Theoriecursus

Slaag in één keer met onze spoedcursus. Theoriecursus en CBR examen op 1 dag.

Het hoogste

slagingspercentage

slagingspercentage

Tijd om te slagen

Voor je theorie!

Met de spoedcursus van NuTheorie kan iedereen het theorie-examen in 1 dag halen. Lees hier alle informatie over onze cursus en het CBR auto theorie-examen.

In één dag Theoriecursus + CBR Examen

auto-theoriecursus van image

Auto-theoriecursus van

Nutheorie 🚗

Bij ons leer je de auto theorie in één dag en leg je dezelfde middag nog het CBR examen af. Verder kun je ook kiezen om zo snel mogelijk examen te doen samen met een theoriecursus in een andere vorm of op een andere dag. Geef ons jouw voorkeuren door en wij gaan direct aan de slag! Door onze jarenlange ervaring met het verzorgen van theoriecursussen in meerdere steden, weten we de cursus altijd efficiënt en up-to-date te houden. De cursus is gericht op kwaliteit en effectiviteit. Onze professionals stomen je helemaal klaar om dezelfde dag nog het theorie-examen te halen.

in één keer slagen binnen image

In één keer slagen binnen

één dag 🗓️

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen die fit verschijnt op de cursusdag, goed oplet, actief meedoet en goed Nederlands spreekt, het examen dezelfde dag haalt. Dankzij onze lesmethode leer je de theorie op een verantwoorde manier, zodat je veel veilige kilometers kunt maken. Wel raden we sterk aan om ons online lesmateriaal vóór de cursus door te nemen zodat je optimaal op het examen bent voorbereid. De kwaliteit en effectiviteit van onze cursus zie je terug in de hoeveelheid cursisten die slagen met 0 fouten en ook in de vele uitstekende beoordelingen van cursisten. Wij doen ons uiterste best zodat jij je CBR auto theorie-examen in één keer kunt halen.

preview

Meestgestelde

Vragen

Fantastisch! Een echte aanrader! In één keer geslaagd voor mijn autotheorie B. Een drukke, maar veelbelovende dag. Alles werd duidelijk uitgelegd, er werd veel herhaald, talloze vragen werden behandeld en toegelicht en er werd ook nog eens gelachen. Echt top! Nu kan ik aan mijn praktijk gaan beginnen met mijn theorie op zak. Wat een fantastische dag!

icon

Dominiek Spin

Ik ben in een keer geslaagd met deze cursus! De communicatie met NuTheorie was heel goed, ze communiceren alles gelijk door en beantwoorden vragen erg snel. De online cursus is super, alles wordt goed en duidelijk uitgelegd en je kan de video's zo vaak terugkijken als je wil. Er is veel oefenmateriaal dat lijkt op het echte examen waardoor je goed voorbereid bent.

icon

Rosanne de Vries

De filmpjes zijn zo gemaakt, dat je alles onthoudt, door te herhalen en ezelsbruggetjes. Ook hebben ze veel humor waardoor het leuk blijft om eraan te beginnen. De e-books, oefenvragen en oefenexamens zijn ook van toegevoegde waarde. Een aanrader!

icon

Sidney Okundia-Agho

Precies wat je nodig hebt om het examen te halen. Helder, efficiënt en ook nog een beetje humor tijdens de cursus. Ik had 0 fouten in kennis en inzicht, heb ook geen seconde getwijfeld tijdens het maken van het examen. Echt een goede voorbereiding dus!

icon

Jessica Witte

wil jij je image

Wil jij je

Aanmelden? 🚗

Direct na jouw aanmelding gaan wij voor jou aan de slag. We reserveren een examenplaats en plannen vervolgens een perfect passende theoriecursus voor je in. Daarbij houden we altijd rekening met jouw gewenste datum, locatie en vorm van de cursus. Indien je het examen zelfstandig hebt gereserveerd, verbinden we deze moeiteloos voor jou aan een theoriecursus. Meld je aan: slaag in één keer voor het CBR theorie-examen!

het cbr image

Het CBR

Theorie-examen 🗓️

Je kunt alleen aan het examen beginnen als je een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs (identiteitskaart / paspoort) hebt meegenomen. Vergeet dit dus niet! Als wij het examen voor jou hebben gereserveerd ontvang je het reserveringsnummer van ons in de mail. Je slaagt voor het theorie examen als je minimaal 13 vragen over gevaarherkenning, 10 vragen over kennis en 25 vragen over verkeersinzicht goed beantwoordt.