Auto theorie
in één dag

Bekijk de video
van
€179
voor
€99
exclusief €33,- CBR examenkosten

Volg Onze Auto Theorie Cursus in 1 Dag in Nijmegen

Spoedcursus voor je auto-theorie en het officiële CBR examen in een dag in Nijmegen.
Met de theoriecursus van NuTheorie kun ook jij het in een keer halen!

Nutheorie logo

Theorie-examen in Nijmegen

Gaan de praktijklessen voorspoedig, maar heb je moeite met de theorie? Of ben je nog helemaal niet begonnen met praktijklessen, maar wil je alvast een goede basis voor je begint? Dan zit je goed met de spoedcursus van NuTheorie in Nijmegen.

Tijdens onze training nemen we alle leerstof klassikaal door en door de vele voorbeeldvragen weet je wat je op het CBR examen kunt verwachten. Met deze theoriecursus in Nijmegen kun ook jij in één dag slagen voor de theorie.

Facebook

5 / 5
Uitstekend
12444 recencies
Stijn Koenders

Geweldige school! Had nooit verwacht in 1 keer mijn theorie te halen, zeker aangezien ik geen ster ben in theorie leren, dankzij NuTheorie heb ik het toch voor elkaar gekregen met 0 fout in het 2e gedeelte van de toets!! Heel erg bedankt!!

Lees meer beoordelingen Pijl afbeelding

FeedbackCompany

9.9 / 10
9.9 van 10 sterren
2266 recensies
A.Groeneveld

Zonder deze cursus van nutheorie had ik mijn theorie niet gehaald, uit boeken leren is niet mijn ding dus heb ik mij aangemeld voor een cursus van nutheorie. Alles was tot in de puntjes verzorgd en de docenten weten met humor maar ook op serieuze wijze de onderwerpen over te brengen waar het theorie examen om draait. Ik ben super tevreden over nutheorie en beveel het zeker aan!

Lees meer beoordelingen Pijl afbeelding

Google reviews

5 / 5
5 van 5 sterren
1000 recencies
Loïs Jongedijk

Erg fijn om deze cursus gevolgd te hebben met een positief resultaat! We werden hartelijk ontvangen en er werd serieus met de stof omgegaan. Zonder deze cursus vraag ik mij af of ik het wel gehaald zou hebben. Alles wat voorkwam op het examen was tot in de puntjes behandeld en wat ezelsbruggetjes maakten alles een stuk makkelijker voor mij. Deze cursus is zeker een aanrader!

Lees meer beoordelingen Pijl afbeelding

Hoe verloopt de cursusdag?

De zeven uur durende intensieve spoedcursus begint vroeg in de ochtend, zodat we je uitgebreid kunnen voorbereiden op het theorie-examen dat je´s middags bij het CBR zult afleggen. Het CBR-examencentrum in Nijmegen is alleen voor praktijkexamens.

Wij brengen je daarom na de training naar het CBR examencentrum in Arnhem of Venlo. Hier nemen we alle zorgen voor je weg door je te helpen bij de aanmelding en je wegwijs te maken bij het CBR, zodat jij alleen nog maar hoeft te slagen voor de theorie.

Bekijk de video Pijl afbeelding

Het Team

Ons team staat voor je klaar! Maak kennis met...

Het Team
Jimmy
Jimmy
Elisa
Elisa
Jop
Jop
Adis
Adis
Emrah
Emrah
Milan
Milan
Evelina
Evelina
Vikash
Vikash
Evren
Evren
Stefan
Stefan
Maz
Maz
Joost
Joost

Meer over het team... Pijl afbeelding

Hoe laat begint de cursus?

De cursus begint meestal rond 07:15 en het examen is rond 14:30, afhankelijk van de locatie en de datum kan dit iets verschillen. De exacte tijden van de cursus staan echter in de informatiemail die u uiterlijk één week voor aanvang van de cursus zult ontvangen. De gehele cursusdag is rond 16:00 uur afgelopen. Tussendoor zijn er ook genoeg momenten van pauze.

Waar is de cursus?

De theoriecursus wordt gegeven op verschillende locaties in de buurt van het CBR. We houden hierbij rekening met de bereikbaarheid met het openbaar vervoer. De exacte cursuslocatie wordt net als de exacte tijden uiterlijk een week van tevoren bekend gemaakt in de informatiemail die je van ons ontvangt.

Moet ik zelf mijn theorie-examen reserveren?

Nutheorie zal direct het theorie-examen bij het CBR reserveren op dag die je zelf in je aanmelding kiest, zodat je ook echt in één dag kunt slagen. Je hoeft na je aanmelding dus niets te doen. Houd je email in de gaten voor de informatie over de cursus en verschijn op tijd op de cursusdag met een geldig legitimatiebewijs.

Is het nodig om vooraf te leren?

Bij ons hoef je niet van tevoren een heel boek door te nemen of uitgebreid te leren, omdat wij alle stof op de cursusdag zelf zullen behandelen. Daarbij wordt de lesstof op een duidelijke en effectieve manier uitgelegd met veel herhaling. Uiteraard kan het geen kwaad om het wel te doen, aangezien alle kennis die je zelf al hebt het makkelijker maakt om de stof direct te begrijpen. Mocht je zelf geen tijd of zin hebben om uitvoerig de theorie te bestuderen, dan adviseren wij wel om het oefenmateriaal dat wij je een week van tevoren toesturen kort door te nemen.

Wat zijn de kosten en hoe kan ik betalen?

De kosten van de cursus en het theorie-examen zijn regulier 179,- euro. Op dit moment is er een actie van 179,- euro voor 99,- (exclusief 33,- CBR examenkosten). De korting geldt voor de dag van aanmelding. Dus als je een aanmelding doet in de actieperiode dan kun je ook de cursus in een andere periode volgen en heb je nog steeds recht op de kortingsprijs.

De kosten kun je vooraf online betalen met iDeal.

Slaag ik gegarandeerd?

Onze ervaring is dat iedereen die goed Nederlands spreekt en goed oplet, ook dezelfde dag het examen haalt. Wij kunnen niet garanderen dat je slaagt, want het enige wat wij niet kunnen doen is je tijdens het examen bijstaan om de juiste antwoorden in te voeren. De belofte die we wel kunnen maken is dat we je optimaal voorbereiden om het examen te halen. Bekijk onze Facebook pagina met cursisten die 0 fouten hadden en lees de beoordelingen om een beeld te krijgen hoe anderen de cursus hebben ervaren.

Wat is jullie slagingspercentage?

De laatst gemeten slagingspercentages kun je vinden in dit onafhankelijke artikel van Verkeerspro, gebaseerd op de cijfers van het CBR. Wij gaan ervan uit dat iedereen die goed oplet en goed Nederlands spreekt in de regel ook dezelfde middag slaagt. Hieronder een afbeelding van de resultaten uit het artikel met de slagingspercentages. Slagingspercentages

Wall of Fame!

Slaag net als deze cursisten met 0 fouten. Wat een kanjers, gefeliciteerd!

Lege afbeelding
Ben jij
de volgende
met 0 fouten?

Aanmelden Spoedcursus

Kies een cursusdag die jou het beste uitkomt en NuTheorie regelt de rest. Je ontvangt van ons een mail met alle benodigde informatie over de spoedcursus in Nijmegen. Wij reserveren jouw auto theorie examen bij het CBR, brengen je naar het CBR examencentrum en verzorgen de lunch. De theoriecursus is ook geschikt voor iedereen met dyslexie, ADHD en faalangst. Hier hebben wij ruime ervaring mee.

CBR Nijmegen

Bij het CBR-examencentrum in Nijmegen kunnen geen theorie-examens worden afgelegd. Wij verzorgen het vervoer vanaf de cursuslocatie in Nimegen naar het CBR in Arnhem aan de Hazenkamp 10 (6836 BA) of bij het CBR in Venlo aan de Antoniusplein 2 (5921 GV). We brengen je daarna ook weer terug naar Nijmegen.

Je kunt alleen aan het examen bij het CBR beginnen als je een wettelijk toegestaan en geldig identiteitsbewijs hebt meegenomen. Vergeet dit dus niet mee te nemen naar de cursusdag!