WhatsApp nummer:

0615488028

Ok

Theoriecursus in 1 dag

Met de spoedcursus van NuTheorie kan iedereen zijn auto theorie examen in 1 dag halen. 

Auto-theoriecursus van NuTheorie

Via de spoedcursus van NuTheorie leer je de auto theorie in een dag en leg je dezelfde middag het CBR theorie-examen af. Door onze jarenlange ervaring en de dagelijkse cursussen in meerdere steden in Nederland zorgen we dat onze lesmethode altijd gericht is op kwaliteit en effectiviteit.

Onze professionals stomen je helemaal klaar om dezelfde dag nog het theorie-examen te halen.

In één keer slagen binnen een dag

Wij zijn er van overtuigd dat iedereen die fit verschijnt op de cursusdag, goed oplet, actief meedoet en goed Nederlands spreekt, het examen dezelfde dag haalt.

De kwaliteit en effectiviteit van onze cursus vertaalt zich ook in de hoeveelheid cursisten die slagen met maar liefst 0 fout en de vele uitstekende beoordelingen van cursisten. Wij zorgen ervoor en doen ons uiterste best om jou je theorie examen in één keer te laten halen!

Hoe laat begint de cursus?

De cursus begint meestal rond 07:15 en het examen is rond 14:30, afhankelijk van de locatie en de datum kan dit iets verschillen. Gedurende de dag zijn er genoeg momenten van pauze. De precieze tijden staan echter in de informatiemail die u uiterlijk één week voor aanvang van de cursus zult ontvangen. De gehele cursusdag is rond 15:30 uur / 16:30 uur afgelopen.

Waar is de cursus?

De theoriecursus wordt gegeven op verschillende locaties in de buurt van het CBR of het station van de desbetreffende locatie. We houden hierbij rekening met de bereikbaarheid met het openbaar vervoer. De exacte cursuslocatie wordt net als de exacte tijden uiterlijk een week van tevoren bekend gemaakt in de informatiemail die je van ons ontvangt.

Moet ik zelf mijn theorie-examen reserveren?

Nutheorie zal direct het theorie-examen bij het CBR reserveren op de dag die je zelf in je aanmelding kiest, zodat je ook echt in een dag kunt slagen. Je hoeft na je aanmelding dus niets te doen. Houd je email in de gaten voor de informatie over de cursus en verschijn op tijd op de cursusdag met een geldig legitimatiebewijs.

Is het nodig om vooraf te leren?

Bij ons hoef je niet van tevoren een heel boek door te nemen of uitgebreid te leren, omdat wij alle stof op de cursusdag zelf zullen behandelen. Daarbij wordt de lesstof op een simpele en effectieve manier uitgelegd met veel herhaling. Uiteraard kan het geen kwaad om het wel te doen, aangezien alle kennis die je zelf al hebt het makkelijker maakt om de stof direct te begrijpen. Mocht je zelf geen tijd of zin hebben om uitvoerig de theorie te bestuderen, dan adviseren wij wel om het oefenmateriaal dat wij je een week van tevoren toesturen kort door te nemen.

Wat zijn de kosten en hoe kan ik betalen?

De kosten van de cursus en het theorie-examen zijn regulier 179,- euro. Op dit moment is er een actie van 179,- euro voor 99,- (exclusief 31,50 examenkosten). De korting geldt voor de dag van aanmelding. Dus als je een aanmelding doet in de actieperiode dan kun je ook de cursus in een andere periode volgen en heb je nog steeds recht op de kortingsprijs.

De kosten kun je vooraf online betalen met iDeal via je eigen bank.

Slaag ik gegarandeerd?

Onze ervaring is dat iedereen die goed Nederlands spreekt en goed oplet, ook dezelfde dag het examen haalt. Wij kunnen niet garanderen dat je slaagt, want het enige wat wij niet kunnen doen is je tijdens het examen bijstaan om de juiste antwoorden in te voeren. De belofte die we wel kunnen maken is dat we je optimaal voorbereiden om het examen te halen. Bekijk onze Facebook pagina met cursisten die 0 fout hadden en lees de beoordelingen om een beeld te krijgen wat anderen over ons zeggen.

Wat is jullie slagingspercentage?

De laatst gemeten slagingspercentages kun je vinden in dit onafhankelijke artikel van Verkeerspro, gebaseerd op de CBR cijfers. Wij gaan er vanuit dat iedereen die goed oplet en goed Nederlands spreekt in de regel ook dezelfde middag slaagt. Hieronder een afbeelding van de resultaten uit het artikel met de slagingspercentages.

Hoe verloopt een cursusdag?

De spoedcursus begint ´s morgensvroeg en duurt tot in de middag. Vol enthousiasme dragen onze instructeurs alle benodigde kennis over aan jou. Met deze grote hoeveelheid aan kennis over de theorie en een flinke dosis zelfvertrouwen zul je aan het einde van de middag het examen afleggen. Duizenden geslaagden zijn je voorgegaan, nu jij nog! We zien je graag op een van onze cursussen.

Facebook

{{reviews.fb.value}} / 5
Uitstekend
{{reviews.fb.counter}} recencies
{{reviews.fb.name}}

{{reviews.fb.feedback}}

Lees meer beoordelingen

FeedbackCompany

{{reviews.company.value}} / 10
{{reviews.company.value}} van 10 sterren
{{reviews.company.counter}} recensies
{{reviews.company.name}}

{{reviews.company.feedback}}

Lees meer beoordelingen

Google reviews

{{reviews.gp.value}} / 5
{{reviews.gp.value}} van 5 sterren
{{reviews.gp.counter}} recencies
{{reviews.gp.name}}

{{reviews.gp.feedback}}

Lees meer beoordelingen

Het CBR theorie-examen

Je kunt alleen aan het examen beginnen als je een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs (identiteitskaart / paspoort) hebt meegenomen. Vergeet dit dus niet!

Je slaagt voor het theorie examen als je minimaal 13 vragen over gevaarherkenning en minimaal 35 vragen over verkeersregels en verkeersinzicht goed beantwoordt.

Aanmelden?

Zodra je aanmelding verstuurd is gaan wij aan de slag. We plannen je in op de door jou aangegeven locatie en datum en we sturen je een e-mail met alle informatie die nodig is. Je hoeft verder helemaal niets te doen!

Wij reserveren een CBR theorie-examen voor jou, verzorgen de lunch & drankjes en regelen het vervoer naar het CBR examencentrum.

  • {{city}}
  • {{getFormatedDate(curs.date, curs.value)}}
  • latere datum
  • {{name}}
Kies de gewenste datum
Kies eerst de gewenste locatie