Cursusdata

In de onderstaande tabel vind je een overzicht van onze theoriecursussen en de locaties

Cursussen per locatie

Je kunt hier scrollen per datum of de gewenste locatie(s) selecteren om de cursussen in onze planning te bekijken.

Het is momenteel erg druk bij het CBR. De meeste door de lockdown uitgestelde examens zijn reeds ingehaald en het CBR zet extra capaciteit in voor nieuwe examens. Dit betekent dat er voor jou op kortere termijn examendata beschikbaar zijn.

Ons team is non-stop bezig met het reserveren van examens en het inplannen van cursussen. We zijn er daarom altijd als eerste bij zodra er examens beschikbaar komen. Ons advies is om je tijdig aan te melden, gezien de examens snel opraken.

Wij houden zoveel mogelijk rekening met jouw voorkeuren, maar desondanks is de kans aanwezig dat je buiten de voorkeursdagen wordt ingepland. Zo willen we voorkomen dat je nog langer moet wachten voordat je aan de beurt bent.

De onderstaande data zijn geplande cursusdagen. Hier is nog geen examen aan gekoppeld. Jouw aanmelding is pas definitief wanneer wij het examen voor je hebben gereserveerd of als je zelf het examen hebt gereserveerd en deze gekoppeld is aan een cursus. Bij de aanmelding kun je meerdere beschikbare data doorgeven, zodat de kans groter is dat er een examen aansluitend aan de cursusdag beschikbaar komt op jouw voorkeursdagen.

Kies een cursuslocatie arrow-down
Kies een cursuslocatie arrow-down

Volgende week

Week 26

Week 27

Week 28

Week 29

Week 30

Week 31

Week 32

Week 33

Week 34