Slaag ook in 茅茅n keer met de beste online theoriecursus!

Volg onze online theoriecursus: beheers de leerstof volledig en slaag snel en verantwoord voor het CBR examen. We slaan niets over en behandelen alles wat jij straks kan verwachten op het theorie-examen

Slaag voor je theorie, meld je nu aan

Kies je cursus
Kies je type examen
Shape Dots top Dots bottom Dots bottom mobile Scroll down
Play

Bekijk video

4 Jaar op rij

star

het hoogste slagingspercentage

stats
Deze cijfers zijn gebaseerd op het totaal van examenuitslagen afkomstig uit de open data van het CBR in 2018, 2019, 2020 en 2021. Bron: www.cbr.nl
graduation

120.000+

Leerlingen laten slagen

flag

24

Cursuslocaties in Nederland

map
online videocursus image
Secondary

Online videocursus

De online videocursus stoomt je klaar voor het auto theorie-examen van het CBR. Aan de hand van vergelijkbare examenvragen krijg je in de video’s precies te zien wat belangrijk is. Volg de theoriecursus online. Een effectieve uitleg met leuke, versterkende animaties om de theorie te leren en nooit meer te vergeten!

Of kies voor theorie in 1 dag

oefenvragen image
Secondary

Oefenvragen

Neem de proef op de som: test je theoretische kennis van het auto theorie-examen door oefenvragen te beantwoorden. Moeite met bepaalde onderwerpen? De oefenvragen zijn verdeeld per onderdeel van het CBR examen. Zo kun je waar nodig gericht oefenen voor het examen. Oefening baart kunst.

check
cbr theorie-examens image
Secondary

CBR theorie-examens

Klaar voor het CBR examen? Bewijs het jezelf! Weet precies wat je te wachten staat: geen verrassingen. Vergelijkbare vragen en een soortgelijke omgeving zoals bij het CBR examen om jezelf perfect mee te testen. Slaag hier en je slaagt ook bij het CBR.

watch cross arrow
e-book image
Secondary

E-book

Het overzichtelijke e-book bevat alles wat je moet weten om te slagen. Leuk om te lezen en erg doelgericht. De belangrijkste punten zijn gehighlight zodat ze niet aan je aandacht ontsnappen. Met afbeeldingen en animaties die de theorie glashelder voor je maken!

De examen vragen van nutheorie lijken precies op die van het echte examen. Dus kan je meteen kijken of je het haalt. De video's zijn leuk om te kijken en door herhaling onthoud je het meteen. Als je de gehele cursus volgt en alle vragen maakt, kan het bijna niet fout gaan.

Ben meer als tevreden woon 10 jaar in nl en loop tegen de 35 en ja hoor gelijk geslaagd 馃帀馃帀馃帀 duidelijk uitleg werken met de cbr examen stof, beelden.. de online versie vond ik prettig, wanneer het te veel word, kan zo maar uitzetten, en je rust nemen dan vervolgens weer terug waar je gestopt ben. Dankjewel Nu theorie jullie zijn toppers 馃馃馃

Ik twijfelde eerst of ik deze online theoriecursus wilde nemen of niet maar wat een goede keuze had ik gemaakt. Alles wordt duidelijk uitgelegd. In de filmpjes wordt alles wat je moet weten kort en bondig uitgelegd. De oefenexamens waren super handig en leken heel erg op de offici毛le examen van het CBR. Thanks, door jullie ben ik geslaagd.

Super fijn! Duidelijke uitleg en je kan zelf alles nog terug kijken wat je moeilijker vind. Echt super fijn! Ook veel oefenexamens om te maken en oefenvragen. In een keer geslaagd! Dank jullie wel!

Ons team staat voor je klaar! Maak kennis met...

Het Team 馃

Jop

Cursusleider

Melissa

Service specialist

Vikash

Cursusleider

Kristel

Service specialist

Menno

Cursusleider

Shanice

Service specialist

Jim

Cursusleider

Amanda

Service specialist

Jeroen

Cursusleider

Atlas

Cursusleider

Andr茅

Content specialist

Sascha

Service specialist

Jimmy

Cursusleider

Marith

Service specialist

Vikesh

Cursusleider

Ashley

Service specialist

Adis

Cursusleider

Tessa

Operations Specialist

Dylan

Service specialist

Rebecca

Service specialist

Jesse

Cursusleider

Joost

Cursusleider

Aziz

Operations Manager

Sven

Service specialist

Milan

Cursusleider

Maz

Cursusleider

Jeremy

Cursusleider

Shay

Cursusleider

Heb je niet gevonden wat je zoekt?

Veelgestelde vragen