursusleiders op een humoristische en enthousiaste manier presenteren, een overzichtelijk e-book met talloze animaties en afbeeldingen, honderden oefenvragen en veel examens die als twee druppels water lijken op die van het CBR. Maak een keuze uit meerdere pakketten, combineer dit eventueel met onze dagcursus en wees tot in de puntjes voorbereid op het theorie examen!

eendaagse cursus image

Eendaagse cursus

Theorie-examen in Arnhem

Theorie-examen in Arnhem Je kunt bij ons ook terecht met faalangst, ADHD en ook dyslexie. Onze theoriecursussen zijn hier ook voor geschikt en we hebben er ruime ervaring mee.

Hoe verloopt de

Hoe verloopt de cursusdag?

Om je goed voor te kunnen bereiden op het theorie-examen en deze nog dezelfde dag af te leggen bij het CBR theorie examencentrum begint de spoedcursus vroeg. Tijdens de theoriecursus in Arnhem leren we je de verkeersregels, de betekenis van de verkeersborden en leggen we gevaarherkenningssituaties uit. Gezamenlijk gaan we naar het CBR-examencentrum, waar we je van begin tot eind begeleiden, zodat je zonder stress het theorie examen af kunt leggen. Met de eendaagse cursus van NuTheorie moet je wel kunnen slagen voor de auto-theorie.

Fantastisch! Een echte aanrader! In één keer geslaagd voor mijn autotheorie B. Een drukke, maar veelbelovende dag. Alles werd duidelijk uitgelegd, er werd veel herhaald, talloze vragen werden behandeld en toegelicht en er werd ook nog eens gelachen. Echt top! Nu kan ik aan mijn praktijk gaan beginnen met mijn theorie op zak. Wat een fantastische dag!

Deze curcus is me erg goed bevallen, had zelf nog niks geleerd aan theorie examen dus ging er met het idee heen van we zien wel waar we uitkomen. En ik ben gewoon in 1x geslaagd! Vanaf sochtends vroeg nemen de instructeurs echt alle tijd voor je die je maar nodig heb. Leggen alles goed uit. Ik zou deze curcus zeker aanraden bij andere!

De jongens van Nutheorie waren erg vriendelijk en maakten het leuk om naar ze te luisteren waardoor we alles sneller opvingen. De sfeer was ook gezellig en voelde vertrouwd aan. Lunch en pauzes waren goed geregeld en alle instructies waren helder, zo niet werd je gewoon geholpen en al met al ben ik blij dat ik mijn theorie zo heb kunnen halen.

Het was wel een beetje te vroeg voor mij, maar de manier waarop de theorieles werd gegeven was echt heel erg leuk. Ze leren je precies wat je moet weten voor het examen en doen dat op een leuke manier, waardoor de stof ook beter in je hoofd blijft zitten. Ik raad NuTheorie heel erg aan (het is het vroege opstaan zeker waard!)

Meestgestelde

Vragen?

Covid Icon

Let op: Aangepaste dienstverlening. Klik hier voor de de meestgestelde vragen hierover.

eendaagse cursus image

Eendaagse cursus

Aanmelden Spoedcursus

Wanneer jij een dag uitkiest om de spoedcursus bij NuTheorie in Arnhem te volgen, dan zorgen wij dat je alle benodigde informatie ontvangt. In de bevestigingsmail vind je leslocatie, de aanvangstijd van de spoedcursus en de verwachtte einddtijd bij het CBR in Arnhem. Alle andere zaken regelt NuTheorie voor je. Zo reserveren wij het auto theorie examen bij het CBR, regelen het vervoer van de cursuslocatie naar het CBR examencentrum in Arnhem en verzorgen de lunch tijdens de training.

Hoe verloopt de

CBR Arnhem

Het adres van het CBR-examencentrum is Hazenkamp 10, 6836 BA in Arnhem. Dit hoef je echter niet te onthouden, want na de theoriecursus brengen wij je hier naartoe. Hier worden de CBR theorie-examens afgelegd voor de auto. Denk er wel aan om een wettelijk toegestaan en geldig identiteitsbewijs mee te nemen, want zonder deze mag je het theorie-examen niet maken. Vergeet dus niet je paspoort of identiteitskaart naar de cursusdag mee te nemen.
in één dag image

In één dag

Theoriecursus en CBR Examen