Slaag ook in één keer met de beste online theoriecursus!

Volg onze online theoriecursus: beheers de leerstof volledig en slaag snel en verantwoord voor het CBR examen. We slaan niets over en behandelen alles wat jij straks kan verwachten op het theorie-examen

Slaag voor je theorie, meld je nu aan

Kies je cursus
Kies je type examen
Shape Dots top Dots bottom Dots bottom mobile Scroll down
Play

Bekijk video

image

Hoogste slagingspercentage

Al jarenlang nummer 1

image

120.000+

leerlingen geslaagd

image

Het best

beoordeeld

online videocursus image
Secondary

Online videocursus

De online videocursus stoomt je klaar voor het auto theorie-examen van het CBR. Aan de hand van vergelijkbare examenvragen krijg je in de video’s precies te zien wat belangrijk is. Volg de theoriecursus online. Een effectieve uitleg met leuke, versterkende animaties om de theorie te leren en nooit meer te vergeten!

oefenvragen image
Secondary

Oefenvragen

Neem de proef op de som: test je theoretische kennis van het auto theorie-examen door oefenvragen te beantwoorden. Moeite met bepaalde onderwerpen? De oefenvragen zijn verdeeld per onderdeel van het CBR examen. Zo kun je waar nodig gericht oefenen voor het examen. Oefening baart kunst.

check
cbr theorie-examens image
Secondary

CBR theorie-examens

Klaar voor het CBR examen? Bewijs het jezelf! Weet precies wat je te wachten staat: geen verrassingen. Vergelijkbare vragen en een soortgelijke omgeving zoals bij het CBR examen om jezelf perfect mee te testen. Slaag hier en je slaagt ook bij het CBR.

watch cross arrow
e-book image
Secondary

E-book

Het overzichtelijke e-book bevat alles wat je moet weten om te slagen. Leuk om te lezen en erg doelgericht. De belangrijkste punten zijn gehighlight zodat ze niet aan je aandacht ontsnappen. Met afbeeldingen en animaties die de theorie glashelder voor je maken!

Waarom Nutheorie Online?

Nutheorie heeft een volledige online theoriecursus die je doelgericht en verantwoord klaarstoomt voor het CBR theorie-examen. Onze oude vertrouwde en leuke cursusleiders presenteren de leerzame cursus die wij met uiterste precisie voor jou hebben samengesteld. Wij reserveren het aansluitende CBR examen en jij leert op jouw eigen tempo wat je écht moet weten om in één keer te slagen.

icon-done

LEER OP ALLE APPARATEN

Bekijk onze volledige videocursus, scroll door ons overzichtelijke e-book en neem de proef op de som met meerdere examens die vergelijkbaar zijn met die van het CBR. Leer waar, wanneer en op welk scherm jij dat maar wil!

icon-done

ONLINE VIDEOCURSUS ÉN EEN E-BOOK

De online videocursus bekijken of toch liever lekker lezen? Waarom kiezen als je de twee methoden ook kan combineren? Mix de videocursus met het overzichtelijke e-book voor het allerbeste resultaat en een maximale slagingskans!

icon-done

GEEN SAAIE LESSEN

Onze topdocenten leren jou de theorie op een leuke en boeiende manier zodat jij helemaal niets vergeet.

icon-done

OEFEN EROP LOS

Meten is weten. Test je kennis door na iedere aflevering oefenvragen te maken. Twijfel je nog een beetje over een bepaald onderwerp? Op ieder moment kun je terug naar een specifiek hoofdstuk dat jij opnieuw wilt leren. Denk je ready te zijn voor het examen? Maak dan eerst meerdere examens die vergelijkbaar zijn met die van het CBR.

icon-done

SLAAG IN ÉÉN KEER

Onze theoriecursus is met veel zorg ontworpen en heeft maar één doel: verantwoord in 1 keer slagen voor jouw CBR auto theorie-examen. Veel succes!

Heb je niet gevonden wat je zoekt?

Veelgestelde vragen