Volg Onze Auto Theorie Cursus in 1 Dag

Met de spoedcursus van NuTheorie kan iedereen zijn auto theorie-examen in 1 dag halen 

Auto-theoriecursus van NuTheorie

Via de spoedcursus van NuTheorie leer je de auto theorie in een dag en leg je dezelfde middag het CBR theorie-examen af. Door onze jarenlange ervaring en het feit dat we dagelijks in meerdere steden theoriecursussen verzorgen, zorgt dat onze lesmethode altijd up-to-date is en gericht op kwaliteit en effectiviteit.

Onze professionals stomen je helemaal klaar om dezelfde dag nog het theorie-examen te halen.

In één keer slagen binnen één dag

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen die fit verschijnt op de cursusdag, goed oplet, actief meedoet en goed Nederlands spreekt, het examen dezelfde dag haalt.

De kwaliteit en effectiviteit van onze cursus vertaalt zich ook in de hoeveelheid cursisten die slagen met maar liefst 0 fouten en de vele uitstekende beoordelingen van cursisten. Wij doen ons uiterste best zodat jij je CBR auto theorie-examen in één keer kunt halen.

Hoe laat begint de cursus?

De cursus begint meestal rond 07:15 en het examen is rond 14:30, afhankelijk van de locatie en de datum kan dit iets verschillen. De exacte tijden van de cursus staan echter in de informatiemail die u uiterlijk één week voor aanvang van de cursus zult ontvangen. De gehele cursusdag is rond 16:00 uur afgelopen. Tussendoor zijn er ook genoeg momenten van pauze.

Waar is de cursus?

De theoriecursus wordt gegeven op verschillende locaties in de buurt van het CBR. We houden hierbij rekening met de bereikbaarheid met het openbaar vervoer. De exacte cursuslocatie wordt net als de exacte tijden uiterlijk een week van tevoren bekend gemaakt in de informatiemail die je van ons ontvangt.

Moet ik zelf mijn theorie-examen reserveren?

Nutheorie zal direct het theorie-examen bij het CBR reserveren op dag die je zelf in je aanmelding kiest, zodat je ook echt in één dag kunt slagen. Je hoeft na je aanmelding dus niets te doen. Houd je email in de gaten voor de informatie over de cursus en verschijn op tijd op de cursusdag met een geldig legitimatiebewijs.

Is het nodig om vooraf te leren?

Bij ons hoef je niet van tevoren een heel boek door te nemen of uitgebreid te leren, omdat wij alle stof op de cursusdag zelf zullen behandelen. Daarbij wordt de lesstof op een duidelijke en effectieve manier uitgelegd met veel herhaling. Uiteraard kan het geen kwaad om het wel te doen, aangezien alle kennis die je zelf al hebt het makkelijker maakt om de stof direct te begrijpen. Mocht je zelf geen tijd of zin hebben om uitvoerig de theorie te bestuderen, dan adviseren wij wel om het oefenmateriaal dat wij je een week van tevoren toesturen kort door te nemen.

Wat zijn de kosten en hoe kan ik betalen?

De kosten van de cursus en het theorie-examen zijn regulier 179,- euro. Op dit moment is er een actie van 179,- euro voor 99,- (exclusief 33,- CBR examenkosten). De korting geldt voor de dag van aanmelding. Dus als je een aanmelding doet in de actieperiode dan kun je ook de cursus in een andere periode volgen en heb je nog steeds recht op de kortingsprijs.

De kosten kun je vooraf online betalen met iDeal.

Slaag ik gegarandeerd?

Onze ervaring is dat iedereen die goed Nederlands spreekt en goed oplet, ook dezelfde dag het examen haalt. Wij kunnen niet garanderen dat je slaagt, want het enige wat wij niet kunnen doen is je tijdens het examen bijstaan om de juiste antwoorden in te voeren. De belofte die we wel kunnen maken is dat we je optimaal voorbereiden om het examen te halen. Bekijk onze Facebook pagina met cursisten die 0 fouten hadden en lees de beoordelingen om een beeld te krijgen hoe anderen de cursus hebben ervaren.

Wat is jullie slagingspercentage?

De laatst gemeten slagingspercentages kun je vinden in dit onafhankelijke artikel van Verkeerspro, gebaseerd op de cijfers van het CBR. Wij gaan ervan uit dat iedereen die goed oplet en goed Nederlands spreekt in de regel ook dezelfde middag slaagt. Hieronder een afbeelding van de resultaten uit het artikel met de slagingspercentages. Slagingspercentages

Hoe verloopt de cursusdag?

Na je aanmelding plannen wij je in voor de cursus en ontvang je een mail met daarin de locatie , de aanvangstijd en de betalingsmogelijkheden. Je hoeft verder niks te doen!

De spoedcursus start in de ochtenduren en duurt tot in de middag, waarna je met een flinke dosis zelfvertrouwen en een bult aan kennis je theorie-examen zult afleggen.

Bekijk de video Pijl afbeelding

Facebook

5 / 5
Uitstekend
12448 recencies
Kirsten Zijlstra

Ik ben super tevreden over deze dagcursus! Het is een fijne indeling van de dag en je wordt 100% op alles voorbereidt. Ook houden ze je gedurende de dag gemotiveerd om te blijven opletten en voor je het weet heb je je theorie in de pocket!

Lees meer beoordelingen Pijl afbeelding

FeedbackCompany

9.9 / 10
9.9 van 10 sterren
2263 recensies
Lisanne Smits

Super duidelijke uitleg en fijne manier van lesgeven! Dankzij deze cursus ging ik met zekerheid mn examen in en ben ik met 0 fout voor het theoriegedeelte geslaagd.

Lees meer beoordelingen Pijl afbeelding

Google reviews

5 / 5
5 van 5 sterren
1139 recencies
Anna Woudwijk

Ik heb deze cursus gedaan en ben in een keer geslaagd. Ik had van tevoren niet geleerd. Goede duidelijke uitleg due blijft hangen en ze gaan goed in op de examenvragen. Hoe het op het examen gevraagd wordt dus. Zeker een aanrader

Lees meer beoordelingen Pijl afbeelding

Het CBR theorie-examen

Je kunt alleen aan het examen beginnen als je een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs (identiteitskaart / paspoort) hebt meegenomen. Vergeet dit dus niet!

Je slaagt voor het theorie examen als je minimaal 13 vragen over gevaarherkenning en minimaal 35 vragen over verkeersregels en verkeersinzicht goed beantwoordt.

Aanmelden?

Zodra je aanmelding verstuurd is gaan wij aan de slag. We plannen je in op de door jou aangegeven locatie en datum en we sturen je een e-mail met de benodigde informatie. Je hoeft verder helemaal niets te doen!

Wij reserveren het CBR theorie-examen voor jou, verzorgen de lunch & drankjes en regelen het vervoer naar het CBR examencentrum.